lauantai 16. helmikuuta 2013

shopashop

Pakko tulla heti esittelemään ostoksia, kun oon niistä niin fiiliksissä :)
Tänään tosiaan vihdoinkin pääsin Anyan kanssa ostoksille Turkuun, ja kiikarissa olikin lähinnä se Indiska, jonka nettisivuilta bongailin jo etukäteen kaikkea sairaan ihanaa meidän parvekkeelle. Sen lisäksi mulla oli oikeastaan vain Cybershop ja Ruohonjuuri, joissa halusin käydä, muut oli sitten ihan extraa.

Ensinnäkin tämän näköisenä olin liikenteessä:



Laitoin pitkästä aikaa klipsilisäkkeetkin päähän. Nyt ne sentään erottuu muiden hiusten joukosta, ennen kun se oli lähes se ja sama oliko niitä päässä vai ei, kun oma tukka oli ihan saman värinen.


Tottakai ensimmäisenä suunnistettiin sinne Indiskaan, ja haalin ostoskoriin tavaraa välittämättä siitä mitä ne maksaa (olin kuin lapsi karkkikaupassa), mutta pääosin kuiteskin pitäydyin siinä ostoslistassani. Tyynyjä ostin yhden sijaan kaksi (olisin ostanut paljon enemmänkin jollei ne olisi olleet sen verran hintavia), koska -20%, ja lisäksi jätin yhden säilytyskorin ostamatta, ja tilalle otin pari tuikkulyhtyä ja 4 kpl munakuppeja. Kassalla ollessani hain vielä muutaman kynttilän, jotta sain extraleiman korttiin. Noista munakupeista... en olisi välttämättä halunnut ostaa ihan samanlaisia mitä Hannella on, mutta oon jo vaikka kuinka kauan etsinyt kauniita munakuppeja, ja kaikki on jokapuolella olleet ihan hirveitä. Värikin on nyt sitten sama, koska ne roosat, keltaiset, vihreät ja siniset ei innostaneet ollenkaan.


Oon tosi innoissani noista väreistä, ja oon varma että partsista tulee vielä tosi nätti :) Muutama muu yksityskohta ja pari tyynyä on tulossa lisää, mutta tarkoitus on täyttää parveke kukilla eikä krääsällä.

Oon vaatteidenostolakossa, ja onneksi ei mitään pakko-saada -vaatekappaleita edes tullut vastaan. Sen sijaan tuon Indiskan lisäksi tuhlasin koruihin. Ruohonjuuresta ostin lopulta vain kookosöljyä ja -jauhoa sekä maapähkinävoita.

Kaulahuivi, nilkkaketju ja salamakorvikset Cybershopista, muut Ninjasta



Yllätin itseni ihastumalla turkoosiin ja vihreään väriin noiden sistuskamojen lisäksi myös vaatetuksessa ja asusteissa, ja hypistelin Gina Tricotissakin ensimmäisenä korallinpunaisia ja limenvihreitä paitoja! Kai niistä sitten innostuu jotenkin erilailla näin keväällä, noin ylipäänsä siis keväisistä väreistä. Oon kukkakaupallakin ollut ihan innoissani kun on ollut pinkkiä, limeä ja liilaa :D Vihreiden korvakorujen lisäksi ostin myös vihreät sukkahousut Seppälästä. Lindexistä löytyi yksi alusvaatesetti, eli aika kohtuullisia nuo vaateostokset :)

Pyörittiin siis koko päivä siinä Hansan kulmilla, ja käytiin syömässäkin siinä Red Hot Chilissä. Anya valitsi aurajuustoburgerin, mä otin jälleen broileria pippurikastikkeessa, ja alkupalaksi tietty jalapeno poppersit :) Mun ateriaan kuului myös perunat, jotka tulivat erillisellä lautasella, ja totesin, että olis vallan mainiosti riittänyt se broisku-kasvis-lautanen, kun en mä lopulta jaksanut kuin muutaman perunakuution syödä. Oli kyllä hyvää :)




En oo vuosiin viettänyt tällaista kunnon shoppailupäivää, ja nyt varmaan voikin taas olla vähän aikaa shoppailematta :D Ehkä. Mutta kivaa oli ja tili tyhjeni, eli onnistunut reissu x)

7 kommenttia:

  1. Noi vihreät sulkakorvikset on aivan ihanat! Oi että! :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vaikka itsellä on aika totuttautuminen tohon kontrastiin hiusten kanssa, kun tuo vihreäkin on niin kirkas :D Lienee ainakin huomiotaherättävä...

      Poista
  2. voi ei, mä löysin sillon vaan 5 niitä munakuppeja ja olisin tarvinu vielä yhen ja tota väriä ei ilmeisesti saa ku indiskasta..nii ja eihän sillä oo mtn väliä että on samanlaisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos sulla on Indiskasta jotain muutakin ostettavaa, niin niillähän on nykyään myös nettikauppa :)

      Poista
  3. Miekin haluun shoppailemaan Indiskaan!! Siellä on liikaa kaikkea ihanaa.. <3 Ihanasti muuten sopii noi vihreät sulkakorvikset sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo ja ah, mitä ihania tyynyjä siellä oli <3 Oon kyllä muutenkin ihan tyynyfriikki, mutta ne oli ihania :) Turussa ei onneksi ollut kauheen hyvä valikoima noita huonetuoksuja/eteerisiä öljyjä, muuten ois mennyt rahaa vielä paljon enemmän.

      Poista