sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

viikon randomit & tuunausta

Tässä olisi tämän viikon sekalaisia räpsyjä.
Ensi viikolla Makella jatkuu taas työt, ja mä menen viikon puolivälissä Lohjalle moikkaamaan sukulaisia ja kavereita oikein ajan kanssa. Makella on lupa tulla sinne vasta lauantaina, jos tulee ollenkaan :) Meinaan nauttia Lohjan luonnosta ja ystävien seurasta, joita en ole vuosiin nähnyt. Siitä lisää sitten.

Ihana kukkakimppu löytyi Huiskulasta ♥ Nuo isot, vaaleanpunaiset kukat ovat kurkumaa.

Eliaksentillandsia

Arabiankahvi

Antonion jalapeno poppersit ♥

Chicken rolls - kaduin valintaani heti kun sain tän eteeni, aivan järkyttävän iso annos! En jaksanut loppuun :P



Kirsikkakorsetti: eBay
Hame: 2nd hand / Gina Tricot
Leggingssit: Halens
Peeptoet: 2nd hand / Iron Fist


 Blackgroupista ostettu ihana, pitkähihainen paita, joka on aiemmin jäänyt esittelemättä.


Jaksoin pitkästä aikaa somistaa kynnet


Mulla tuli kesken viikkoa aivan älytön hinku ostaa uusia huonekaluja, astioita ym. kotijuttuja. Meillä ei kuitenkaan ole varaa uusiin huonekaluihin, enkä oikeastaan edes löytänyt mitään kivaa :P Sen sijaan päätin toteuttaa jo pitkään suunnitelmissa olleen projektin, eli meidän vanhojen yöpöytien maalaamisen. Make oli tahrinut oman pöytänsä kahvilla, joten se vaati uutta valkoista maalipintaa sen lisäksi, että molemmista maalasin laatikoiden etupaneelin violetiksi. Violetin sävyjäkin on värikartoissa vaikka kuinka monta, en halunnut liian tummaa, ja vaikka aluksi tuo sävy näytti liian vaalealta, niin oikeastaan se sopii tuonne makkariin oikein hyvin. Eikä sitä ole kuitenkaan paljon.



Tuosta jäi violettia maalia yli vaikka kuinka paljon, ja aloin miettiä mihin sitä vielä voisi laittaa. En keksinyt mitään, mitä mulla olisi jo valmiiksi ollut, mutta paikalliselta FB-kirppikseltä löysin Ikean muovijakkarat, jotka sai hakea ilmaiseksi pois. Siitäpä idea.

Tästä lähdettiin, valkoisia oli kaksi. Tuolit muuten ihan ok-kunnossa, mutta istuinosat tosi pinttyneen likaiset.

Valmiina! Hyödynsin kissojen kerrospedistä jääneet tekoturkikset, ja käytin liilaa maalia noihin jalkoihin.
Alkoi naurattaa ihan hirveästi kun sain nuo liila-mustat valmiiksi, kun heti tuli mieleen joku Monsterit Oy :D


 

Kaksi päällekkäin siitä tuli hämyheikkinen ♥

Tekoturkispalat on vaan niittipyssyllä niitattu kiinni jakkaran istuinosaan, pingotettu kireäksi, ja lisäksi pistin vähän vanua pehmusteeksi.
Oon jo jonkin aikaa halunnut päällekkäin pinottavia tuoleja, koska niitä välillä olisi tarvittu kun täällä on ollut enemmän väkeä. Suosittelen ostamaan tuommoisen sinkiläpistoolin, sillä saa niin helposti tuunattua kaikenlaista.



Frappé with Bailey's
(yhdelle)

2-3 tl pikakahvia (itselläni oli Clipperin luomukahvia)
makeutusta oman maun mukaan
vettä
maitoa
Bailey's-likööriä oman maun mukaan ;)
jäitä

Frappé on Kreikasta kotoisin oleva jääkahvijuoma, ja itse Kreetalla käydessäni join näitä varmasti joka päivä. Frappén voi tehdä myös ilman maitoa, jolloin kahvi sekoitetaan vain veteen, tai maidon voi korvata vaikkapa vaniljajätskillä. Frappé eroaa tavallisesta jääkahvista lähinnä siten, että se sekoitetaan aina joko shakerissä tai blenderillä, ja se tehdään pikakahviin, sillä pikakahvi kun sekoitetaan kunnolla tilkkaan vettä, se alkaa vaahdota. Eli Frappéssa olennaista on tuo pinnalla oleva vaahto, minkä tekee kahvi itsessään :) Me oikeasti hankittiin blenderikin vasta nyt, kun rupesin niin Frappéa himoitsemaan :D Nyt on tosin helpompi sekoitella aamupalapirtelötkin :)

Eli siis: Kaada blenderin pohjalle pari teelusikallista pikakahvia, tilkka vettä sekä makeutusta/sokeria oman maun mukaisesti. Sekoita. Tästä tulee vaahto, joka kaadetaan lasiin. Tämän jälkeen lasiin voi lisätä joko pelkkää vettä, pelkkää maitoa tai maun mukaan sekä että, ja tietysti Bailey'siä, mikäli sitä haluaa käyttää :) Itse lisäsin vain mutu-tuntumalla pienen lorauksen likööriä, sillä halusin sen maistuvan vain aavistuksen verran. Parasta juoma on jääkylmänä, joten suosittelen mukaan jääpaloja joko kokonaisina tai murskattuina. Namnam!

1 kommentti:

  1. Oih, tuo eka kukkakimppu on aivan ihana! Nuo riikinkukonsulat kruunaavat sen täydelliseksi <3

    VastaaPoista