perjantai 26. huhtikuuta 2013

kissanpäiviä ja uusi lävistys

Todella raskas kouluviikko on onneksi takana, ja tänään saa hieman levähtää vapaapäivän merkeissä. Alunperin meinasin tänään lähteä käymään Turussa, mutta siirsin reissun jo eiliselle, jottei tarvitse tänään enää matkustella sinne päin. Päätin samalla pitää tänään Superdieetin tankkauspäivän, jotta varmasti hiilarikrapula on hälvennyt maanantaihin mennessä, kun menen töihin. Tankkauspäivästä lisää vappuna, kun päivitän samalla parin viikon dieettikuulumiset :)

Meillä on samalla myös aihetta juhlaan, sillä Makella oli eilen nimpparit, ja tänään meidän tyttöset täyttivät jo viisi vuotta :) Näiden kunniaksi leivoin tankkauspäivälle mokkapaloja, joita mun niin kovasti teki tuossa eräänä päivänä mieli. Kissat saivat perinteisesti kalakakut herkkujen kera, ja huomenna käydään ostamassa jotain uutta ja kivaa Mustista ja Mirristä :)

Nikki-vauva n. 4 vkon ikäisenä

Nuno-vauva n. 4 vkon ikäisenä

Nuno 8 vkoa

Nikki 8 vkoaPentukuvat (c) BeautyHill-kissala,
uudemmat kuvat otettu tällä viikolla.


Eilen tosiaan menin pitkästä aikaa bussilla kouluun ja koululta Turkuun ottamaan lävistystä. Uusi lävistys oli mun palkinto painonpudotuksen välitavoitteessa, ja tämä pikkuinen tuli oikeaan korvaan. Mulla on periaatteessa suunniteltu jo molempiin korviin monetkin eri lävistykset, mutta tästä nyt aloitettiin. Toiveenani oli daith, mutta lävistäjä-Lari totesi, ettei uskaltaisi laittaa mulle daithia, sillä kummassakin korvassani se nipukka, johon daith tulisi, on vähän turhan pieni. Niinpä mulle pienen pähkäilyn jälkeen laitettiin rook. Tietysti olin vähän pettynyt etten saanutkaan daithia, mutta osasin kyllä odottaa ettei se ehkä ole anatomisesti mahdollista. Tämä rook oli mielestäni lähinnä daithia ja oon siihenkin oikein tyytyväinen :) Nyt mulla ei ollut varaa ottaa mitään hienompaa korua, mutta käyn jossakin välissä vaihdattamassa tähän jonkun sievemmän. Suunnitelmissa on vielä ainakin forward helixiä, normihelixiä, tragusta ja conchia :) Tämä rookin korva valittiinkin nyt sen mukaan, kumpaan kannattaa laittaa forward helixit, jottei ne tule samaan korvaan. Ja tämä oli nyt mun eka rustolävistys ikinä, jota etukäteen vähän tuli jännitettyä. Mutta ei sattunut sen enempää kuin huuleenkaan, eikä kuulunut mitään inhottavia rusahduksia :) Tänään sitä onkin sitten jomottanut aika paljon, ja on kosketusarka.Lävistelyn jälkeen suuntasin kulman taakse kahvilaan, minne Katja olikin jo tullut - oltiin siis sovittu treffit, ja lopulta jutskailtiin sellaiset pari tuntia ennen kuin lähdettiin bussiasemalle päin. Oli tosi kiva nähdä Katjaa niin pitkästä aikaa, mutta seuraavalle kerralle täytyy varata vähän enemmän aikaa ja ehkä jopa tekemistä. Ensinnäkin meidän koulupäivä venyi yli puoli tuntia, ja toiseksi olin aika rikkipoikki koko kouluviikosta, ja kolmanneksi en halunnut olla kamalan myöhään kotona, niin jotenkin tuntui että jäi treffit vähän kesken :P Olisi ollut kiva käydä samalla vaikka leffassa, mutta oltiin molemmat liian persaukisia.

Koulussa meillä oli tosiaan ensimmäinen morsiuskimppuviikko, hirveästi uutta asiaa ja mietittävää, uutta tekniikkaa jne. Siitä lisää jossain välissä toisen blogin puolella, tässä mielestäni viikon onnistunein: pisaranmallinen morsiuskimppu sieneen tehtynä. Hieman siinä oli painopiste edessä ja sientä tökitty vähän liikaa, mutta muuten nätti :) Tuo juoru oli joukossa tosi hyvä lisä.Mukavaa viikonloppua kaikille :) Meillä se menee jälleen rauhallisissa merkeissä.

3 kommenttia:

 1. Näyttääpä makialta tuo rook :) Mullakaan rustokorut ei oo sattuneet, mutta kyllä sen rusahduksen on kuullut melkeen turhankin selvästi. Mutta hyvä jos selvisit vähällä itse laitosta :)

  Ja onnea kissoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itseasiassa luulen, että en kuullut mitään rusahduksia ainakin osittain siksi, että Lari onnistui jotenkin kädellään samalla painamaan tohon traguksen kohtaan niin, että mun korva meni tavallan lukkoon :D No, ihan hyvä niin, en valita x)

   Poista