keskiviikko 25. syyskuuta 2013

retkiä turussa

Turussa on pyörinyt parin kuukauden ajan Cirque Dracula -varieteeshow, ja meinasin repiä pelihousuni, kun ei ollut taaskaan varaa lippuihin. Mutta sitten tuli Groupon ja pelasti -50% alennuskupongillaan, ja niin sitä saatiin liput sinnekin :) Lähdettiin Maken kanssa kahdestaan, vaikka flunssan puolesta vähän tuntuikin, että olisi ollut parasta jäädä vaan kotiin, mutta eihän se nyt käynyt päinsä.

Näytös oli iltapäivällä, ja koska Groupon-lahjakortti piti vaihtaa oikeisiin lippuihin tuntia ennen näytöstä, niin ehdittiin hyvin syömään lähellä olevaan Rantakerttuun. Olikin hyvät ruuat ja erittäin kohtuuhintaiset. Hyvä että tuli nyt käytyä, nimittäin jos pelkästään Hansa-korttelin liepeillä shoppailee, niin ei välttämättä tule lähdettyä tonne Varvintorille päin pelkästään syömään. Mutta tuonne vois mennä joskus uudelleenkin.
Cirque Dracula sisälsi pääosin erityyppistä akrobatiaa, mutta myös laulua, komediaa ja näyttelemistä, ja näytelmällä oli jonkinsortin juonikin. Kyllähän tuo akrobatia, jongleeraus ym. aina on vaikuttavaa, eikä sitä lihaksien käyttöä ja tasapainoa oikein käsitä tällainen tavallinen pulliainen :) Varsinkin, kun sitä ajattelee että jo pelkästään jooga on vaikeaa... heh. Aina tuommoista nähdessään sitä myös ajattelee, että "voi kun mäkin osaisin jotain tuollaista".
Esityksen päätyttyä olin kyllä enemmän kuin tyytyväinen, että tuli lähdettyä, ja mukava olis käydä tuollaisissa useamminkin. Ehkä synttäreiden kunniaksi täällä Salossa, maybe?
Seuraavalla, eli tällä viikolla käytiin pienellä luokkaretkellä Turun yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa Ruissalossa. Oli kyllä mielenkiintoinen reissu, mutta jotenkin odotin, että kasvihuoneita ja kasveja olisi ollut vieläkin enemmän, vaikka paljonhan siellä kaikkea oli, ja pitäisi kaikki huoneet kiertää useampaan otteeseen, jotta olisi bongannut kaiken. Omat suosikkini oli tietysti kaikki värikäslehtiset kasvit sekä kaktus-/mehikasvihuone, missä oli aivan ihania pikkuisia mehikasveja. Oon monesti miettinyt haluavani tehdä kotiin jonkun mehikasvi/kaktusistutuksen, mutta en ole vielä päässyt toteuttamaan sitä. Nyt tuli taas hinku moiseen :)Ja retkistä muihin aiheisiin...
Kerrostalossa kun asutaan, eikä meillä ole oikein ketään läheisiä kavereita, joilta löytyisi omalta pihalta jos jonkinlaista hedelmää, marjaa, yrttiä jne., niin olen ollut tosi kiitollinen Facebookista ja sen erilaisista kirppis- ja vaihtorinkiryhmistä. Sitä kautta oon saanut jo edullisesti aronianmarjaa, ja viimeisimpänä kahdella eurolla kahdeksan kiloa omenoita, sekä ämpärillisen piparminttua 1,5 litran limupulloa vastaan! Omenat todennäköisesti keitän mehuksi tai hilloksi, ja leipasen varmaan vielä yhden omenapiirakan, ja eilen pistin piparmintun oksat ja lehdet kuivumaan :) Oli pakko jo tuoreeltaan kokeilla piparminttua teehen hunajan kanssa, ja kylläpäs oli aika ihanaa ♥ Tuoreeltaan sen maku on pehmeämpi, nyt vaan ootellaan, että lehdet kuivuvat ja saan kokeilla sitä kuivattunakin :) Flunssassa aivan ihanteellinen kuuma juoma. Taidanpas seuraavaksikin juoda moisen.

Huomenna on viimeinen koulupäivä pariin viikkoon, kun meillä alkaa etäviikko ja syysloma. On kyllä tällä viikolla tullut niin paljon kotitehtäviä seuraavaksi kuukaudeksi, että saa nähdä toimiiko pää enää ollenkaan -.- Nytkin meinaa olla vähän hankalaa, kun siellä on jotain räkää tiellä :P Noh, ensin on joka tapauksessa aloitettava kämpän suursiivouksella, niin on mukavampi sitten päntätä, kun ei tarvitse sotkusta repiä ressiä.

Niin ja kunhan flunssa vielä vähän hellittää, niin olis pakko päästä jo liikkumaan. Moneen viikkoon tullut taas mitään muuta tehtyä kuin vähän joogattua, kun ei kertakaikkiaan oo riittänyt energia mihinkään, ja sitten tulinkin kipeäksi. On a) huono omatunto ja b) läski olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti