torstai 4. huhtikuuta 2013

bändipaitoja

Lisää kuvia!

Halusin viime viikolla (?) tukea paria tämän hetkistä suosikkibändiäni, ja samalla hommata itselleni pari bändipaitaa. Mulla ei bändipaitoja kovin monia olekaan, koska en osaa tuunata niitä, enkä osaa käyttää miesten paitoja sellaisenaan. Girlie-paidat tuppaavat usein taas olemaan makuuni liian lyhyitä. Normihuppareita löytyykin sitten aika monta, mutta esim. Finntrollin sairaan hieno Nifelvind-huppari on jo sen verran iso, ettei sitä viitsi käyttää kuin kotihupparina... Eli uutta paitaa oli pakko saada. 

Tilasin Black Light Disciplineltä tyttötopin, kun niitä kerrankin oli tarjolla. BLD:sta oon ollut tosi innoissani sen joulukuisen keikan jälkeen, joten pitihän sitä nyt paita hankkia. Ehkä toinenkin, jos uuden levyn myötä tulee jotain uusia :)Suomipeikkojen omassa nettikaupassa oli tarjolla myös girlie-toppeja, mikä olikin mieluinen ylläri. Tilasin sekä topin että t-paidan, kun en osannut päättää niiden välillä :D Postarit vaan oli järkyttävän suuret, mutta paketti oli kyllä muutamassa päivässä perillä.
Samoihin aikoihin ostin myös Finntrollin uuden Blodsvept-levyn limited editionin, minkä mukana tuli rannenauha ja magneetti. Levyn omiksi suosikeiksi on jo muodostuneet nimibiisi Blodsvept, Mordminnen, Skogsdotter ja Två Ormar. Musavideossa ja promokuvissa hieman hämää tuo ah, niin trendikäs steampunk-henkisyys, mutta ei se kai oo niin justiinsa.
Mitäpä muut pidätte uudesta Finntrollista?

3 kommenttia:

 1. Heh, muaki ärsyttää noitten tyttöpaitojen lyhyys. Onneks nykyää on jo vähän pidempiäki malleja markkinoilla :D Tuntuks toi Finntrollin toppi semmoselta suht "sopivan mittaselta" eikä liian lyhyeeltä?

  Musta se Finntrollin uusin oli vähän tylsä levy, jos vertaa vaikka Nifelvindii tai aiempii. Se onneks parani paljon levyn loppuakohden ja se aiemmin julkastu Blodsvept single oli iha hyvä ralli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näistä paidoista toi Finntroll-toppi on ehdottomasti mukavin :) On näistä kaikkein pisin, ja materiaali on pehmeetä ja joustavaa. Kyllä mä silti alla pidän pidempää toppia, kuten näkyy, mutta vois melkeen pitää ilmankin ;) Voin suositella!

   Mä kaipaisin vielä enemmän humppaa ja suomönkimistä! Kivoja elementtejä tässäkin, mutta jotain jäi vähän puuttumaan. Ehkä loput aukee kuuntelukertojen myötä...?

   Poista
 2. Sulle olis haaste mun blogissa! :)

  http://darsk-i.blogspot.fi/

  VastaaPoista