perjantai 25. tammikuuta 2013

viimeisimpiä ostoksia

Huom! Postaus sisältää paljon kuvia!

Kuten tuli kai mainittua jossain vaiheessa, niin oon nyt määrittelemättömän ajan vaatteidenostolakossa, mutta koska oon shopaholic, niin on ollut "pakko" ostaa jotain muuta. Eli oon tällä kertaa keskittynyt sellaisiin asioihin, jotka on jäänyt vaatteiden ostolta vähän vähemmälle. Nimittäin kirjoja. Ja meikkejä. Ja vähän korujakin. Mun periaatteeni kaiken ostelun suhteen on tällä hetkellä se, että voi ostaa, kunhan saa heti maksettua eikä kerrytä tilivelkaa. Mutta vaatteita en oikeasti tarvitse, joten niistä koitan visusti pysyä erossa. Yhtä poikkeusta lukuunottamatta :D Nimittäin löysin eBaysta/Sirens & Starletsilta mekon -40% alennuksesta, ja parikymmentä puntaa moisesta mekosta sopii hyvin myös mun budjetille, joten ostin, eikä ees hävetä :D Odotin mekkoa saapuvaksi vielä tämän viikon aikana, mutta se menikin sitten ensi viikolle. Esittelen sen vähän myöhemmin jos se nyt ylipäänsä menee mun päälle :P

Adlibrikselle tein tilauksen myös heti seuraavasta tilauksesta päästyäni, ja tällaista sieltä tuli:























Tällä kertaa tuli tilattua useampi kuvitettu kirja (ja kaikki englanninkielisiä, joita en kovin montaa ole aiemmin ostanutkaan), ja näitä bongailinkin hieman eri blogeista tuossa vuodenvaihteen tienoilla. Itse olen tosi visuaalinen ihminen, ja kun tyyliltään vaikkapa juuri piirros iskee, niin sitten se kanssa iskee. Nämä oli sellaisia, enkä malttanut enää odottaa, että saan silmäillä noita ihan kotona :)
Oon aina rakastanut satuja, mutta mulla on tällä hetkellä selkeästi menossa joku satuvaihe, johtuneeko sitten yliannostuksesta Once Upon a Timea ja Grimmiä, mutta toive- eli ostoslistalle meni myös mm. Grimmin veljesten ja H.C. Andersenin satukirjoja :D
Poen kokoelmakirja taas oli Adlibriksessä niin naurettavan halpa (8,60€) tuollaiseksi tiiliskiveksi, ja siinä oli vielä esittelemisen arvoinen kansikuvakin (:D), niin olihan se pakko klikkailla koriin. Camilla Rosa Carcian kuvittamatkin kirjat maksoivat molemmat alta 15€. Itse suosin Adlibristä hyvin pitkälti juuri hintojen takia, mutta kaikki muukin on heillä kondiksessa.


Turmiotar teki tässä taannoin meikkipostauksen, missä oli mm. kuivashampoo Pretty.fi:stä, ja samassa muistin, että itseltäkin on kuivashampoo ihan loppu. Mun mielestä kuivashampoo on erityisen kätevä otsatukkaani, joka tuntuu olevan klähmäsen näköinen jo yhden nukutun yön jälkeen. Eksyin siis myös Prettyyn, ja samalla tuli tietysti silmäiltyä kaikki muukin sieltä läpi. No kuinkas sitten kävikään...


Beauty UK:n luomiväripaletti (tarvitsin erityisesti mattoja nudesävyjä), Nyxin uusi kulmakynä, Sleekin mascara-eyeliner -yhdistelmä sekä Nyxin huulikiilto.

Vähänkö ihanat kynsilakkapullot! Nfy-Oh:n alus- ja päällyslakka (molemmat meikäläiseltä lopussa)

 Nyxin kaksi huulipunaa, sävyt 523 Ulysses ja 614 Darling.


Noiden lisäksi siis Biozellin kuivashampoo ja hiuspuuteri. Kuivashampoo tekee hyvin tehtävänsä, ja huulipunat ovat kerrankin sopivan "öljyisiä", eikä tunnu siltä kuin huulet liimautuisivat toisiinsa kiinni. Myös kulmakynä tuntuu hyvältä, ja on kiva kun harja löytyy samasta kepukasta.


Menin tekemään tilauksen myös EMP:lle. Tarkoitus oli ensin vaan käydä katsomassa mitä uutta on tullut valikoimiin, ja lisätä tarvittavat jutut toivelistalle, mutta sitä toivelistaa läpi kahlatessani tuli mielihalu tilata pari sormusta (kun ei sellaista ole mieheltäkään näköjään tulossa... :P). Mä en enää nykyisin osaa arkena käyttää sormuksia, mutta viihteellä ollessani niitä tulee välillä laitettua. Harmitti kovasti, kun edelliskerran ryyppyreissun jälkeen huomasin, että mun lempparisormuksesta oli lähtenyt kivi, yksi suosikkisormuksista on vähän liian iso ja tarttuu joka paikkaan kiinni, joten jäljellejääneitä, käyttökelpoisia sormuksia oli enää kaksi tai kolme. Klikkailin siis EMP:ltä kaksi siroa ja naisellista sormusta ostoskoriin, ja lisäksi nettisivut ilmoittivat riimuriipusta olevan saatavilla enää muutama kappale, joten sekin meni koriin. Kyseinen riipus on ollut toivelistallani niin kauan kuin muistan, ja nyt oli viimeiset mahikset se tilata.

Sormukset

Et Noxin riimuriipus

Kirppikseltä löytynyt pöllö-riipus


Kävin myös Kodin Terrasta ostamassa itselleni pari uutta viherkasvia, sekä ruukkukukan. Sieltä löytyi reunustraakkipuu, maija sekä muurikello. Maija on lajiketta 'Dottie', ja siinä on kaikkien maijojen tapaan lehtien alapuoli tumman viininpunainen, mutta tässä lajikkeessa myös lehtien yläpuoli on tumma, tummanvihreä tarkemminsanoen, ja siinä kulkee kirkkaan vaaleanpunaista raitaa. Vanhasta ihan älyttömän kärsineestä maijasta otin ennen poisheittämistä pistokkaita juurtumaan, jospa ne siitä vaikka vielä lähtisi :)
Reunustraakkipuussa on ihanat pinkit lehtienreunat, joten se oli pakko-ostos. Haluaisin erityisesti 'Red edged' -lajikkeen, joten jos sellainen vielä jostain ilmestyy, niin taidan hankkia tälle uuden kodin. Katsotaan.
Muurikellon laitoin nyt toistaiseksi makuuhuoneeseen, ja jos vaan saan sen pidettyä hengissä, niin sen voi keväällä siirtää sitten uudistetulle parvekkeelle.

Maija


 Reunustraakkipuu


Muurikello


Ja koska shoppailu ei lopu shoppailemalla, niin lähdetään vielä ens kuun puolella Anyan kanssa Indiskaan, jotta saan keväällä mun unelmieni parvekkeen :) Ehkä sitten voin harkita vähän isompaakin shoppailulakkoa, ja keskittyä elämän muihin aspekteihin. Tavaraa on aina ihan liikaa, mutta silti sitä tulee aina ostettua lisää. Mutta toisaalta, kaikki tavara joista en enää pidä, ovat jo valmiina lähtemään kirppikselle, eli mulle ei ole jäämässä mitään epämieluisaa tänne lojumaan. Tuossa eräänä päivänä siivosin meidän liinavaatekaapinkin, ja täytyisi ehtiä jossain välissä käymään taas löytöeläintalolla, nimittäin niin paljon poisheitettäviä pyyhkeitä (ja muutama lakana) löytyi, ja löytiksellä olisi niille vielä käyttöä :)

Loppuun vielä extrakuva. Yleensä me ollaan aina saatu joululahjaksi tai jostain muualta seuraavan vuoden seinäkalenteri, ja jos oon mennyt ite moisen ostamaan, niin sitten on joku aina tyhjänpanttina. Tänä jouluna ei saatu sellaista mistään, joten ostin eBaysta Anne Stokesin kalenterin. Siinä mielessä vähän huono, ettei siinä ole mitään suomalaisia pyhäpäiviä, mutta onhan mulla toi almanakkakin olemassa. Tuo on vaan niin kaunis :)
PS: Onnittelut jos jaksoit selata loppuun asti :D

10 kommenttia:

  1. Upean näköistä kuvitusta noissa kirjoissa! Kyllä nyt heräsi mielenkiinto itselläkin

    VastaaPoista
  2. Kuivashampoo on pelastus <3 Käytän sitä lähes päivittäin :)
    Kiva muuten tuo "Maija"kasvi, ihanat värit! Kelpaisi minullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin, mun on melkeenpä pakko käyttää aamuisin tohon otsatukkaan, tai muuten se on ihan hirveän näköinen :P On tosiaan hieno toi maija-lajike, vaikka ei ne tavallisemmatkaan hassumpia ole :) Ite oon nykyisin niin innoissani viherkasveista, joissa on jotain muutakin väriä kuin vihreää!

      Poista
  3. Aivan ihania nuo satukirjat, kylläpä tuli muuten sietämätön kirjakateus saman tien ;) Kaikki muutkin ostokset näytti kivoilta :) Olenkin miettinyt, että mihin noita vanhoja pyyhkeitä ja lakanoita voisi tunkea kun ei viitsisi ihan roskiinkaan heittää :/ Hyvä tietää että tuollainen mahdollisuus on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu! Löytöeläinsuojat ottavat varmasti mielellään vastaan vanhoja lakanoita, pyyhkeitä, peittoja, tyynyjä jne. Kannattaa ottaa yhteyttä johonkin lähellä olevaan eläinsuojaan :)
      Mullekin kyllä taisi tulla kirjakateus kun blogeista noita bongailin, joten siinä yksi syy miksi ne piti tilata :D

      Poista
  4. Voi miten ihania juttuja! Kirjat on oikeen supernam! <3

    VastaaPoista
  5. Apuah miten ihania kirjoja! Miekin haluun <3 ihanan visuaalisia, silmät oikein.. sulaaaaah <3

    VastaaPoista
  6. Voi vitsi, ihana toi maija. Mullekin tollanen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli tosiaan Kodin Terrasta, mut Prismasta löytyi kans samanlaisia. Varmaan sieltäkin päin S-ryhmän kaupoista vois löytyä :)

      Poista