tiistai 21. elokuuta 2012

piristystä alkavaan syksyyn

Kävin tänään varaamassa ajan kampaajalle, johan siitä onkin taas 1,5 vuotta viime käynnistä :P
Mulla on ollut nyt tämä tasaisen punainen tukka jo viisi vuotta, välillä oon koittanut piristää sitä eri sävyillä tuolta alta, mutta nyt haluaisin jotakin enemmän. Itsellä oli aika hintsusti ideoita, joskin esittelin pari netistä löytämääni kuvaa aikaa varatessani, ja kampaajalla olikin ihan samat kuviot mielessä :D Radikaalimpi vaihtoehto ei kylläkään nyt toteudu, sillä se olisi vaatinut värinpoistoa, mutta paljastettakoon, että luvassa on hieman tummempaa väriä syvänpunaisen joukkoon :) Ajan sain jo huomiselle, eli huomenna luvassa uuden tukan esittelyä! :)

Täytyy alkaa taas hoitamaan näitä hiuksia vähän paremmin, ovat niin superohkaset nykyisin :( Onko kukaan lukijoista kokeillut säännöllisesti jotakin kotitekoista hiusten/päänahanhoitoa, maskia tms? Miten esim. kananmuna tai kookosöljy on toiminut? Itse ajattelin kokeilla kumpaakin heti seuraavasta pesukerrasta lähtien, kananmunan keltuaista silloin tällöin ja kookosöljyä vaikkapa kerran viikossa.

FB-kirppikseltä, tai itseasiassa IrishTentaclesilta ostin mustan mekon, ja olin tosi innoissani kun vedin sen ylleni. Koko ei olisi voinut olla täydellisemmin sopiva, ja mekko on just sellainen, mitä oon koittanut koko kesän etsiä. Simppeli musta, mitä voi piristää asusteilla, tarpeeksi pitkä, epäsymmetrinen helma, ei liian avonainen, ja lyhyet puhvihihat :) Mii laik!


Kivat rusketusraidat tossa oikeassa ranteessa... :P
Näytän tossa oikeenpuolimmaisessa kuvassa enemmän mun äidiltä kuin oon varmaan koskaan näyttänyt :D

Syksyn hintavat kauneuspiristykset tälle viikolle sen kun jatkuu, nimittäin perjantaina saan vihdoin kaksi uutta tatuointia :) Tosin mä olen niitä ihmisiä, joita syksy itsessään piristää jo valtavasti, oon siis todellakin syysihminen vaikka pidänkin kaikista vuodenajoista. Ihanaa kun on jo viileämpää ja saa pukea kivoja syysvaatteita päälle :) Ja syksyn värit on ihan mun värejä!
Oon niin innoissani tästä kaikesta! Muisk!

6 kommenttia:

  1. Kiva tuo mekko! :)
    Odotan kans jo syksyä, en malta odottaa, et saan vetää neuleen niskaan, saappaat jalkaan ja kaulahuivin kaulaan ja kävellä sateen raikkaassa illassa. Talvea en sitten siedäkään... Se on syksyn huono puoli, kun on kylmyys jo ihan nurkan takana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Mä tykkään kyllä talvestakin, mutta vaan siinä tapauksessa että on lunta, ja tarpeeksi pakkasta että se myös pysyy maassa :P Talvi vaan tuntuu kestävän niin hirveän pitkään, kaikkiin vuodenaikoihin myös sujuvasti kyllästyy ennen pitkää :D
      Mä oon jotenkin odottanut sitä, että voi paahtumatta käyttää pitkähihaisia paitoja...

      Poista
  2. Senkin kaunistus <3 Mäkin ootan syksyä <3

    VastaaPoista
  3. Kyllä, syksy se vaan jaksaa ihastuttaa vuodesta toiseen ^^ täälläkin jo kaivettiin kaapista syksyvaatteita. Mitäs jännää aiot hiuksillesi tehdä?? Punaiset sopii sulle kyllä erittäin hyvin!

    Mullakin käynyt mielessä kokeilla jotakin hiusnaamiota.. jossakin oli hyvä luonnonmukainen menetelmä - banaania ja kananmunia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin juuri eilen eksyin jollekin ulkomaalaiselle sivustolle, missä oli listattu 20 kotikosmetiikkavinkkiä hiusten vahvuutta ja päänahkaa stimuloimaan. Siellä oli just kaikenlaisia öljyjä (risiini-, oliivi-, manteli-, kookosöljyä), banaanimössöä, kananmunia, sitruunaa, avokadoa... Kaikki niistä oli ihan kokeilemisen arvoisia, mutta kookosöljyä ja kananmunia meiltä varmimmin löytyy, niin siksi koitan niitä :)

      Huomenna nähään mitä mun hiuksille tapahtuu! ;D

      Poista