tiistai 9. heinäkuuta 2013

aleostoksia

Kämpän uudistusvimma jatkuu. Sinänsä omituista, koska yleensä tää vaihe tulee mulla vasta syksyllä :P
No eniveis, lähdin katselemaan näistä keskustan kaupoista lähinnä säilytyskoreja, joita voisin jemmata sohvapöydän alatasolle. Toki siellä aiemminkin oli jotain koreja, mutta kaikki erilaisia, eikä sieltä koskaan löytänyt siltikään mitään. Anttila oli näille koreille aika varma vaihtoehto, mutta en sitten päässytkään sieltä ulos ihan niin helpolla. Siellähän oli vaikka mitä kivaa alessa :)
Vaatteita harvoin löydän alennusmyynneistä, enkä niitä mennyt nyt hakemaankaan. Silti löysin yhden oranssin mekon kympillä, ja vaikka oon koko ikäni inhonnut oranssia ja keltaista väriä, niin tämmönen nyt lähti matkaan, vieläpä oikein räikeän oranssi :D En tiedä mikä tässä lopulta sitten niin hirveästi viehätti, sillä trikoiset ja vain vähän levenevät mekot eivät kyllä imartele mun kroppaani yhtään. No ainakin tykkään tuosta vyötärökuminauhasta sekä palmikoiduista olkaimista ja pääntiestä. Uudet alusvaatteet löytyi kanssa.




Martinexin jälkkärikulhoja oli myös puoleen hintaan, ja otin hyllystä viimeiset liilat kulhot jaloilla sekä ilman. Ja kun luulin jo pääseväni kaupasta ulos, niin vastassa oli punamustat peltirasiat, joita katselin sillä silmällä jo talvella, kun tulivat myyntiin. Niitä olisi ollut myös teepurkkeja, mutta katsoin etten tekisi niillä oikein mitään, joten otin vain kaksi tuommoista isompaa. Nekin olivat puoleen hintaan.





Samalla reissulla kävin postista hakemassa sandaalit, jotka ostin viime viikolla FB-kirppikseltä. Myyjä oli itse tuunannut sandaalit niiteillä, ja ne onkin tosi kivan näköiset :) Korkoa on pari senttiä, mulle ihan passeli.



Niin ja sitten sain mun myyränruskean version aiemmin esittelemästäni mekosta. En oikein ensin tiennyt mitä mieltä olisin tosta väristä ollut, se oli niin harmaanruskea ja tylsä. Mutta sellaista oikeastaan hainkin, neutraalinväristä ja arkista mekkoa. Ja loppujenlopuksi värikin on ihan jees, vaikka olisinkin ennemmin halunnut jotakin suklaanruskeaa :) Ehkä sellainenkin vielä joskus tulee vastaan.



Olen nyt hirveällä vimmalla yrittänyt täällä kotona siivota ja järkkäillä, ja ostanut uusia juttuja ja toteuttanut suunnitelmia, jotta voisin tehdä teille päivitetyn kotipostauksen. Jos olisi kerrankin täällä kaikki tiptop edes hetken aikaa :D Katsotaan jos löydän vielä Lohjalta jotain kivaa, ja sitten siivotaan vähän lisää ja odotetaan muutamaa juttua saapuvaksi, mutta ehkä ens viikolla sen saisi tehtyä :)

4 kommenttia:

  1. Ooh! upeet noi sandaalit :) Oranssi mekkokin on kovin pirtsakka!

    Mullakin iski joku kummallinen kodinsisustamis-inspiraatio, nimim. ostin juuri tietokonepöydän :'D katotaan mitä tässä vielä keksii... toivottavasti en eksy minnekään aleihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin tosi fiiliksissä noista kengistä! Ne on pikkusen isot, ajattelin käydä suutarilla josko se pystyisi pienentää niitä.

      Mä olen tosiaan kans koko viime viikon selaillut netistä huonekaluja, suunnitellut ja pähkäillyt, ja lopulta vaan päätynyt siihen, ettei meille enää mahu mitään, eikä oo varaakaan :P Onneksi pienemmillä jutuilla, kuten tekstiileillä pystyy piristämään ilmettä ihan kivasti. Ja tuunaamalla ja maailailemalla :D

      Poista
  2. Oot kyllä laihtunut ihan älyttömästi, wou! Näyttää tosi hyvältä :)

    VastaaPoista