sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

turmion kätilöt @ klubi, turku ja muuta viikonloppuhöpinää

Olipas siinä omituisen tuntuinen viikonloppu. Lähdetäänpä liikkeelle ihan perjantaista.

Ennakkoaavistukseni meni hieman pieleen, ja olisinkin ehtinyt töiden jälkeen tehdä vaikka mitä, sillä pääsin töistä pari tuntia etuajassa. Hennalla oli vielä aamulla ollut ihan hirveä migreeni, joten ounastelin ensin, josko tarvitsee koko reissu perua. Oikeastaan sekään ei olisi sinänsä haitannut, sillä perskännien vetämiseen ei oikein ollut fiilistä, mutta liput oli jo ostettu, joten sikäli olisi ollut kurjaa. Mutta reissu ei peruuntunut, vaan Henna kävi kääntymässä tässä meillä, ja aika pian jo lähdettiin dösikselle odottelemaan bussia. Ensinnäkin oltiin jo asemalla noin vartti etuajassa, mutta lopulta se bussi olikin puoli tuntia myöhässä! Pienesti siis jäädyttiin siinä Hennan kanssa, ja tietysti vitutti kuin pientä oravaa, kun tajuttiin, että Turmion Kätilöt aloittavat keikkansa ennen kuin me ollaan edes perillä Turussa -.-

Bussia oottelemassa, vielä naurattaa.


No, Turkuun kun päästiin, ja kunhan sain helpotettua oloani puskapissalla, niin lähdettiin puolijuoksua Klubia kohti, ja vaikka en varmaan eläessäni oo kävellyt niin kovaa, niin keikkaa oli ehtinyt kulua jo ehkä joku 20-30 min kun ehdittiin paikalle :( Eli todennäköisesti kaikki parhaat biisit missattiin, ja lopputulema keikan päättyessä oli jotenkin tyhjä olo, ja etenkin hyvin selväpäinen, kun ei ehditty oikein alottelemaankaan, ja siinä jäätyessä pikku hiprakkakin alkoi laskea, ja bussissakaan mulla ei ollut mukana kuin pieni matkapullo.

No, keikasta voisi sanoa, että oli hienoa nähdä MC Raaka Pee kunnossa ja hyvinvoivana back in business, ja näytti kyllä siltä, ettei koskaan olisi mitään tapahtunutkaan. Välispiikeissä kyllä heittivät aika levotonta läppää aivohalvauksista, joten tapausta osataan jo käsitellä huumorillakin :)
Yleisöäkin oli aika paljon paikalla, vaikka etukäteen FB-eventistä pelkäsin, ettei siellä olisi jengiä.
Klubin Ilta-kerroksessa oli samana iltana esiintymässä mm. Hanging Garden, ja etukäteen harmitti keikkojen päällekkäisyys, mutta TK kun aloitti ja lopetti sen verran aikaisin, niin ehdittiin katsoa ehkä puoli keikkaa vielä Hanging Gardeniltakin, jee :) En kyllä oikein tiedä millaisessa keikkatilanteessa HG olisi parhaimmillaan... Nytkin ainakin vokaalit kuulostivat ihan puurolta siihen missä satuttiin istumaan, eikä Henna, joka taisi ekaa kertaa kuulla bändiä, saanut siitä varmaan mitään irti. Itse tykkään ihan sikana siitä HG:n ekasta levystä, Inherit the Edenistä. Edellinen kerta kun näin bändin livenä, oli Spinefeast at Sealla, toisen päivän aamupäivällä, ja siitäkin keikasta vain pari vikaa biisiä. Istuin alas penkille ja samantien sain rumpukapulasta melkein päähäni. Mutta tuolla hyllyssä se on vieläkin :) Niin ja en mä tiedä oliko se krapulapäivän aamukeikkakaan mikään paras mahdollinen o.O Joskin musiikki saattaa ehkä tunnelmaltaan sopia sellaiseenkin...

Lähdettiin melko heti HG:n lopetettua, kun päätettiin käydä haukkaamassa vielä iltapalaa ennen takaisin Saloon lähtöä. Ei me siis baarissa juotu kuin parit siiderit, joten selvinpäin sitä oltiin, mutta ihan kiva reissu kuitenkin, jollei huomioida sitä, että myöhästyttiin :P Kotona olin jo kolmen aikaan, ja Make ja Ville olivat täällä vielä hereillä. Jutskailin hetken niiden kanssa ja painuin petiin.


Lauantaina heräsin jo joskus yhdeksältä vailla krapulan häivääkään (ah, miten ihanaa!), mutta nälkä sen sijaan oli, joten läksin suoraan sängystä kauppaan (oonkohan tehnyt sitä ikinä), ja pistin sen jälkeen riisipuuron tulille. Onneksi Ville heräsi mun seuraksi, niin sain laittaa pari levyllistä Rölliä meitä viihdyttämään :) Röllin ne vanhat jaksot on kyllä yksi parhaista krapulakatsottavista. Se ei missään vaiheessa ala ärsyttää, ja vaikka jaksoissa on paljon opetuksia ja syvällisiäkin juttuja, niin sehän on tosi kevyttä katsottavaa, ja saa vaan nauraa Röllin koheltamiselle :)
Että täällä me syötiin riisipuuroa, löhöttiin sohvalla ja katottiin Rölliä, ja mä podin kai jonkinlaista sympatiakrapulaa, kun ei jaksanut tehdä mitään järkevää koko päivänä.

(kuva)

Sunnuntaina heräsin myös tosi aikaisin, ekan kerran jo joskus seitsemän aikaan, mutta lopulta nousin kai vähän ennen yhdeksää. Olisi tehnyt mieli lähteä aamulenkille, mutta tuolla on tiet niin älyttömän liukkaat, ettei ole kiva lenkkeilläkään :/ Onneksi kaverini Nina pyysi mua sitten aamusalille, ja lähdin, kun kerran niin kovasti teki mieli jotain tehdä. Aluksi oli tarkoitus mennä illemmalla zumbaan ja samalla salille, mutta sehän ei olisi auttanut sen hetkiseen mielitekoon.
Loppupäivä käytettiin kotona lakanapyykin pesuun ja kaalilaatikon tekoon, jota tehtiin valtava satsi ensi viikoksi. Illalla tuntui taas, että pitäisi liikkua johonkin suuntaan, ja koska mikään noista jumppavideoista ei nyt oikein houkutellut, niin lähdinpä sitten kuitenkin sinne lenkille, ja Make lähti mukaan. Kyllä siellä taas hermo meni kävellessä, mutta tulipa käytyä!

En kyllä tiedä miksi tuo sykemittari sanoo, että viikkotavoitteet on saavutettu, kun niitä ei ole saavutettu? No, aika hyvin kuitenkin, ja sain sentään tuommoisen tähden, joka nyt sitten möllöttää tuossa aloitusnäytössä. Viikkotavoite olis täyttynyt vaikkapa vielä yhdellä reilun tunnin lenkillä. Saa nähdä miten ens viikolla käy, kun en viitsisi enää lähteä ulos liukastelemaan, ja lähisalillakaan ei ole loppuviikosta jumppia pääsiäisen takia. Ja kuntosalikaan ei oikein inspaa.


Seuraavaksi suuntaan suoraan petiin, sillä huomenna alkaa taas uusi (mutta onneksi vain kolmepäiväinen) kouluviikko, mikä tietää aikaisia heräämisiä, autolla ajoa, ja todennäköisesti myös stressiä. Jee.

1 kommentti:

  1. Meillä alkaa onneks tiet jo vähän sulamaan, niin ei tarvii olla niin peloissaan kaatumisesta eikä kengät lipsu :) Kyllä se kevät sieltä tulee!

    VastaaPoista