maanantai 12. elokuuta 2013

rokkikuteita

Tässäpäs olisi näitä rokkivaatehommeleita, joista mainitsin täällä. Näissä kuvissa kaikki Halensin vaatteet ovat uusia, sekä muutama muu, jotka ovat erikseen merkitty *:llä.
Jaksoin pitkästä aikaa vähän panostaa myös kuvankäsittelyyn ja ylipäänsä asukuvien ottamiseen, mutta älkää tottuko tähän :D Postauksesta tuli vahingossa aika massiivinen, ja tässä oli ihan liian hirveä työ, että jaksaisin kovin usein näihin panostaa :O

Neuletakki: Halens
Seepratoppi: 2nd hand
Shortsit: Halens
Sukkikset: Seppälä
Saappaat: Ellos



Shortseissa on niittejä kummallakin sivuilla sekä kulutusefektejä

Tunika: Halens
Farkut: KappAhl
Nilkkurit: eBay



T-paita: KappAhl*
Samettihame: 2nd hand*
Sukkikset: Seppälä
Kengät: Citymarket


Army-shortsit: Halens
Sukkikset: Seppälä
Army-ballerinat: Ellos
Army-huivi: Lindex*
Panosrannekoru: festareilta
Vetoketjurannekoru: Lindex
Niittipanta: 2nd hand
Korvakorut: Glitter*



Toppi: 2nd hand*
Hame:Ellos
Ristileggingssit: Seppälä*
Ristihuivi: Glitter*
Saappaat: Mekka





Ihanat, punaiset, vetoketjukoristellut ballerinat ♥ Halensilta myös, kuten niittileggaritkin.

Lisäksi Halensilta löytyi kivat niittirintsikat. Niittiä siellä, niittiä täällä...

LensWaylta vihreät piilarit. Vertailun vuoksi toinen silmä ilman linssiä :)


Saa nähdä miten mun käy, kun alkaa pian olla kaupat pullollaan kaikkia ihania syysvärejä ja synkempiä juttuja... Maltankohan mieleni. Halensilta tuli muutenkin tehtyä aiottua suurempi tilaus, sillä a) sinne oli vihdoinkin tullut kauan kaivattuja ihania kickflare-farkkuja, joten niitä tuli oikein hamstrattua, ja b) noista punaisista kengistä oli jäljellä enää just tasan mun kokoa (joka on harvinaista, koska mulla on koon 42 jalka), joten en voinut jättää ostamattakaan! Lopputulos oli kylläkin niiden kanssa se, että olivat mulle liian isot, mutta se hoitui pohjallisilla.
Halloween-asuani varten halusin vihreät piilolinssit. Asua varten ne olisi saaneet olla paljonkin räikeämmän vihreät (jopa limenväriset), mutta näin neutraalin vihreitä voi hyvin käyttää arkenakin jos tekee mieli. Itsehän käytän silmälaseja, joten mun piilaritkin täytyy olla vahvuuksilla jos mielin jotain nähdä, eikä vahvuuksilla tunnu muutenkaan olevan hirveän räikeitä piilareita. Nuo nyt eivät valitettavasti korjaa mun hajataittoani, mutta kyllä niillä hyvin pystyy silti olla :)

Tässä jonkin aikaa oon miettinyt, mikä muhun on oikein iskenyt, kun oon ruvennut hinkumaan designia. Ehkä se sitten on alunperin lähtöisin siitä perhanan Vallilan Kelohongasta, mutta nyt mun mielestä Vallilan monet muutkin kuosit ovat olleet tosi jees. Ja jopa jotkut Marimekon kuosit. Mutta asia, mitä en koskaan ole järin ymmärtänyt, on astioiden kerääminen. Eritoten joidenkin yksiväristen astioiden kerääminen, sillä nehän ovat ihan tavallisen näköisiä, vaikkapa joku Iittalan Teema. Mutta Iittalan astiasarjoista Satumetsä ja Taika ovat just mun makuuni. Mulle riittää arkikäyttöön astioiksi tavalliset, halvat Ikean mustat astiat, mutta meillä ei ole mitään fiksua kahvitteluastiastoa jos pidetään jotain kahvikutsuja, kuten synttäreitä tms. Niinpä päätin alkaa keräämään Iittalan mustavalkoista Taikaa, mutta aluksi pelkästään kahvikuppeja ja -lautasia, ja mietin myöhemmin josko ostaisi niitä isompiakin lautasia. Mutta ovat sen verran tyyriitä astioita, että kerääminen varmaan kestää aika kauan, eikä niitä uskalla käyttää kuin erikoistilaisuuksissa :) Kaksi ensimmäistä kuppia ja lautasta löytyi Salon FB-kirppikseltä. Tahtoisin myös panostaa tarjoiluastioihin alkamalla keräämään Iittalan Kastehelmeä siihen tarkoitukseen, mutta toistaiseksi siitä riittää suht edulliset sokerikko ja kermanekka, jotka löysin kirppikseltä. Himoitsemani kakkulautanen ja kerrosvati ovat vähän turhan tyyriitä, joten ne jäävät oottelemaan hamaan tulevaisuuteen.
Olenko mä nyt aikuistumassa, kun rupeen kerään design-astioita? :D

Iittala Taika

Iittala Kastehelmi


PS: Kokeilen todennäköisesti jatkossa julkaista isompia kuvia kuin aiemmin, sillä aiempi 640px * 480px tuntui omasta mielestäni välillä liian pieneltä. En kuitenkaan luultavasti voi laittaa niitä itse postaukseen isompana (paitsi mahdollisesti asukuvat), sillä en halua muuttaa sivun asettelua, mutta klikatessa kuvien koot ovat nyt noin 800px * 600px. Onko tästä hyötyä/iloa kellekään vai pitäydynkö edelleen pienemmissä kuvissa?

2 kommenttia:

  1. voi perse mä oon ettiny noita maastokuvioisia shortseja, tasan tollasia kun sulla oli -.- ei tullu mieleen sitten halens..

    VastaaPoista
  2. Mä oon alottanu just sen tylsän yksvärisen Teema-astiaston keräämisen 15-vuotiaana (suurin osa rippi- tai yo-lahjaks saatuja) ja onhan se kiva kun on laadukas perusastiasto eikä mitään halpissälää, varsinki mun muuttotahdilla ;) Ja tummansinisen Teeman kans sopii kauheen kivasti sekä Muumimukit että ton Taika-sarjan kupposet 8)

    Kastehelmet on söpöi, niistä tulee aina mieleen edesmennyt isoäitini <3

    VastaaPoista