tiistai 2. heinäkuuta 2013

kesäkuun mitat


No niin, ajattelin taas ruveta ilmoittelemaan näitä laihdutustuloksia kuukausittain, sillä palailen tässä parin viikon porsastelun jälkeen parempaan ruotuun. Jos näitä päivityksiä ei jossain vaiheessa kuulu, niin sitten ei taas ole mitään päivitettävää, ja asiat rullaa huonosti :D

SD:n lopputuloshan oli -5,8 kg ja -23cm joka puolelta. Vastedes ilmottelen vain kuukauden pudotuksen, sekä pudotuksen SD:n alusta lähtien - eli samanlailla kuin viime vuonnakin sillä erolla, että alkuvuodesta en mittaillut itseäni ollenkaan, siksi vain dieetin alusta lähtien.
Superdieetti loppui toukokuun puolessavälissä, joten tässä on nyt ehtinyt kulua 1,5 kuukautta. Tämä ensimmäinen päivitys on siis "SD:n jälkeinen kuukausi" -päivitys x) Rehellisesti sanottuna en usko, että multa kesän aikana lähtee senttejä, joten teen tarkemmat mittapäivitykset vaikkapa joka toinen kuukausi, jos päivitettävää on.

1. kuukausi SD:n jälkeen: -1,4 kg, 0 cm
Yhteensä SD:n alusta: -7,2 kg, -23 cm

Paluu salaattien pariin


SD:n jälkeen olen syönyt ja liikkunut aika mielivaltaisesti siten kun on huvittanut. Harvemmin olen jaksanut kokkailla dieettiruokaa, enkä myöskään stressata painonpudotuksesta näin kesällä. Suunnitelmani onkin mennä kesä mahdollisimman rennosti, mutta kuitenkin pitää painoa kurissa. Kesälomalla aion taas käydä salilla aamujumpissa, ja käyn lenkillä, pyöräilemässä ja uimassa kun huvittaa. Ei siis mitään väkisinvääntämistä. Pyrin pitämään kiinni annosten koosta, vihannesten määrästä, ja siitä että söisin usein. En kuitenkaan meinaa nyt vähään aikaan tiukkistella esim. hiilareiden kanssa ihan ylettömästi. Jos tekee mieli syödä dieettiruokaa, salaatteja ym., niin sitten syön, ja jos tekee mieli ottaa rannalle suolakeksejä, niin sitten otan. Yritän tällä hetkellä sellaista SD:n ja karppauksen kultaista keskitietä, jossa koitan tehdä herkkuruokia kevyemmin, mutta kuitenkin käyttäen esim. täysrasvaisia tuotteita. Ja jos joskus tekee mieli jotakin hiilaripitoista, vaikkapa riisiä tai perunaa, niin se sallittakoon, mutta jokapäiväiseen ruokavaliooni se ei kuulu. Katsotaan kuinka tässä käy :)
No, kesän aikana jos pääsisin jälleen yhteen välietappiini, jonka johdosta saisin ostaa uuden kameran, niin se olisi ihan kiva :) Se ei ole enää pitkän matkan päässä. Lisäksi tahdon viimeistään syksyllä mahtua yksiin housuihini.
Nyt on muuten samalla mennyt -20 kg rikki laihdutuksen aloituksesta. Siihen meni yli kaksi vuotta, mutta uskon, että tällaisella hieman rennommalla ja samalla hitaammalla tyylillä pystyn paremmin pitämään pudotetut kilot myös poissa.

Sain ottaa kaapin perältä jälleen yhdet housut ja yhden paidan käyttöön. Paita on Queen of Darknessin, eikä se jousta yhtään, ja on vieläkin hieman tukala mulle käsivarsista ja rinnuksista, mutta sentään se on jo käyttökelpoinen :) Onneksi ostin tämän kirppikseltä, enkä maksanut täyttä riistohintaa. Housuista olen erityisen innoissani, sillä nämä ovat tarpeeksi pitkät ja leveälahkeiset - ja minun vanhat! Muutama vuosi sitten annoin nämä housut mulle liian pieninä Ninalle, ja viime syksynä Nina antoi mm. nämä mulle takaisin. Syksyllä olivat mulle liian kireät, mutta nyt tuntuvat just sopivilta. Harmi vaan, etten muista yhtään, koska olen itse näitä viimeksi käyttänyt, olisi ollut kiva vertailla.
Myös kaikkia korsettejani sain kiristää aika paljon lisää, sain yhden kiinakorsetin käyttöön, ja yksi taitaa mennä kohta myyntiin, kun ei kiristy enempää.Ottakaahan rennosti! Kesällä kuuluu myös herkutella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti