lauantai 13. heinäkuuta 2013

lohjailua

Palailin tuossa pari tuntia sitten Lohjalta. Tulin vähän aikaisemmin takasin kotiin, sillä suunnitelmat menivät tämän päivän osalta ihan perseelleen, enkä jaksanut jäädä enää huomiseen. No mutta, tulihan sitä muutama päivä oltua ja tehtyä vaikka mitä :)

Keskiviikkona olin hieman kuuden jälkeen Lohjalla, ehdin hetkisen istahtaa alas ja vaihtaa vaatteet, kunnes lähdettiin bussille kohti Helsinkiä. Mun serkulla Emmillä bändeineen (The Luxury Liner) oli jälleen keikka Storyvillessä, ja pääsin nyt ekaa kertaa paikalle kuuntelemaan. Monesti on ollut suunnitteilla mennä sinne, mutta muistaakseni keikat on usein ollut viikolla, mikä on meille vähän hankalaa kun tullaan niin pitkältä. Mutta jospa ois joskus joku viikonloppukeikkakin, niin voitaisi Maken kanssa viettää vaikka koko päivä Helsingissä.
Bändi soitti kaksi settiä, ja ekan setin aika alussa mentiin sinne ravintolapuolelle, josta meille oli varattu pöytä. Se tiesi syömistä, ja sitä, että paikka oli bändiin nähden vähän huono, joten en tullut sitten ottaneeksi valokuvia ollenkaan. Bändillä oli mukana vieraileva laulaja, ja vaikka kuinka hyvä olikin, niin oisin mielelläni kuullut Emmiä enemmän, kun sitä kerran olin sinne mennyt kuuntelemaankin. Lähdettiin nimittäin jo puolenyön bussilla takaisin Lohjalle, eli ei kuultu toisesta setistä kuin pari biisiä sen vierailevan tähden laulamana. Eli hyvä syy koittaa päästä jollekin toisellekin keikalle tässä.

Nukuin aika pitkään, sillä äidin luona oli mukavan viileetä nukkua, eikä aamuaurinko paistanut makkarin ikkunasta sisään, toisin kuin kotona. Torstaille oltiin suunniteltu vaan pientä shoppailukierrosta: halusin käydä yhdellä kirppiksellä, ja lisäksi käytiin Citymarketissa ihan vaan ruokaostoksilla, mutta löysin sieltä myös kivat korkokengät alennuksesta.




Olin myös sopinut käyväni Saya's Cornerissa ottamassa lävistyksen siinä puolen päivän jälkeen, ja siellä tosiaan kävinkin ennen kuin piti rientää kotiin valmistelemaan lettukestejä. Halusin tuon traguksen samaan korvaan rookin kanssa, pääsee hoidon kanssa hieman helpommalla kun molemmat tuoreimmat lävistykset on samalla puolella. Oikeasti oisin seuraavan lävistyksen saanut ottaa vasta kun pääsen seuraavaan painoetappiini, mutta en voinut olla hyödyntämättä tilaisuutta, kun nämä tällaiset peruslävistykset oli Sayalla nyt vain 25€. Vähän suunnittelin, että jossain vaiheessa otan vielä tuohon samaan korvaan conchin tai helixin :)



Tämän jälkeen tosiaan pidettiin äidin luona lettukestit, joihin vaari oli kutsuttu myös. Paistettiin muurinpohjalettuja, ja täytteenä oli sekä kinkku-cremebonjour-mössöä että marjoja ja kermavaahtoa. Oli ihan älyttömän hyviä, ja olis tehnyt mieli syödä niitä niin paljon että napa ratkee. Kolme isoa lettua jaksoin, sulattelin niitä pari tuntia ja sitten lähdin pitkähkölle lenkille.


Ah ja nam!


Oon jo pitkään halunnut käydä Lohjalla lenkillä, mutta aina kun ollaan Maken kanssa käymässä, niin tuntuu että sitä ohjelmaa on niin paljon, ettei mitään lenkkiä ehdi tai jaksakaan ajatella - eikä mulla koskaan oo lenkkivaatteita mukana. Nyt kiipesin ensin Ojamolta harjun pururadalle, menin sieltä keskustaan päin ja Aurlahden venerannasta rantaraittia pitkin takaisin. Lenkille tuli mittaa n. 7,5 km, ja vitsi mulla oli siistiä :) Purtsilla oli mukava hölkätäkin, ja rantaosuudella jäin vähän väliä valokuvaamaan maisemia ja fiilistelemään. On ne maisemat vaan hienoja ♥ Ihana järven tuoksu, pikkuisia sorsia, aurinko paistoi, laineet liplatti. Mulla oli mukana vaan kännykkä, joten vähän huonoja kännykuvia tuli.









Lenkin jälkeen totesin, ettei uusi tragus ollut oikein mielissään mun kuulokkeista. Kävin siinä sitten vaan suihkussa, söin iltapalaksi vielä yhden letun, ja katsottiin kun ihana Netta Skog valitettavasti tippui tangokuningatar-finaalista. Luin sängyssä vielä hetken kirjaa, mutta uni tuli aika aikaisin.

Perjantaina käytiin aamupäivällä äidin kanssa pikku lenkki Lahokalliolle. Siellä oli joku vatipää sytyttänyt pienehkön metsäpalon tässä taannoin, ja käytiin katsomassa tuhoja. Mun mummin ja ukin entinen mökki on suoraan vastapäätä Lahokallion kärjestä, ja kun olin muksu, niin tultiin aina veneellä Lahokalliolle ja käveltiin pitkospuita pitkin kauppaan :) Vitsi se oli aina niin jännää! Ja täytyy myöntää, että teininäkin, vaikka kävin paljon koiran kanssa lenkillä siellä päin, niin se pitkospuiden taika ei hävinnyt sillonkaan mihinkään. Tultiin lenkiltä sitten toista kautta takaisin, ja sieltä se palanut kohtakin löytyi.





Lenkin jälkeen vaihdettiin pikaisesti vaatteet ja mentiin porukalla syömään Villa Haikariin. Reiska lähti sen jälkeen pyörällä kotiin, ja me jäätiin äidin kanssa Liessaareen ottamaan aurinkoa ja uimaan. Mulle kyllä riitti yksi pulahdus järveen, vesi tuntui aika kylmältä, eikä meillä loppujen lopuksi oisi ollut paljonkaan aikaa olla siellä rannalla. Tunti siellä oltiin kunnes lähdettiin kotiin, ja mä sain valmistautua illanviettoon.

Villa Haikarin Pasta Carbonara

Lietsu ♥

Neljän aikaan olin Jurvasella, ja Sanna tuli sinne vähän myöhemmin. Oltiin sovittu tapaaminen jo paljon etukäteen, ja olikin tosi kiva olla taas yhdessä, kun edellisestä kerrasta oli jo aikaa varmaan lähemmäs kolme vuotta. On niin ihanaa, että löytyy vielä ystäviä, joiden kanssa tavallaan jatketaan vaan siitä mihin viimeksi jäätiin, kaikki on kuin ennenkin, ja kaikki tuntuu vaan mukavalta ja luontevalta. Niitäkin ystäviä mulla on, jonka kanssa tapaamiset pitkän ajan jälkeen tuntuu vaivaannuttavilta. Varsinkin jos elämäntilanteet on ehtineet totaalisesti muuttua, ja tuntuu ettei yhteisiä keskustelunaiheita enää löydy. Tietysti vanhojen muisteleminen on aina kivaa, mutta kyllä nykyhetkestäkin täytyy löytyä jutunjuurta.
Mutta tää ilta oli juuri sellainen vapautunut ja meillä oli kaikilla tosi hauskaa :) Muisteltiin tietysti paljon menneitä (ollaan kaikki keskenämme entisiä työkavereita), puitiin tämänhetkisiä elämäntilanteitamme, naurettiin ja tanssittiin jne. Lähdettiin yöllä vielä keskustaan, Amarillon keittiö oli valitettavasti jo kiinni, mutta puputettiin siellä nachoja ja juotiin parit siiderit. Jurvanen hyytyi ja halusi grillin kautta kotiin, mutta me Sannan kanssa jatkettiin vielä Londoniin, ja oltiinkin siellä lopulta kolmeen saakka. Yhtään ei kyllä tullut tanssittua, kun oli niin paljon juteltavaa, mutta ehkä sitten seuraavalla kerralla :) Londonissa tuli muuten se Redraman ja A.J.:n Clouds, mistä olin tosi fiiliksissä taas :)
Siitä sitten likat takseilla koteihinsa.

Sanna ♥

Sain tosiaan perjantaina aamusta tietää, että lauantain suunnitelmat meni ihan vituiksi, ja sehän pisti vituttamaan kuin pientä oravaa. Odotin Sannin näkemistä ihan hulluna, ja sitten koko juttu meni mönkään :( Yritin saada lauantaiksi sitten muuta seuraa, jotta olisin jaksanut jäädä sunnuntaihin saakka, mutta ketään ei tuntunut kiinnostavan, tai sitten kaikilla oli jo muita menoja. Päätin sitten lähteä jo lauantaina takaisin Saloon, kun ei löytynyt seuraa tehdä mitään. Kieltämättä tuli vähän surullinen fiilis, ettei mulla ole Lohjalla niin hyviä kavereita että pystyisi ex tempore treffaamaan ketään. Toisaalta se oli kyllä jo etukäteen odotettavissakin, mutta ei se silti pettymystä lieventänyt. Että taidan tämän jälkeen lähteä Lohjalle pidemmäksi aikaa vaan jos olen etukäteen ja varmaksi sopinut näkeväni kavereita.

Ennen kotiinlähtöäni käytiin vielä katsomassa mummua terveyskeskuksessa, ja vaarille vietiin pussillinen herneitä. Hain vielä Mustista ja Mirristä kissanhiekkaa, sekä mussukoille tuliaisiksi uusia turkinhoitovehkeitä sekä uuden, pinkin Kickeroon :) Make sai tuliaisiksi mut ja pizzaa, en tiedä mahtoiko arvostaa kauheasti, kun se on koko illan vaan nukkunut :P



Lohjan reissu oli oikein kiva lukuunottamatta pieleen menneitä suunnitelmia, mutta oli aivan mahtavaa nähdä hyviä ystäviä, ja nauttia Lohjan luonnosta. Että kyllähän siellä ihan kelpas :)
Seuraava Lohja-visiitti on viimeistään elokuussa, kun mennään Halo Nightclubin metalli-iltaan. Nappaan Hennan mukaan, ja toivottavasti Makenkin, ja kun vaan osuis illalle hyvä keli, niin voisi alotella rantsussa :)

4 kommenttia:

  1. Kuinka ihanat nuo kengät! Oon pyhästi päättänyt olla shoppailematta enää tänä vuonna, että nyt täytyy vaan sit tyytyä ihailemaan niitä sun asukuvissa :)

    Mut tekee toisinaan surulliseksi se, että vanhoja kavereita ei tule nähtyä ja joidenkin seurassa ei sitten enää osaa olla pitkän ajan jälkeen. Onneksi löytyy kuitenkin niitä, joiden kanssa tuntuu, että ei olisi ollut hetkeäkään erossa, vaikka edellisestä tapaamisesta olisi vuosia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Mä yritän kanssa olla nyt shoppailematta vaatteita, koska niitä en todellakaan enää tarvii. Kengät toistaiseksi ok (koska en ole kenkäfriikki ja ostele niitä joka viikko), sekä sisustustavarat :)

      Monet vanhat kaverit on kyllä sellaisia, että niin kovasti sitä haluaisi että juttu luistaisi edelleen, mutta silti meininki vaan on kovin väkinäistä kun vihdoin nähdään. En oikeastaan tiedä mistä se edes johtuu, kun kuitenkin yleensä tuntuu ettei kumpikaan meistä niin hirveästi olisi muuttunut. Ei voi tietää.

      Poista
  2. Siistii,, LOHJA! :) Ja joo, ne nappikuulokkeet saat sen uuden traguksen kanssa unohtaa ihan suosiolla seuraavaksi pariksi kuukaudeksi. Se meikäläisen toinen tragus kasvo ja ärty enempi vinoon kutakuinkin siitä syystä, että menin ne napit korvakäytävään iskemään. Huutia sain lävistäjältä. Ja siihen kerran lävistettyyn nipukkaan ei tee gutaa iskeä sitten uutta korua, eli maltappa nyt mielesi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei ollut siihen hätään muita kuulokkeita kuin ne napit (mun piti aluksi käydä ensin lenkillä ja sit vasta lävistäjällä, mutta menikin sit väärinpäin), mutta käyn ostaa toisenlaiset jahka kerkiän :)

      Poista