maanantai 1. huhtikuuta 2013

pääsiäinen

Pääsiäinen on tältä vuodelta vietetty, sopivassa suhteessa rauhallista lomailua, hieman kyläilyä sekä juopottelua. Mutta täytyy kyllä sanoa, että ei nyt ihan heti tee mieli juopotella uudestaan :P


Perjantaina Hanne ja Ville Oulaisista ja Hilla Lohjalta tulivat meille, ja vähän niiden jälkeen vielä Maken bändikaverit Mika, Pasi ja Ville tulivat kanssa. Ihan kiva, että oli vähän enemmän populaa, ja sisäinen emäntäni oli ihan innoissaan kun meidän eväsviritelmiä kehuttiin :) Make teki pari kinkkupiirakkaa ja ite tein muffinsseja. Ennen vieraiden tuloa hauduttelin mulle ja Makelle pääsiäiseksi lihapataa ja uunikasviksia, ja jälkkäriksi oli ananas-persikkarahkaa. Ei me niin välitetä mistään perinteisistä pääsiäispöperöistä... Hetken kyllä harkitsin jos olisikin naudan paistin sijaan ostanut lammasta, mutta njääh. Ehkä seuraavalla kerralla. Ellen oo siinä vaiheessa jo ryhtynyt kasvissyöjäksi...

Hanne toi mulle muutaman sille isoksi jääneen vaatekappaleen, ja laitoinkin topin heti päälle. Se on hauskasti selästä hieman avonainen, ja kun nyt multa löytyi myös kirkkaanvihreä toppi, niin se sopikin tosi kivasti sinne alle :) Eli mustaa ja vihreää tällä kertaa, ripaus punaista hiusten ja laukun muodossa. Asuun lisäsin tietysti vielä saappaat, jotka muuten jotenkin mystisesti tuntuivat pohkeista väljemmiltä kuin tällöin... :)



Ilta sujui hyvässä hengessä ja kaikilla oli kivaa, kunnes eräillä meni viina jalkoihin, ja mm. törmäsi meidän jalkalamppuun, jonka johdosta sen iso lasikupu hajosi... Tavaraahan nuo aina vaan ovat, jotka rikki menevät ja ovat sinänsä korvattavissa, mutta kyllä se aina harmittaa, että pitää nähdä se uuden ostamisen ja vanhan heivaamisen vaiva, varsinkin kun tuokaan ei oo ehtinyt meillä olla varmaan kuin puolisen vuotta.

Baariin lähdettiin koko konkkaronkka, ja oli hilkulla ettei Ville kondiksensa puolesta olisi päässyt baariin sisälle ollenkaan. Keikkamestan salipuolella oli esiintymässä Putkiradio, mutta me hengailtiin karaoke-puolella, missä oli normi hevimeiningit. Pari biisiä kyllä käytiin Putkiradiolta kuuntelemassa, ja kävin sille toiselle vokalistille sanomassa, että ottaa ponnarin pois, kun sillä oli sellainen "hippinuttura" :D Ei suostunut, mutta keikan loppupuolella kun vilkaisin lavalle, niin siellä oli heivattu sekä paita että ponnari :D Jes!
Meidän jengistä kävi ihmisiä laulamassa karaokea pitkin iltaa, ja pilkun lähestyessä mäkin rohkaisin itseni, ja kävin ekaa kertaa ikinä yksin laulamassa karaokea :D Tai Hanne oli kyllä lavalla mun henkisenä tukena, mutta vain minä lauloin mikkiin. Jänskätti paljon, mutta tulipahan tehtyä ja vielä täysillä. Biisi oli Meiju Suvaksen Pure mua! Harmi vaan, että loppujen lopuksi Hanne taisikin olla ainoa, joka todisti tätä mun taidonnäytettä, sillä Make, Mika ja Henna ehtivät just lähteä röökille ennen kuin alotin, ja toinen Ville ja Hilla juttelivat niin intensiivisesti etteivät kumpikaan varmaan tajunneet, toisesta Villestä puhumattakaan, vaikka kyllä huomasin että se kävi siinä lavan edessä :D No, ei voi mitään, katotaan tuleeko joskus toista kertaa. Meidän piti Hannen kanssa vetää vielä Nylon Beatin Viha ja rakkaus, mutta ei ehitty kun pilkku jo tuli :( Buu, just kun pääsin vauhtiin.

Mun oli tarkoitus pitää kameraa koko ajan sen verran hollilla, että muistais ottaa kuvia, mutta paskan marjat mä mitään muistanut ottaa. Taaskaan.

Aamulla Ville M. heräsi taas mun kanssa samoihin aikoihin, laitoin porukalle aamupalan pöytään ja pistin Röllit pyörimään siitä mihin viimeksi jäätiin. Käytiin vielä vähän myöhemmin Hannen kanssa Plazassa pienellä shoppailukierroksella, vaikka ei mulla mitään rahaa tuhlattavaksi asti ollutkaan. Glitteristä ostin vain yhdet korvakorut sekä noita "johtoponnareita", kun Heidi on niitä niin kovasti kehunut. Plazaan avattiin tänään krääsäkauppa Tiger, joten siellä käytiin tietysti, ja mukaan tarttui kivoja juttuja superedullisesti. Harmi, että kauppa oli tietysti ihan täynnä, ja talvitakissa oli aika kuuma olla, niin ei jaksanut kovin kauaa niitä tavaroita hypistellä. Piakkoin tänne avataan myös Punnitse & Säästä, mitä oottelen kanssa :) KappAhlista teki mieli ostaa värikkäitä toppeja, mutta ehkä meen sinne takaisin sitten kun tulee rahaa. Sieltä löytyi myös edullisesti iso laukku (johon mahtuisi kouluviikkoina mukaan myös kirja, eväät ja työkalut), jota aattelin kanssa mennä uudelleen katsomaan varakkaampana.




Lauantai ei siis onneksi kulunut krapulaisissa merkeissä illan humalatilasta huolimatta, mutta aika väsynyt oli olo. Niinpä tuli lähinnä surffailtua Facebookia ja katseltua lempparisarjoja.


Sunnuntaina lähdettiin Lohjalle, äiti oli varannut pöydän intialaisesta.
Make ja äiti söivät jotain tosi tulista lammasta, Reiska aurajuustokanaa, ja itse otin chicken tikkaa, joka oli tosi hyvää :) Maistoin myös muilta sitä lammasta, sillä melkein tilasin sitä itsekin, mutta lopulta olin tyytyväinen tilattuani kanaa. Ei se lammas oikein ollut mun juttuni. Jälkkäriksi otettiin Maken kanssa puoliksi talon erikoinen, joka sisälsi gulab jamunia, kulfia sekä mangojätskiä. Noita kaikkia saisi myös erikseen, ja aattelinkin, etten seuraavallakaan kerralla pysty päättämään kulfin ja gulab jamunin välillä, että varmaan pitää ottaa molempia :D Talon erikoisessa kumpaakin oli ehdottomasti liian vähän. Namnam :)

Chicken tikka


Ruuan päälle mentiin mummulle vielä kahvittelemaan, ja siellä menikin sitten odotettua pidempään, kun Hanne, Ville ja kumppanit tulivat sinne myös ja blokkasivat meidän autot sinne pihan perälle :P Takaisin Saloon lähdettäessä piipahdettiin Lohjan ABC:llä, ja siellä olevasta "Elämyskaupasta" löytyi edullisesti hologrammi-susitaulu. Ei olla vielä sillekään päätetty lopullista paikkaa (se palapelitaulukaan ei ole vielä seinällä), mutta se oli niin nätti, ettei sitä sinne voinut jättää :) Siellä olisi ollut myös paljon näitä erilaisia hologrammitauluja susiaiheella, sellaisia enemmän hologrammimaisempia (tämä ei juurikaan vaihda kuvaa vaikka mistä suunnasta katsoisi), mutta tuo alla oleva oli silti meidän kummankin suosikki. Paljon siellä kaupassa oli kaikkea krääsää, mutta onneksi ne puiset lohikäärme-esineet, joita oisin halunnut, oli niin hintavia :P Jotakin miekkoja ja katanoita siellä oli myös, mutta mihinkäs me semmosiakaan saataisi laitettua... Me niin tarvitaan se isompi kämppä!
Oltiin aika myöhään kotona, ja Make meni aika pian sänkyyn ja nukkumaan, mä katsoin vielä Netflixistä 1408:n, joka olikin yllättävän hyvä.



Tänään maanantaina mulla on ollut ikäänkuin viimeinen ehtoollinen, kun huomenna alkaa Superdieetti. Viime viikolla kokeilin jo mennä Go Fat Go:n rungon mukaan, joka sitten romuttui viikonlopuksi kun tein vieraita varten karpisti syötävää. Mutta ainakin opin jo jotakuinkin reilussa viikossa syömään joka aamu kaurapuuroa, raejuustoa ja mehukeittoa :) Varsinaiset ateria-annokset tuntuivat aika pieniltä, mutta toisaalta mukana on sitten välipalojakin, joita en oo tottunut syömään.
Mutta siis, tänään viimeisellä ehtoollisella ollaan nautittu pizzaa ja sipsejä oikein olan takaa, sillä huomenna se sitten loppuu, ja seuraavat kuusi viikkoa syödään just tasan sitä mitä Superdieetissä sanotaan. Meinataan Hennan kanssa pitää leffailta viikonloppuna, täytyy sitten vaan ostaa kasviksia mussutettavaksi jos on pakko jotain mussuttaa :)
Huomenna aukeaa SD-foorumin kysymys-palsta, joten perehdyn niihin juttuihin sitten paremmin heti huomenillalla. Suurin osa on kyllä ihan selvää pässinlihaa, mutta erityisesti haluan tietää, että kuinka paljon aerobista viikossa saa tehdä (kun mulla on noita ryhmäliikuntatuntejakin), ja jos kuntosalilla voi vapaat liikkeet korvata laitteilla, niin millä ja miten (ja korvaako esim. bodypump jommankumman treenin).

Että tulta päin sitten vaan!

3 kommenttia:

  1. Voi kauheeta, kun katoin että noi johtoponnarit oli jotain ihan paljosti härskimpää ko selasin kuvat ennen tekstiä :DD hyimuata!

    VastaaPoista