sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

onnistumisia

Tämä viikko on taas ollut normaalin mukava, ja tuo edellinen parin viikon masiskin johtui aika selkeästi siitä, että yhdellä tärkeällä elämän osa-alueella oli pientä kriisinpoikasta minusta riippumattomista syistä. Nyt se on ainakin toistaiseksi selätetty ja aurinko paistaa taas risukasaankin :)
Alkuviikko meni lähinnä kriisin tilaa kuulostellessa, mutta viikon keskivaiheilla otin kuntoiluspurtin, ja loppuviikko on mennyt lähinnä rentoutuessa. Nyt on ulkonakin taas kaunis ilma, niin jos vaan millään jaksan, niin voisi käydä vähän ulkoilemassa.

Ei siis mitään tähdellistä kerrottavaa, muuta kuin että elävien kirjoissa ollaan, ja mieli on jo parempi :) Halusin myös tulla postaamaan muutaman kuvan tällä viikolla töissä tehdystä kokonaisuudesta, sillä olin siihen itse tosi tyytyväinen. Sain siis ottaa kokonaan vastuulleni erään tilaustyön, joka oli kastetilaisuuden kukitus. Tilattuna oli kaksi pidemmänmallista mutta pientä pöytäastelmaa, yksi pyöreä pöytäasetelma sohvapöydälle, sekä kastekranssi, jonka keskelle asetettiin sitten kastemalja. Sain ohjaajaltani toki vinkkejä kukkien asetteluun ja näin, mutta hän ei itse koskenutkaan töihin, eli niissä ei mun jäljiltäni ollut enää mitään korjattavaa, mikä sai mut entistä paremmalle mielelle, kun itsekin olin tekeleisiini tyytyväinen. Usein aiemminkin oon toki ollut tekemiini töihin tyytyväinen, mutta monesti ohjaaja on vielä tehnyt siihen viimeiset pilkunviilaukset, joten tämä oli siinä mielessä eri asia. Tämänkaltaiset sieneen tehtävät työt ovat myös mun suosikkejani, tykkään siis paljon tehdä niitä. Varmaan johtuu siitä, että näissä handlaan muodon paremmin :DEnsi viikko vietetäänkin pitkästä aikaa koululla morsiussidonnan parissa, ja päätin torstaina mennä koulun jälkeen Turkuun lävistyttämään itseni, sekä samalla kahvittelemaan piiiiiiiitkästä aikaa Katjan kanssa! Ollaan viimeksi nähty aika lailla vuosi sitten Ensiferumin keikan merkeissä, joten on se jo perskeles aikakin :P Lupasin Katjan karvaisemmille pojille virkata muutaman lelun, mutta teen ne vasta myöhemmin, jotta on sitten vielä parempi syy mennä oikein erikseen käymään Katjan ja äijien luona :)

Rauhallista sunnuntaita kaikille!

3 kommenttia:

  1. Oih, nuo kukka-asetelmat ovat kerrassaan upeita! <3 Oot kyllä ihan mielettömän taitava :)

    VastaaPoista