sunnuntai 26. tammikuuta 2014

90's parasta ennen! @ rikala, salo

Eilenpä oli sitten nuo kauan odotetut YleX:n Parasta ennen -ysäribileet kera Matti Airaksisen täällä Salossa. Ei meidän sitten tarvinnutkaan Hennan kanssa jälleen lähteä kahdestaan, vaan saatiin vähän isompi porukka kasaan, kun myös Hilla, Mika, Reijo ja Ville tulivat meille, ja jopa Make suostui lähtemään kuuntelemaan ysäriä :D Baariin tuli sitten myös Pasi :) Näin siellä myös piiiiiiiitkästä aikaa Felineä.

Pukeuduttiin tyttöjen kanssa teemaan sopivasti, ja miehilläkin oli vähän jotain flanellipaitayritystä ;) Koitin miettiä sopivaa asua jo joskus marraskuussa, mutta lopulta ostin tarvittavat vasta tämän vuoden puolella ja itseasiassa aika viime tipassa. Mutta hyvä tuli, mielestäni :) Oikeastaan tuo oli niin kiva lookki, että tekisi mieli näyttää tuolta useemminkin :D
Hopeinen mekko: eBay
Leggingssit: Halens
Takki: 2nd hand
Kengät: 2nd hand
Hennatatskakorut: eBay
Tuttikorvikset: DIY


Hennan ja Hillan kanssa otettiin vielä parit yhteiskuvat, mutta sen jälkeen ainakin mulla unohtui kameran käyttö, eikä esim. pojista ole kuvia ollenkaan. Baarissa tuli tanssittua melkein koko ilta joko Hillan tai Villen kanssa, välillä yritin luovuttaa ja mennä istumaan, kunnes taas tuli joku hyvä biisi, jonka tahtiin oli pakko jammailla :) Oli kyllä mahtavaa! Baari kyllä oli aika tupaten täynnä, ajattelinkin jossain vaiheessa, että onneksi oon humalassa, olisin muuten varmaan saanut miljoona paniikkikohtausta.

Hilla ja Mika lähtivät vähän aikasemmin pois, me muut jäätiin melkein pilkkuun saakka. Sorruin kotimatkalla ostamaan makkaraperunat grilliltä :( Mutta silloin mulla oli ihan oikeasti kurniva nälkä, eikä pelkkä känninälkä, eikä meillä ollut kotona mitään kunnon syötävääkään. Ville jäi vahingossa meille yöksi, tänään ei ole onneksi ollut krapulaa, yöllä vaan särki vähän päätä :) Join illan aikana aika paljon vettä, mahtoiko johtua siitä sitten.
Valitettavasti mulla ei nyt ole varaa lähteä sinne Kaapelitehtaalle ysäribileisiin, vaikka kovasti olisin halunnutkin :( Tekee tällä hetkellä moinen vähän liian suuren loven meikäläisen budjettiin. Katotaan sit taas joskus.


We had a 90's theme party last night :) Actually there was a popular radio DJ playing 90's hits on a local club and we decided to dress by the theme :) At first we thought only Henna and me would go, but we got ourselves a nice group of eight to go. I danced almost all night and it was so much fun! I tried to rest at times, but then the DJ played another superb song I had to dance to, hehe. Sadly I forgot the camera since I was too busy on the dancefloor.

I liked my party look very much, I actually thought I could dress like this more often :D

5 kommenttia:

 1. Tuttikorvikset, mahtavaa! Määkin haluun :D Naamiaisbileet on _aina_ ihan parhaita, silloin on se oikea tekemisen meininki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naamiaiset ja teemabileet on ihan ykkösiä :) Pitäisi järkätä sellaisia vähän useammin, teema kun voi olla ihan mikä vaan, ja ajankohta millon vaan :)

   Ite löysin noita isoja tutteja kirppikseltä, missä oli korikaupalla niitä myynnissä. 90-luvulla kyllä keräsin itekin tutteja, ja niistä kokoelmista tein yhdet pienemmät tuttikorvikset :)

   Poista
 2. On kyllä niiiin ysäritunnelma näissä kuvissa! :D Hyvältä näyttää, ja voi vitsit tota hopeista mekkoa! Upea!

  VastaaPoista
 3. Mä en päässy keikan aikana edes hakemaan sitä vettä... :D Tuli niin hyviä biisejä, että tampattiin se koko 2,5-tuntinen, saattoi olla hiukan hutera olo sen jälkeen......

  Oon kyl vähän kade tosta sun mekosta, kyllä se taipuis ihan normikäyttöönki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaiheessa musta tuntui että Matti soitti ihan paskoja biisejä, mutta se kyllä parani sitten sen alun jälkeen :) Käytiin muutaman kerran tupakalla, niin siinä samalla ehti käydä baaritiskilläkin.

   Mekko oli kyllä kiva, mutta liian vartalonmyötäinen mun läskimakkaroille :) Ja rinnuksista se taas oli liian iso, että mun tarttee ehkä jossain kohtaa laittaa se kiertoon... Oli Insanity clothingin mekko.

   Poista