sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

keikkamestan hautajaiset

Niin siinä sitten vaan kävi, että meidän kantabaari, ja samalla ehdottomasti Salon paras sellainen, sekä ainoa kunnollinen keikkabaari Keikkamesta suljettiin eilen. Paikalliset eivät osanneet arvostaa hienoa baaria ja metallikeikkoja siinä määrin, että baarin pystyssä pitäminen olisi ollut kannattavaa. Harmittaa :(
Lohjalla asuessani ehdin jo tottua siihen, että kotikaupungissa ei hyviä metallikeikkoja nähdä kuin tuurilla, ja keikalle täytyy matkustaa Helsinkiin. Salossa on kuitenkin koko tämän kolmen vuoden aikana, mitä täällä olen asunut, ollut joku baari, yhdessä vaiheessa kaksikin, jotka järjestivät hyviä metallikeikkoja. Ja mikä parasta, molemmat olivat meidän kämpiltä katsottuna tien toisella puolella, eli kotimatkaa ei ollut nimeksikään. Siihenkin ehti aika nopeasti tottua. Nyt tuntuu taas todella epäreilulta, että täytyy hyville keikoille matkustaa joko Turkuun tai Helsinkiin, ja Turussakin niitä hyviä metallikeikkoja on nykyisin tosi harvakseltaan. Helsinki taas on sen verran pitkällä, että ei ihan nappaa. Ja mihin baariin sitä täällä Salossakaan enää viittii mennä tuulettumaan, kun ei ole minkäänlaista rokkibaaria. Buu... Toivottavasti vielä joku HYVÄ mesta tulisi paikkaamaan tuon Keikkiksen ja Rockin' Hoodin jättämän aukon. Onneksi on sentään kesä edessä, niin ei tarvitse samantien baarireissuista murehtia.

Enivei, Keikkamestan hautajaisia tosiaan vietettiin eilen, ja halusin laittaa jotain vähän hienompaa päälle. Suunnittelin jo laittavani pallomekon, mutta sitten tämä vuosi sitten Cybershopista ostettu goottimekko menikin vihdoin mun päälleni :) Mekkohan olisi muuten ollut sopiva jo silloin, mutta tuon joustorypytyksen alapuolella on paksu sauma, joka ei jousta yhtään, ja siltä kohdin ei mennyt vetoketju kiinni. Kyllä se vieläkin on aika tiukka sauman kohdalta, mutta pystyin kuitenkin viettämään mekossa koko illan sauman ratkeamatta x) Ja mekosta tuli kyllä paljon kehuja!

 

Me näytetään Hennan kanssa vierekkäin ihan pygmiltä ja amatsonilta :P

 Kuoppajaisissa sitten sitä porukkaakin riitti. Toistakymmentä paikallista bändiä oli esiintymässä kekkereissä, osa niistä oli kuulemma kasattu pitkän ajan jälkeen vain noita kuoppajaisia varten. Mä en monistakaan bändeistä tiennyt etukäteen yhtään mitään, enkä kyllä illan aikana katsonutkaan yhtäkään niistä :D Paikalla oli niin paljon kavereita, sellaisiakin joita en ole pitkiin aikoihin nähnyt kunnolla, niin kavereiden kanssa jutskailu vei voiton bändien katsomiselta. Ei tainnut Makekaan käydä kovin montaa bändiä katsomassa, vaikka se käytännössä tuntee melkein kaikki jotka siellä lavalla kävi :D Tai jotain.


Ei enää niin edustuskunnossa...


Mulla oli aikomus bailata ankarasti pilkkuun saakka, ja sen jälkeen ängetä vielä jonnekin jatkoille, mutta aikaisin alottelu ja suht kova tahti kostautui, ja mua rupesi sammuttamaan jo puoli kahden aikoihin. Normaalistihan me ollaan menty baariin joskus puoliltaöin, mutta nyt kun bändejä oli esiintymässä niin paljon, niin bileet baarissa alkoivat jo klo 19, ja me mentiin paikalle kymmenen jälkeen, niin kyllähän se varmaan vähän vaikutti. Sinnittelin silmät puoliummessa kolmeen saakka, mutta sitten oli jo pakko lähteä kotiin. Vähän harmittaa kyllä, etten jaksanut pidempään. Mutta onneksi tosiaan tuli nähtyä paljon kavereita, ja monille muille se oli varmasti vielä siistimpää.

R.I.P. Keikkis, tulihan siellä keikkoja nähtyä:
Amoral
Blastanus
Human Culpture
Raskasta Joulua *2
Dead Shape Figure
Delayhead
Aikakone
CatCat
Verjnuarmu
Mokoma *2
Profane Omen
Deals Death
Ensiferum
The Undivine
Circus Necropolis
Turmion Kätilöt
The 69 Eyes
Puyria
Sydobactia
2 Times Terror
Black Light Discipline
Godsplague
Santa Cruz
Amorphis...

Kiitos :)

Amoral ja Keikkiksen avajaiset joulukuussa 2011

1 kommentti:

  1. Pygmi ja amatsoni, hahaa! Niin tuttua omassa tuttavapiirissä myös. Tokihan iteki oon se amatsoni, jonka kaverit huitelevat jossain siellä kaukana alaviistossa. :p

    VastaaPoista