sunnuntai 20. lokakuuta 2013

valoja pimeyteen

Täällä ollaan jo valmiita talveen. Ei kyllä mitenkään päin henkisesti, mutta varustetaso alkaa olla kondiksessa. Ostin tässä nimittäin uuden toppatakin vanhan tilalle, joka oli jo ihan liian iso. Samaten viime talvena mun Ugg-kopiosaappaat menivät rikki, joten ostin uudet tilalle täksi talveksi. Mulle on vielä tulossa parit toisetkin kengät talveksi, nimittäin nuo "uggit", eivätkä varsinkaan mun hieman rikki olevat talvimaiharit pidä sukkia kuivina loskakeleillä. Kaulahuiveja, pipoja, villasukkia ja tumppuja riittää muutenkin, mutta eilen anoppilassa käydessä saatiin jälleen uudet :) Ja sattumalta meikäläisen kaulahuivi ja pipo mätsäävät täydellisesti uuteen takkiin, joka btw. ei olekaan musta! Takki oli mun budjetille aavistuksen kallis, mutta en voinut jättää ostamattakaan, kun on kuitenkin yllättävän kaunis lämpimäksi toppatakiksi. Täytyy vielä löytää parit heijastimet tuohon.
Että kyllä nyt kelpaa! Melkeen odotan jo niin kylmiä kelejä, että tuon takin saa ottaa käyttöön :)

Takki ja farkut: Halens
Saappaat: Nelly
Pipo ja kaulahuivi: "anopin" neulomatKäytiin eilen Maken kanssa Linnanmäen Valokarnevaaleilla. Kyseessä on vuosittain järjestettävä tapahtuma, mutta itse kuulin tästä ekaa kertaa viime syksynä, kun Lady Selena teki aiheesta blogipostauksen. Halusin tietysti itsekin mennä kokemaan tuota tunnelmaa. En muistaakseni koskaan ole normaalistikaan ollut huvipuistoissa niin myöhään, että olisi päässyt fiilistelemään kaikkia laitteiden valoja. Valokarnevaali on tänään auki viimeistä päivää, ja päätösjuhlassa on luvassa myös ilotulitus. En tiedä mahtaisiko päätösjuhlassa olla muutenkin enemmän häppeninkiä, sillä petyin kyllä hieman karnevaalin ohjelmatarjontaan. Ei me nähty siellä mitään tuliesityksiä tai akrobatiaa, hyvin vähän mitään jänniä hahmojakaan.

Lähdettiin olevinaan suht ajoissa Salosta, mutta en olisi ikinä uskonut, että Lintsi on niin piukassaan ihmisiä kuin mitä se oli. Tai lähinnä ne parkkipaikat. Yleensä jos yläparkissa ei ole tilaa, niin siellä junaradan toisella puolella alaparkissa yleensä on. No ei ollut sielläkään. Pyörittiin varmaan yli puoli tuntia etsien parkkipaikkaa, kunnes lopulta sellainen löydettiin. Tehtiin ensin pääportilla kaverini Suvin kanssa kännykkäbisneksiä, ja sisäpuolella soittelin toiselle kaverilleni Katille, joka oli kylmissään meitä siellä odotellut jo sen aikaa kun etittiin parkkia :/ Tapaaminen Katin kanssa oli taas todella pikainen, mutta oli kiva nähdä silti :)
Katin lähdettyä kierreltiin Maken kanssa kahdestaan vielä tunnin verran Lintsiä ympäri, mutta lopulta siellä tuntui olevan aika vähän nähtävää, ja meilläkin alkoi siinä pikkuhiljaa tulla kylmä, kun mäellä kävi aika kylmä viima. Lisäksi olin valinnut jalkaan tosi huonot kengät kävelemiseen, ja saappaat hiersivät mun varpaita aivan saatanallisen paljon. Ikinä ennen en oo ollut yhtä tuskastunut kävellessäni alamäkeä :D Enivei, otettiin siellä lähinnä valokuvia ja käppäiltiin ympäriinsä, ja juuri ennen lähtöä käytiin karkkikaupassa hieman hamstraamassa, kun suurin osa namuista oli alennuksessa -30% tai -50%.

Tästä jos yhtään tuli viisastuttua, niin seuraavalle kerralle ehdottomasti lämpimämpää vaatetta päälle, hyvät kengät, sekä mieluiten julkisilla paikalle, tai vastaavasti vähän aikasemmin paikanpäälle ja auto suosiolla parkkiin syrjemmälle. Koska siis olishan tuolla ollut ihan kiva kuitenkin fiilistellä kauemminkin jollei olis tullut kylmä, ja jollei kengät olis hiertäneet. Olis pitänyt laittaa tuo uus toppatakki ja kaikki vermeet x) Mut ei, kun piti hienostella mekossa ja saappaissa. Ihan kaunista tuolla Lintsillä kuitenkin oli, ja moni laitteista oli vielä käytössä. Niin ja jos menisi vaikka vasta sinne päätösjuhlaan.

Tänään meinaan minäkin koristella jo Halloweenia varten. Ei mitään sellaista, mitä kissat saisivat rikki yksin ollessaan, mutta Halloween on kuitenkin vain kerran vuodessa joulun tapaan, niin saahan sitä fiilistellä jo paljon aikaisemminkin :) Varsinkin nyt kun alkuperäisestä suunnitelmasta poikettiin, eikä mulla olekaan luvassa kaksia Halloween-bileitä, vaan yhdet vain. Niistä pitää sitten ottaa kaikki irti. Blogipostauksista päätellen moni muukin on alkanut jo Halloween-fiilistelyn :)

4 kommenttia:

 1. Me käytiin siellä kanssa justiinsa äsken, ja täytyy sanoa että siellä ei nyt ollut läheskään niin paljoa nähtävää, kun viime vuonna :/ Illan olis päättänyt Paula Koivuniemi, muttei todellakaan jaksettu jäädä katsomaan sitä :D Ilotulitus olis myös ollut kiva, mutta kohta alkaa Walking Deadin uudet jaksot, niin laitoin ne etusijalle ;) Tuli sieltä muutama kiva kuva, mutta sen verran kylmä oli kyllä tänä vuonna, ettei siellä kauaa auringonlaskun jälkeen pyörinyt.

  VastaaPoista
 2. Meitä onneksi suosi aurinkoinen sää, vaikka iltaa myöten tuntui että oli niin jäässä luita ja ytimiä myöten. Brrh! Mutta kaunista siellä oli, tosin vähemmän ohjelmaa kuin viime vuonna. Kannattaa ensi kerralla tähdätä siihen päätösjuhlaan, olisi mukavaa viettää tuolla aikaa porukalla :)

  Joka puolella synkiöt näpräilevät kaikkea halloween koristeluita! ^^ täytyy pian itsekin alkaa hommiin!

  VastaaPoista
 3. Mulla itseasiassa kävi kyllä mielessä, että jos oltais sittenkin lähdetty vasta sunnuntaina, kun huomasin että te ootte menossa sinne sillon, mutta olin sopinut tuon kaverin kanssa niistä kännybisneksistä lauantaiksi, niin en viittinyt sitten enää muuttaa aikataulua. Ja sitten kun ton Maken pakotin mukaan, niin se halusi vielä löhötä sunnuntain kotona ennen uutta työviikkoa :)

  VastaaPoista
 4. Vitsit mä oon jo monesta blogista ihastellu Lintsikuvia ja silti ne on yhtä makeita. Tuli ikävä Lintsille.
  Upeita kissoja sulla myös. :)

  VastaaPoista