sunnuntai 11. elokuuta 2013

dödörässihommia lohjalla

Käsittämätöntä, miten nopeasti tämä kesä on mennyt. Olen lomaillut juhannuksesta asti, eli melkein kaksi kuukautta, ja tuntuu etten siltikään ole tehnyt tämän kesän aikana mitään :/ Tai ainakaan tarpeeksi. Sauna Open, Nummirock, Lintsi ja Suokki, pikainen piipahdus Turun keskiaikamarkkinoilla sekä pari reissua Lohjalle, joista toinen tapahtui tänä viikonloppuna. Salossa ollessani en oo tehnyt oikein mitään, uimassakin kävin ihan liian vähän!
Ensi viikonlopulle on vielä tulossa Hämeen keskiaikamarkkinat, mutta kyllä sitten ollaan jo auttamatta syksyssä, varsinkin kun arki ja opinnot jatkuvat taas huomenna.

Tänä viikonloppuna oli tosiaan Lohjalla vähän menoa ja meininkiä uudessa Halo Nightclubissa, kun siellä oli bändit Mörbid Vomit, Church of the Dead, Distillator ja The Undivine keikalla. Itselle tosin merkkasi vain The Undivinen näkeminen, jolla oli siellä reunion-keikka, ja todennäköisesti kuulemma myös viimeinen The Undivine -keikka ylipäänsä. Bändissä soitteli kaverini Iiro, ja lisäksi Henna tuntee entisen rumpalin Mikon, joka oli nyt pitkästä aikaa keikalla rummuissa :) Eli myös Henna oli innostunut näkemään The Undivinen, ja lisäksi raahasin Makenkin Lohjalle puoliväkisin.

Päästiin Salosta lähtemään aika myöhään, kun mulla oli kaikenlaista säästämistä täällä, ja lopulta oltiin Lohjalla ehkä puoli seitsemän aikaan. Juotiin porukoiden luona ensin vähän kahvia ja siideriä, äiti heitti meidät kaupunkiin ja haettiin kaupasta juotavaa ja Ismetistä ruokaa. Olisin halunnut mennä rantaan alottelemaan, mutta tietysti keli oli kauhean synkkä, epävakainen ja tuulinen, joten päästiin Hillan luo tuulelta suojaan :) Hilla lähti meidän kanssa myös baariin, ja jaksoikin olla siellä aika kauan ottaen huomioon, että joutui katselemaan meitä siellä selvinpäin, ja seuraavana päivänä oli töitä.Hillan luona


En ollut aiemmin käynyt Halossa, viimeksi kyseisen baarin tilalla oli Nightlife, kun oon siellä käynyt. Se olikin nyt muuttunut rokkibaariksi, ja mielestäni sisustusta oli uudistettu tosi hyvällä maulla, henkilökunta oli rentoa ja mukavaa, ja olin kaikinpuolin aika fiiliksissä siitä, että Lohjalla on tyylikäs rock/hevibaari! Ilmeisesti kyllä mainostus rokkibaarina oli jäänyt vähäiseksi, kun ei mun baarista bongaamat (lohjalaiset) kaveritkaan tienneet sen olevan rokkibaari. Itsehän luulin ensin kanssa, että se oli vaan teemailta, mutta kun baarimikoilla oli tatskoja, lävistyksiä ja sinistä irokeesiä, ja baaritiskin seinällä jokin pentagrammin tapainen, niin aloin vähän epäillä :D Lopulta oli pakko yhdeltä baarimikolta kysyä, mitä musaa siellä soi normaalisti.
Vähänpä siellä oli väkeä, mutta siihen tottuneena kuitenkin ilahduttavan paljon x) Kavereista Iiron ja oman seurueen lisäksi siellä oli Esa-Pekka ja Johanna, ja E-P:n kanssa tulikin juteltua paljon ja pilkkuun saakka :) Aika näytti menevän supernopeaan hyvässä seurassa ja viihtyisässä baarissa, ja olin ihan pettynyt kun pilkku tuli. Hennallakin oli hauskaa, kun sai Mikon kanssa turista. Makea tosin väsytti koko illan hirveästi, ja se olisi halunnut lähteä pois jo Undivinen soittaessa. Mä olin taas kamala tyttöystävä ja pakotin sen olemaan baarissa vaikka kuinka väsytti :P Hilla lähti nukkumaan ehkä kahden aikoihin.
Undivinella oli hyvä keikka, sanoinkin Iirolle, että näytti ainakin siltä, että bändillä itsellä oli hauskaa. Soittivat myös vanhemman biisin nimeltään Metamorphosis, joka on itselle ihan lempparibiisejä bändiltä.
Pilkun tultua valuttiin baarista ulos ja vastapäiselle grillille tuhlaamaan viimeisetkin pennoset. E-P lähti siitä kotiin ja me suunnattiin taksitolpalle ja porukoille nukkumaan.

Aamulla heräsin jossain välissä järjettömään hedariin, otin lääkettä ja koitin väkisin saada unen päästä kiinni uudelleen. Oli hirveä järkytys kun viimein nousin ylös, ja kello olikin jo yli yksi! En muista millon oisin viimeksi nukkunut edes yhteentoista saakka, saati sitten pitkälle yli puolenpäivän... Huh. Keräiltiin siinä itseämme vähän kasaan, ja äiti ja Reiska alkoi paistaa hampurilaisia ja pihvejä. Olisi Hennan tavoin pitänyt jättää vaan yhteen hampurilaiseen, mutkun ne oli niiiiiin hyviä ja olin ahne, niin söin itseni ähkyyn kahdesta hampparista.
Äiti tyrkytti Hennalle mun vanhoja leluja, ja Henna ottikin pienen kassillisen pieniä muovieläimiä Sinille. Joskus neljän, viiden aikaan lähdettiin kohti keskustaa, Henna ja Make meni Opus K:n istuskelemaan siksi aikaa kun mä kävin äidin kanssa kattomassa mummua tk:ssa. Mummulle tulikin siinä sitten ruoka, joten lähdettiin häiritsemästä ja janoisena menin Opukseen juomaan limua. Lähdettiin siitä suoraan takaisin kohti Saloa, mää sain ajaa kun Make joi Opuksessa kaljaa :P

Hippipasifistipunapääpöljät :)


Tavallaan olis ollut kiva hengata Lohjalla vähän kauemminkin, tai mun olis tehnyt mieli näyttää Hennalle kaupungista jotain muutakin kuin kalkkimainarin patsas x) Tosin ne seikkailut olis pitänyt tehdä sitten ennen ryypiskelyä, kun ei kukaan krapulassa jaksa mitään tehdä. No, ehkä Henna suostuu lähtemään toistekin, niin voin sitten keksiä jotain tosi kulturellia tekemistä x)
2 kommenttia:

 1. Meitsikin ois niin ollut tuolla jos olisin ollut Suomessa.
  Ja mitä hemmettiä?! Onko se rokki/hevibaari..? :DD
  Minäkään en tätä tosiaankaan tiennyt. Ainoastaan kun paikallisilta tutuilta ja frendeiltä (pääsääntöisesti ravintola-alan ammattilaisia) olen tästä Halosta kysynyt, että millainen mesta on, niin vastaus on ollut pelkästään "en mä tiedä, ei siellä kuulemma käy koskaan kukaan".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Samoin mulle on nyt sanottu, että eihän siellä käy ketään, mutta en todellakaan usko että se on baarista itsestään kiinni (vaikka ilmeisesti olisivat voineet markkinoida sitä rokkibaarina "vähän" paremmin), koska siellä kyllä kaikki toimi tuona iltana. Ja heti sisään astuessani kiinnitin huomiota sisustukseen, baaritiskikin on paremmassa paikassa nyt :)

   Sun täytyy nyt ahkerasti raahata jengiä sinne, ettei se mee nurin heti. Meilläkin täällä Salossa Keikkamesta oli mahtava baari ja siellä oli hyviä keikkoja, mutta ei vaan käynyt jengiä. En sitten tiedä miksi, kun täälläkin noita metallipäitä kuitenkin tuntuis olevan.

   Poista