tiistai 14. tammikuuta 2014

viimeiset nettiostokset

Okei, tässähän tuli luvattua, että koko tänä vuonna en osta ainuttakaan vaatekappaletta netistä, ja muutakin vain jos on ihan pakko saada jotain - ja silloinkin laskulle/tilille tilaaminen on ehdottomasti kiellettyä. Tein siis näillä näkymin viimeisen nettitilauksen tililaskulle joulun ja uudenvuoden välipäivinä, paniikissa tietty melko ison tilauksen, jottei heti taas tarvii olla rutisemassa ja kouristelemassa vieroitusoireiden vallassa :D

Ensinnäkin Restylelle oli vihdoin tullut lisää noita ihania ponipaitoja, joita olen kuolannut varmaan vuoden verran. Postikulut Restylella on tosi kohtuulliset, joten siksi maltoin mieleni enkä tilannut sieltä muuta kuin tämän välttämättömimmän, ja se on ihana! :) Hyvä tietää myös, että nuo Restylen t-paidat on paljon joustavampia kuin vaikkapa Cupcake Cultin, jotka tuppaa välillä ahdistamaan pienen joustavuutensa takia. Näissä myös kaula-aukko on isompi, eli sekään ei ahdista.Ja Adlibrikselle tein aika massiivisen kirjatilauksen. Jouluahjatoivepostauksessakin vilahtaneita kirjoja tuli siis ostettua, siitäkin huolimatta etteivät olleet alessa, ja olivat tilauskirjoja, eli niiden saapumisessa kesti tämä pari viikkoa.
Myönnän olleeni viime vuodet ihan surkea lukemaan kirjoja, oon kokenut lukemiseen keskittymisen vaikeaksi, koska internet ja Facebook jne. Mutta yritän monesti parantaa tapojani sen suhteen, ja itseasiassa juuri tällä hetkellä menee oikein hyvin lukemisen saralla. Rakastan myös satuja yli kaiken, ja haluan itselleni sellaisia perinteisiä aikuisten luettavia satukirjoja. Olen myös tosi perso kaikelle kauniille, ja kun näin näitä nahkakantisia, englanninkielisiä kirjoja Ghostly Garden -blogissa jokin aika sitten, olin täysin myyty. Noita on pakko saada! Ja Adlibrikseen voi yleensä tällaisissa asioissa luottaa, ja sieltä katsoin ensimmäisenä. Nämä tiiliskivet eivät mitään halpoja olleet, mutta kattokaa nyt kuinka nättejä ne on!
Ja btw. tuolla Sandyn blogissa on aivan mielettömästi kaikkea ihanaa, joten jos olet kiinnostunut goottiestetiikasta, niin suosittelen ainakin pistäytymään :)
Pinosta löytyy The Greatest Adventures of Sherlock Holmes, Alice in Wonderland and Other Stories, Grimm's Complete Fairy Tales sekä Bram Stokerin Dracula. Näistä kaikki muut ovat nahkakantisia paitsi Sherlock Holmes, joka oli myös kolme kertaa edullisempi.
En normaalisti lue englanninkielisiä kirjoja, kun suomenkielisiinkin on välillä niin vaikea keskittyä, mutta englanninkielen ymmärrys tulee kuitenkin niin takaraivosta, että sen puolesta se sujuisi. Näistä on ehkä hyvä alottaa.
Ostoslistalla on myös muita samantyyppisesti koristeltuja klassikkokirjoja, mutta ne saavat nyt odotella jonkin aikaa.


Ja löytyi sieltä toki pari mielenkiintoista ale-kirjaakin, ja koska oikeasti maksoivat vain 5€/kpl, niin oli pakko klikkailla mukaan tilaukseen. Kuulin, että ovat ihan hyviä kirjoja. Mia Vänskän Saattaja ja Musta kuu.Luulisin, että nyt ei ole ainakaan pulaa lukemisista :)


Ok, so I made a new year's promise not to buy anything - or at least clothes - online. I kinda panicked and placed a pretty big order to an online bookstore right before new years :D And a smaller one to Restyle. The "My Little Pony" t-shirt was finally available in Restyle so I just had to place the order NOW, since I wouldn't be able to order it later this year. I've been wanting that shirt for about a year now, but it's been pretty sold out every time I visited the online shop.

And the books. They were actually on my Xmas wishlist, and since I didn't get them as presents, I had to buy them myself :) I admit I've been a lousy reader for umm... too many years now, but I'm a sucker for pretty things, books included, and these are oh so pretty! Originally I've found many great looking things and books from Sandy's Ghostly Garden blog, and when I saw these Barnes & Nobel books in her blog I immediately thought I have to get them too! If you're interested on gothic esthetique I highly recommed to pay a visit to her blog.

I have few more Barnes & Nobel's classic storybooks on my wishlist, but they're gonna have to wait a little longer. Now I got The Greatest Adventures of Sherlock Holmes, Alice in Wonderland and Other Stories, Grimm's Complete Fairy Tales and Bram Stoker's Dracula. These are beautifully leatherbound except Sherlock Holmes which was also three times cheaper than the others.

I also got two books from sale, a Finnish author Mia Vänskä's first and second book. I heard they're quite good too.
Now I have so many books to read! So I think I know what I'll be doing the whole evening :)

3 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän ihania kirjahankintoja olet tehnyt! Olen muuten itsekin monesti kuolannut noita Mia Vänskän kirjoja Suomalaisessa kirjakaupassa kierrellessäni, mutta ei oo tullut (vielä) hankittua...

  VastaaPoista
 2. Tuo Saattaja on hyvä! Nappasin itse sen joskus Akateemisesta Kirjakaupasta kannen perusteella ja olen tyytyväinen, että tuli ostettua se. Kuitenkin harvemmin tulee luettua suomalaisten kirjailijoiden kirjoja niin tuo oli positiivinen yllätys ^^ Täytyypä hankkia tuo Musta Kuu myös.

  Ja voi eiiii minkä teit! Kuolasin noita kirjoja IG:ssä kuvastasi ja toivoinkin sun tekevän postauksen niistä, että mistä saa. :D Pakko saada noi, mieletöntä silmäkarkkia! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä viitti! En millään malttaisi olla tilaamatta jo niitä muitakin vastaavia... Mutta pakko malttaa mielensä, koska pitääpi noita edellisiäkin vielä maksella pois :D Toivottavasti niitä on siellä sitten myöhemminkin.
   Just olen menossa sänkyyn odottelemaan Nukku-Masaa, ja alottelen tuota Saattajaa :) Täytyypi toivoa, että se Masa kans tulee, enkä lue aamuun asti :D

   Poista