lauantai 20. lokakuuta 2012

vain elämää, ei sen enempää

Ei liene mikään ylläri, että en oo tälläkään viikolla juuri muuta tehnyt kuin töitä :P
Keskiviikkona räpsähti kuitenkin tilille rahaa, niin kävin työpäivän jälkeen pikkusen kiertelemässä kaupoissa, oikeastaan vaan ihan kiertelemisen ilosta, ja siitä, että jos jotakin löytyy niin pystyn sen ostamaan :P Ostin lähinnä Halloween-rekvisiittaa ja pari kissamagneettia, mutta missään vaatekaupoissa ei tuntunut olevan mitään kiinnostavaa. KappAhlista löytyi kuitenkin musta-harmaa perus raitatoppi, sekä tosi nätti 3/4-hihainen pitsimekko. Ja koska se on täysin pitsiä, niin se on hyvin erilainen mitä yleensä käytän, mutta muuten se olikin hyvin mun näköinen. Sen verran lyhyt ja epätäydellisesti laskeutuva se on (koska perse), että en uskaltaisi sitä mekkona käyttää, mutta ehkäpä sitten joidenkin housujen kanssa.



Kävin myös pikaisesti pyörähtämässä kenkäkaupoissa, mun piti kai lähinnä etsiä itselleni kunnollisia työkenkiä, jos vaikka perus kenkäkaupoista olisi löytynyt, mutta päädyin kuitenkin etsimään sopivia saappaita :D Olin jo lähdössä kotiin, mutta käännyin vielä takaisin käväsemässä Mekassa, ja sieltä löytyikin ihan täydellinen saapaspari :) Ei vetoketjua (mikä oli vähän huono), mutta matalamallinen, ja ennenkaikkea melkein polviin saakka ylettyvä varsi, joka sujahti jalkaan tuosta noin vaan :D Ei, mun pohkeet ei ole kaventunut lainkaan, vaan menin vartavasten kysymään saappaita läskipohkeille. Niitä ei kuitenkaan ollut mustana oikeankokoisia liikkeessä, mutta kävin sitten heti seuraavana päivänä tilaamassa ne kuitenkin. Pikkusen ylimäärästä hintaa sille tuli kun tilaavat muualta, mutta en mä olis osannut niiden kamelinväristen saappaiden kanssa olla...

Tänään pääsin vihdoin eroon mun jäätävästä juurikasvusta. Pikkusen harmitti, että siitä oli nyt n. 2 kk kun kävin kampaajalla, mikä oli myös edellinen kerta kun mun kuontalo värjättiin, ja väri pysyi koko sen ajan ihan maagisen hyvänä, eikä sitä olisi vieläkään tarvinnut värjätä ellei vaalea juurikasvu ois ollut jo parin sentin luokkaa. En tiedä oisiko mun punapigmenttisellä hoitsikalla ollut jotain tekemistä asian kanssa. En kylläkään käytä sitä kuin ehkä kerran/vko tai kaks, mutta enikeis, se väri pysyi kauemmin kuin esmes Elumen. Voi olla että kesto johtui vaan tummemmasta sävystä? Dunno.

Elokuussa ostetut tukkatökötit. Paul Mitchellin sarja värjätyille hiuksille, Tangle Teezer ja Revlonin pigmenttihoitsikka.


Make on tosiaan pistänyt värit mun päähän jo varmaan 1,5 vuoden ajan, ja välillä se on mutissut kun täytyy niin monella värillä värjätä. Pahin oli just 1) värinpoisto juurikasvuun, 2) kirkkaanpunainen päälle, 3) viininpunainen alle. Siinä on yksi syy siihen miksi yritän aina vaan enemmän käyttää nykyisin markettivärejä (ei tarvitse sitä värinpoistoa erikseen). Toki mulla on niitä suoravärejäkin vielä pelastamassa, jos vaikka markettiväri onkin ihan hirveän värinen. Lisäksi noi markettivärit lähtee sotkiessaan paljon helpommin pois ihan tavallisilla putsareilla, eikä tartte räjäyttää koko kylppäriä värin huuhtelun päätteeksi. Meidän kylppärin lattia on oikeesti hirveän näköinen. Mutta siis niin. Kun markettiväri haalistuu, niin päähän voi helposti vetää sitten yhden kerroksen pelkkää pigmenttiä, eli suoraväriä. Suosisin suoravärejä muuten vieläkin, mutta niissä on niitä huonoja puoliakin, ja yksi niistä on se, että se tarttuu huonosti terveeseen hiukseen. Tuntuu ihan tosi typerältä, että vaikka itse suoraväri on turvallinen ja hiukselle hellä, niin se hius täytyy silti hukuttaa vetyperoksidiin ennen kuin se ihana suoraväri tarttuu. Mulla siis itsellä on luonnostaan niin vaalea hius, että en tartte värinpoistoa kuin siihen hiuksen vahingoittamiseen. Elumen olisi tosi ihana, koska sehän tarttuu siihen terveeseen hiukseen, mutta sitä on vähän hankalampi saada, eikä mulla ole varaa ravata kampaajalla. Johan tässä tuli pelkillä suoraväreillä värjättyä kolme vuotta, vaihtelua kehiin :)

Ja tuo väri, mikä tänään laitettiin, on saatu aikaan pelkillä markettiväreillä, ja mun mielestä se on aivan yhtä täydellinen kuin suoravärilettikin!
Make jaksoi vääntää mun raidatkin uuteen uskoon, ihana kun on :) Toivoin sitä mustanruskeaa pikkusen enemmän kuin viime kerralla, ja mun mielestä lopputulos on oikein kiva. Väreinä käytin L'Oreal Preferencen sävyä 3 Brasil, sekä L'Oreal Ferian sävyä 6.66 (:D) Pure Scarlet.



Loppuilta on mennyt naudanpaistia uunissa kypsytellen, tehtiin jälleen liharuukkua, sitä mihin tulee kermaa ja mustapekka-juustoa :P~~ Sen kanssa oli kukkismuusia ja rakuunaporkkanoita, ja nyt oon ihan täynnä. Toi on yksi niistä ruuista mihin mulla ei ole kontrollia ollenkaan, vaan saatan vetää sitä niin kauan että halkeen.

Ei jaksettu taaskaan tehdä salaattia...

Ja ruuasta puheenollen... edelliset 2 viikkoa on mennyt ihan päin persettä karppauksen suhteen, enkä myöskään oo muistanut merkata mun syömisiä minnekään. Ekalla viikolla meillä oli niin vähän rahaa, että syötiin käytännössä melkein koko viikko makaronimössöä, ja sitten kun ois ollut rahaa, niin kummallakaan ei ollut aikaa tai viitseliäisyyttä tehdä ruokaa niin, että olis saanut töihin evääksikin jotain karppisapuskaa. Ja kun meni plörinäksi, niin vedettiin lopulta kunnolla överiksi ja herkuteltiin myös sipseillä, tortilloilla ja nachoilla. Nyt on kuitenkin uusi viikko alkamassa, niin on hyvä ryhdistäytyä.

On muuten ollut melko yllättävää, että vaikka koulupäivien jälkeen olin ihan todella poikki ja väsynyt, niin työpäivien jälkeen energiaa kyllä riittäisi (tosin, 11h ja 8h pois kotoa, niissä on kyllä eroa). Ongelmaksi on vaan koitunut jalkojen särkeminen koko päivän seisoskelusta, ja siksi tuntuu mahdottomalta lähteä vielä illalla seisoskelemaan jonnekin jumppatunnille. Mulla on siis kuntoilurytmi kärsinyt ihan hirveästi, ja toivon nyt että ens viikolla voisin mahdollisimman paljon tehdä aamuvuoroa. Ensinnäkin sen takia, että oppisin jälleen heräämään aikasemmin ennen kouluviikon alkamista, ja toiseksi, että mulla olisi kotona yleensä pari tuntia aikaa palautua ennen jumppatuntia, ja siten jaksaisin sinne lähteäkin. Tai sitten taas käy niin, että sitten syyslomaviikolla kuntoilen joka päivä ihan hulluna, kun en normaalisti ehdi :P

Mun hieno huiskuananaskin otti ja kuoli :( Ei se kestänyt mun käsittelyssä kuin viis viikkoa, tänä aamuna huomasin että sen kukinnot on ihan ruskeita jo... Nyyh... Kai se on uskottava ettei noi ananasakäämät mulla menesty, edellisen timanttiananaksenkin tapoin vaikka oikeaoppisesti kastelin. Nyt saan sen tilalle jonkun muun kivan, ehkä sen verililjapuun, mikä jäi kaihertamaan mieltä :) Töistä nappasin myös partsille pari syklaamia ja heitin kupsahtaneet yrtit pois. Callunat näytti kovin nuupahtaneilta ja kuivilta, koitin hätäkastella niitä, mutta saas nähdä tuleeko niistä enää mitään. Ruukku on huono ja kenottaa pahasti tuolla seinällä, kaikki vesi tulee vaan suoraan läpi...

Ihan kiva, ettei täksi viikonlopuksi oo mitään sen kummempaa tekemistä, hengailua vaan. Viime viikonlopusta hävisi niin paljon, kun olin ensin perjantaina iltavuorossa, ja sitten sunnuntaina olikin perinteinen dagen-efter, millon ei yleensä jaksa tehdä mitään. Mulla on jäänyt myös muutamia suosikkisarjojen jaksoja rästiin, niin nyt on hyvä katsoa nekin. Tuolla odottelee Ghost Adventures, sekä kauden avajaiset The Walking Deadista ja Supernaturalista, ja lisäksi oli pakko ladata Once Upon a Timesta ensimmäinen tuottari, koska se alkaa sunnuntaisin aina sellaiseen aikaan, että mun bailatino-tunti on vasta päättynyt. Nyt en oo kyllä kolmeen viikkoon käynyt koko bailatinossa, mutta tarkotus on kuitenkin jatkaa siellä heti huomenna. Kohta alkaa myös The Vampire Diariesin uusi kausi.

Ootteko te muut muuten katsoneet tota Vain elämää -sarjaa? Itsehän katson sitä into piukassa Erinin takia, mutta se koko konsepti on mun mielestä mielenkiintoinen. Välillä tulee sellaisia ohimeneviä fiiliksiä, että joku juttu on tosi teennäinen, tai että "lopeta nyt jo se kehuminen!" :D Mutta ite oon tykännyt hurjasti, ja oon ollut ihan tippa linssissä - eli "jarina"! - kun muut on siellä kyynelehtinyt. Erinin jaksossa varsinkin oli niin paljon itseä läheltä ja syvältä koskettavaa stooria (mm. Nylon Beatin hajoamispäätös), että olin kyllä ihan megajarina täällä kotisohvalla :) Ja ohjelmaan osallistuvat artistit on mukavan erilaisia, eri-ikäisiä, eri genreistä... Kannattaa vilkaista jollet ole vielä ehtinyt :) Ens perjantaina on Cheekin päivä.
Kaikki jaksot ja esitykset on nähtävissä Nelosen netissä.


Kaija Koo - Vanha sydän
Flash toistinta ei löytynyt.


Erin - Nahkatakkinen tyttö
Flash toistinta ei löytynyt.


PS: Mistä teitä lukijoita on noin paljon tupsahtanut?! Oon todella otettu, että teitä on jo yli 70 :') Tervehdys kaikille uusille lukijoille, pistäkää vaan rohkeesti kommenttia, postausehdotuksia sun muuta :)

6 kommenttia:

  1. Onpas ihana toi toppi tai mekko mikä liekään <3 Sopii sulle!

    VastaaPoista
  2. Mitä sönkkäät, ei tartte housuja alle! Näyttää hyvältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) En vaan yhtään osaa olla noin lyhyellä mekolla, vähän kun jotain tekee niin perse vilkkuu :P

      Poista
  3. Vain elämää on mun niin lempisarja. Vetistelen sohvalla samalla lailla ku ne tyypit ohjelmassa. Kerrankin todella hyvänmielen sarja! :)

    VastaaPoista
  4. voi vitsi, on kyllä kiva mekko.

    VastaaPoista