lauantai 5. lokakuuta 2013

turmion kätilöt @ klubi, turku

Käytiin tyttöjen kanssa katsomassa Turmion Kätilöitä Turussa, ja tuota keikkaa oli kyllä odotettu jo kauan! En meinannut pysyä pöksyissäni, kun odottelin Technodiktator-levyn ilmestymistä, ja siitä lähtien sitä onkin tullut kuunneltua tosi ahkerasti. Mahtava levy! :)
Rupesin valmistautumaankin keikkaan jo joskus puolen päivän jälkeen, ja olin valmis lähtemään jo neljältä iltapäivällä, kun varsinaiseen lähtöön oli vielä neljä tuntia aikaa :D Joku taisi olla vähän innoissaan...

Paita: 2nd hand
Hame: 2nd hand
Leggingssit: Halens
Saappaat: Mekka
Korvikset: eBay
Penta-koru: keskiaikamarkkinoilta
Eniveis, kyseessä oli arkikeikka, mutta kävi flaksi kun se osui juuri etäviikolle, niin pystyi torstaina myös ottamaan ennen keikkaa. Mun piti juopotella hyvin harkitusti ja varovasti, sillä en oo käynyt juhlimassa pariin kuukauteen, mutta se varovaisuushan unohtui jo ennen kuin oltiin päästy edes starttaamaan Salosta :P Tuli juotua siis todella yli oman sietokyvyn (eli periaatteessa aika normaalisti, mutta tauko teki tehtävänsä), ja loppuilta menikin vähän munilleen ja pahoinvoivana. Mutta pääasia, että keikalla oli hauskaa :)

Lähdettiin siis Marissan, Marin ja Raisan kanssa nelistään kohti Turkua, ja siellä mukaan liittyi vielä Katja. Jäätiin katselemaan keikkaa aika taakse, mikä ei sinänsä haitannut, sillä musta väkeä tuntui olleen paikalla enemmän kuin vaikkapa viime keväänä TK-keikalla Klubilla. Oli tarpeeksi väljää ja kuului hyvin. Keikka tuntui aaaaaaivan liian lyhyeltä, ja olin tosi pettynyt kun se loppui :D Keikka kyllä taisi kestää alle 1,5 tuntia oikeastikin, että olisi siihen settiin vielä muutama biisi mahtunut, mutta ei voi mittään. Pyhä maa -biisikin soljui läpi niin nopeasti, että hyvä kun ehti tajuamaan koko juttua.
Kamerastakin uhkasi akku loppua kesken keikan, vaikka sen pitikin olla täynnä, joten en voinut ihan mielivaltaisesti räpsiä kamalasti kuvia. Eikä niistä räpsityistäkään sitten niin kovin moni onnistunut, taisi olla alkoholilla osuutta asiaan :D
Keikan jälkeen Katja lähti aika pian kotiin päin, me valuttiin pikkuhiljaa alakertaan ja ulos, ja jäätiin siihen ulkopuolelle tuumimaan mitä seuraavaksi tehdään, ja lähdetäänkö vielä jatkamaan iltaa. Tuomas eli herra Spektaakkeli tuli myös ulos ja juttelemaan hetkeksi Marissan kanssa, joten käytin tilaisuutta hyväkseni ja otettiin parit kuvat ennen kuin Speggeli lähti hotellille.
Päätettiin jatkaa iltaa vielä hetki, ja suunnistettiin jonkun pitkätukan avulla Whisky Bariin. En ollut koskaan aiemmin käynyt siellä, eikä se varsinkaan siinä humalatilassa kauhean kummoiselta vaikuttanut. Ja olihan toki arki-ilta, ja siellä oli aika tyhjää.
Lähdettiin takaisin Saloa kohti kun Whiskyssä tuli pilkku, ja olin kotona pahoinvoivana ja nukkumaan menossa ennen kolmea x)Olin vielä kaikenlisäksi luvannut Hennalle ryypiskellä myös seuraavana päivänä, koska Hennalla oli lapsivapaa viikonloppu. Koomasin koko perjantain ja krapula oli aivan jäätävä, enkä varmastikaan ollut mitään hirveän hyvää bileseuraa vielä illallakaan :P Olin krapulaani syönytkin koko päivän niin paljon, että koko ajan oli vaikea olla, eikä asiaa auttanut se siiderin litkiminen. Nyt on hyvä pitää taas taukoa juhlimisesta, seuraavaksi sitten joskus loppukuusta.
Ja taukoa myös tästä kauheasta syöpöttelystä. Päätin, että aloitan maanantaina uudelleen Superdieetin ohjeilla, ja yritän noudattaa niitä mahdollisimman tarkasti. Jos saisi tämän turvotuksen pois ja parit ylimääräiset kilot sen lisäksi, niin voisi olla suht tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti