sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

suomenlinna

Kello oli jo kuusi, kun päästiin lautan kyytiin kohti Suomenlinnaa. Onneksi oli aurinkoinen päivä ihan iltaan saakka, joten lämmintä piisasi aika myöhään.
Lintsillä kieppumisesta oli jo aivan älytön jano, joten Suokissa riennettiin ensimmäisenä kauppaan ostamaan juotavaa, ja käveltiin aika suorilta vaan puistoon istumaan ilman sen kummempia maisemien ihmettelyjä.

Lautalla

Parit juotuamme jatkettiin matkaa Kustaanmiekaa ja tykkejä kohti. Ihan rauhassa kateltiin ja naureskeltiin hobitinkoloille ja tykkäiltiin maisemista. Noita tyhjiä huoneitahan siellä on joka puolella ihan valtavasti, piipahdettiin vain parissa (ja kaikissa haisi ihan kuselle...). Mietin useaan otteeseen mahtaakohan siellä joissakin huoneissa kummitella.
Kerrankin meistä on Maken kanssa paljon ällösöpöilykuvia, kun Henna patisti meitä posettamaan x)


Ilta alkoi siinä viiletä kun aurinko pikkuhiljaa laski, joten syötiin vaan eväspatonkimme loppuun ravintola Walhallan kulmilla, ja lähdettiin kävelemään takaisinpäin. Täytyy kyllä sanoa, että ei ollut ohutpohjaiset ballerinat ihan parhaat mahdolliset kengät Suokissa kävelyyn, ja siksi madeltiinkin eteenpäin aika hitaasti, kun en päässyt kovempaa sillä kivetyksellä :P Mulle iski päänsärky aika lailla just kun saavuttiin Suomenlinnaan, eikä tietenkään kellään lääkkeitä mukana, ja tässä vaiheessa se oli jo yltynyt aika kovaksi, ja käveleminen teki siksikin pahaa.


Pikku-Henna ja iso tykki x)


Lohikäärme-pilvi ♥


Laiturilla odoteltiin seuraavan lautan saapumista vajaa puoli tuntia, hedari oli niin kamala että valitin koko ajan. Kauppatorilta käveltiin PRKL:seen, sillä a) siellä oli trash disco, ja b) oltiin sovittu kaverini Katin kanssa, että nähdään siellä. Kävely oli ihan yhtä tuskaa, päänsäryn lisäksi tuli vielä pissahätäkin :D PRKL:een vessassa törmäsin kissakaveriini Jennaan, joka oli iltani pelastus kun antoi mulle migreenilääkkeen :) Pikkuhiljaa päänsärky alkoi helpottaa, mutta ei silti puhettakaan että olisi voinut mennä tanssimaan tai muutenkaan kunnolla nauttia roskadiscomeiningistä :/ Harmittaa. Täytyy mennä sinne joskus ihan vartavasten roskadiscoilemaan koko illaksi. Moikkasin pikaisesti myös Mystralia, mutta sen hedarin takia ei hirveästi inspannut baarissa huutaa :P

Katikin tuli paikalle, ja raahasin sen heti kanssani tupakalle, jotta voidaan jutella kunnolla. Lopulta Make tuli meidän kanssa ulos, ja todettiin siinä sitten, että paras kuitenkin lähteä takaisin Saloon sillä yhden bussilla, koska hedari ja väsy ja äh. Kävin pikana hakemassa Hennankin ulos, ja riennettiin Kamppiin Katin lähtiessä kotiin. Olisi pitänyt varmaan suoraan Kauppatorilta mennä Kamppiin jos olisi mielinyt yhdeltä kotiin, sillä siellä oli hitosti Muse-faneja, keikalta tulossa ja haluamassa Turkuun. Jono bussiin oli pitkä siinä vaiheessa kun päästiin paikalle, ja varmaan 20 ihmistä meidän edeltäkin jäi vielä rannalle ruikuttamaan, kun bussi oli jo täynnä. Ei siis mitään mahiksia. Siinä vaiheessa vitutti kyllä, kun seuraava bussi lähtisi vasta kahden tunnin päästä, ja me oltiin ihan turhaan lähdetty PRKL:eestä niin aikaisin -.-
Käytiin siinä sitten ScanBurgerissa syömässä, ja kun palailtiin sieltä takaisin terminaaliin, niin törmättiin Anuun ja Jereen, jotka olivat häistä tulossa. Tunnin verran saatiin odotella sitä seuraavaa bussia, ja siinä vaiheessa olivat tajunneet ottaa mukaan myös varabussin, sillä kaikki jonottajat eivät olisi mahtuneet siihen kolmen bussiinkaan. Oltiin kaikki superonnellisia kun vihdoin päästiin bussiin istumaan, itse nukahdin heti Helsingin keskustassa, ja heräsin Lahnajärven kohdilla, joten matkakin meni aika rattoisasti nukkuessa.

Oli kaikenkaikkiaan aivan megahieno päivä, ja kaikilla oli tosi mukavaa :) Jos nyt ei lasketa sitä meikäläisen hedaria, joka sitten siirtyi lopulta Hennalle, ja sitä, että jouduttiin venailemaan bussia vähän ylimääräistä. Lisäksi mulla meni rahaa paljon enemmän kuin mitä budjetti olisi sallinut, mutta pääasia kuitenkin että kaikilla oli kivaa :)

6 kommenttia:

 1. Mullakin oli lättäpohja balleriinat siellä suokissa ja ajattelin just et joku paksu pohja olis ollu parempi, mutta luojan kiitos olin niin järkevä etten ainakaan mitään korkkareita laittanu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joillain hulluilla siellä oli piikkikorkojakin, ja ne siellä taittoivat nilkkojaan ja kaatuilivat..

   Poista
 2. Juu nuo kivetykset Suokissa on melkoisen muhkuiset, ja kun sitä jatkuu ja jatkuu ja jatkuu... Mutta eikös nuo hobitti-kolot olekin söpöjä? ^^ Ihania kuvia, varsinkin nuo teidän söpöilykuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin sai väsyneet jalat vähän hierontaa sillä kivetyksellä :D Noi kolot oli kyllä ihan älyttömän söpöjä :) Tuollaset maakatot viehättää kovasti.

   Poista
 3. Onpas kivoja kuvia, varsinkin noi auringonlaskukuvat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tuli kerrankin otettua hirveästi kuvia, kun Henna oli mukana, ja muistutti kameran olemassaolosta :D

   Poista