perjantai 17. elokuuta 2012

uudet saappaat ja uusi suosikkiruoka

Tilasin Halensilta saappaat, kun kerrankin löysin suht kivat leveämmälle pohkeelle. Nämä ovat siis mun ensimmäiset pitkävartiset saappaat (vaikkeivät ihan polveen saakka ylläkään) moneen vuoteen, koska mun läskipohkeet eivät vaan mahdu normisaappaisiin. Mulla se tosin on ollut ongelmana aina, muistan etten muksuna meinannut millään löytää sopivia ratsastussaappaitakaan...

Mutta niin. Intouduin sitten samalla tilaamaan myös Ellokselta leveämmät saappaat, mutta en sitten tykännytkään siitä miltä ne näyttivät jalassa, joten menivät palautukseen. Halensin saappaissa oli sekä erikoisleveä pohje että erikoisleveä lesti, ja ainoa koko mitä oli jäljellä oli 8, mikä on mun normaali kengänkoko. Plus-koon kengät oli kuitenkin mulle vähän liian väljät, en siis olisi tarvinnut sitä leveämpää lestiä. Ei kuitenkaan ollut vaihtoehtoa mihin nuo saappaat vaihtaa, joten päätin pitää ne, ja pistää sinne vaan paksun pohjallisen, eiköhän se auta. Mulle taisikin lähteä viimeiset kappaleet, koska nyt on popot näköjään loppuunmyydyt.

Monille muille nämä ei ole millään lailla erikoiset kengät, ja joo, onhan ne aika tylsän näköiset, matalakorkoiset biker-saappaat, mutta mä olen tosi innoissani kun saan vihdoinkin käyttää saappaita :)


Paita: Backstreet / Q.O.D.
Kaula- ja korvakorut: eBay
Hame: Ellos
Sukkikset: eBay
Saappaat: Halens



Sukkikset on muuten viime vuoden sukkahousukriisin peruja. Mulla oli ihan järjetön sukkiskriisi, kun mistään ei löytynyt sopivan kokoisia ja mukavia, ja tilailin niitä vaikka ja mistä, ostin läheltä ja ostin kaukaa, ja lopulta vasta Seppälästä löytyi sopivia. Nuo on yhdet niistä, jotka tilasin eBaysta, eikä sillon ollut toivoakaan että ne olisi mennyt mun päälle, olivat siis ihan liian pienet. Onneksi en niitä heivannut mihinkään, sillä nythän ne jo menee päälle :) Reidet on edelleen liian isot näihin, mutta sentään pystyn pitämään päällä. Samoin yhdet toiset eBaysta ostetut sukkikset menevät nyt päälle, ja parit liian isot oon saanut heittää jo menemään. Omituista kyllä, kun tuntuu ettei alavartalossa ole tapahtunut mitään muutoksia, niin on sitten kuitenkin.

Siitä sitten sujuvasti ruokaan...
Kokeilin eilen Hiidenuhman keittiöstä löytämääni reseptiä, aurajuustotäytteisiä suippopaprikoita. Ne osoittautuikin sitten niin taivaallisen hyviksi, että hyvä kun Make sai maistaa niitä ollenkaan, kun ahmin melkein kaikki itse :D Tänään tekaisen uuden satsin, ja ehkä ylihuomenna... ja sitä seuraavana päivänä... :D Näistä tuli siis heittämällä yksi suosikeistani.



Tuo epämääräinen vihreänruskea kasa tuossa lautasella on kesäkurpitsa-halloumi-"lettuja", jotka eivät pysyneet millään kasassa. Nekin olivat ihan hyviä, mutta samalla lautasella paprikoiden kanssa niillä ei ollut mitään jakoa!

Tsekkaa reseptit:

6 kommenttia:

  1. Ostaisin tusinat saappaat, jos vaan pohkeet mahtuis niihin. Mutta koska ei mahdu, mulla on vaan yhdet vanhat, venyvät, rumat, ja kuluneet vuodelta ~2004. Perskules kun ei voi ostaa ees vähääkään nilkkureita korkeempia klopoja koittamatta esin.

    Taidan kans kokeilla noita paprikajuttuja. Mmmmm...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, inhottavaa :/ Mäkin tykkäisin vallan pitää pitkävartisia saappaita, jos niitä vaan helposti löytyisi oikean kokosia.
      Pikkusenkin pidempivartisissa nilkkureissa täytyy yleensä olla sekä vetoketju että nyörit, jotta ne saa säädettyä sopiviksi.

      Poista
  2. Se on kumma, miten ruuasta kuin ruuasta tulee ihan törkeän hyvä kun siihen laittaa pekonia :D En isommin ole jauhelihamurekkeen ystävä, mutta jestas kun siihen laittoi pekonia ympärille ja uuniin... :P~~~~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mä taas en erityisemmin rakasta pekonia (tykkään toki, mutta ei meillä hirveästi sitä syödä vaikka karpataankin), ja oon vasta oppinut syömään ennen vihaamaani aurajuustoa, mutta tässä toi koko kombo oli niin upean makuinen, kun noi suippopaprikat on tavallisia makeampia :) Sopii tosi kivasti.

      Poista
  3. Testasin noita paprikoita ihan sun innoittamana. Ai hemmetti ku oli hyviä! Enkä mä yleensä oo voinu sietää kypsennettyä paprikaa, ehkä se on sitten juuri tämä suippo makeutensa takia. Murun sijasta käytin Aura-levitettä, se kun sulaa niin kivasti..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, mahtavaa! :)
      Mä oon aiemmin täyttänyt pekonisilpulla ja tuorejuustolla niitä tavallisia punaisia paprikoita - ei lähellekään yhtä hyviä kuin nää, eli pakko olla kiinni just tosta makeudesta :)

      Poista