torstai 24. lokakuuta 2013

erin & jenni

Mun on pakko jakaa teidän kanssa muutama biisi, joista oon ollut tosi innoissani. Tai en tiedä, ehkä se on vähän väärä sanavalinta, sillä eivät ne kyllä lopulta mitään pirteitä biisejä ole :P

Mutta siis, kaksi herkkää, suomalaista naisartistia: Erin ja Jenni Vartiainen. Tänään oon kuunnellut Jennin uutta levyä, ja oikeastaan vähän yllätyksekseni tykkäsin siitä ihan älyttömän paljon. Uudella levyllä on pari kappaletta, joista tuli heti mieleen Erinin kaksi biisiä. Ei siksi että olisivat välttämättä kovin samanlaisia, vaan niissä oli hyvin paljon sellaista samaa tunnelmaa, jota rakastan. Ja rakastan syvästi näitä neljää biisiä. Tämä viikko on ollut henkisesti todella raskas, olen stressannut koulutehtävistä itseni lähes kipeäksi, ja lisäksi mummuni nukkui pois... En tiedä auttaako nämä kappaleet surutyössä mitenkään, mutta ovat ainakin sopineet mun tämänviikkoiseen mielentilaan.

Herättävätkö nämä muissa minkälaisia tunteita?


Erin - Väärä miesJenni Vartiainen - KaukaaErin - Vanha sydänJenni Vartiainen - Suru on kunniavieras

2 kommenttia:

  1. Toi Jennin kaukaa-biisi on kyllä sen verran järisyttävän ihana biisi että ihan kylmät väreet menee. On noussut ihan yhdeksi lemppariksi <3 En tosin tiiä voiko sanoa ihanaksi sitä kun on kuitenkin aika melankolinen mutta ihan vetää kananlihalle koko biisi <3

    Erin nyt on tietty aina yhtä ihana Erin <3 Vaikka nyt toi uusin levy mulla on jäänyt vähän vähemmälle kuuntelulle... jostain syystä.

    VastaaPoista
  2. Halloo! Mä aattelin häipyä blogimaailmasta, mutta lisäsin sut kaveriks FB:ssä (johon tein paluun, kröh :D), kun ajattelin että olisi kiva kuitenkin kuulla sun kuulumisia joskus!

    VastaaPoista