sunnuntai 28. syyskuuta 2014

kurkistus halloweeniin vm. 2014

Tiedän, että moni muu synkiö on yhtä innostunut lähestyvästä Halloweenista kuin minäkin :)
Päätin tänään testailla asuni, sillä en tiedä milloin muulloin kouluhommiltani ehtisin siihen paneutua. En kuitenkaan voinut olla julkaisematta tätä perinteistä Halloween-kurkistusta jo nyt, vaikka on vielä melko aikaista :)

Tänäkin vuonna Halloweenia juhlitaan meillä, ja samalla juhlitaan myös mun kolmekymppisiä, jotka ovat 10.11. Tämän kunniaksi juhlille asetettiin tänä vuonna pukeutumisteema, mutta enpäs paljasta sitä vielä, koska sitten varsinkin tää on aivan liian helppo! ;)
Pari ystävää tietävät varmuudella hahmoni, ja muille en uskalla ihan hirveästi paljastaa... Myös asuna tosi yksinkertainen jälleen, ehkä ens vuonna pitäisi taas panostaa johonkin vähän monimutkaisempaan ja vaativampaan :PArvaatko hahmon? :)

Rakastan bileiden järjestämistä, ja sitä että kaikki kaverit tulevat paikalle myöskin pukeutuneina, mutta kyllä sitä välillä toivoo, että voisi mennä muiden järjestämiin bileisiin, ettei itse tarvitsisi tehdä mitään :D Useammalta kaverilta on aina Halloweenin aikaan tullut kutsu bileisiin, mutta omat bileet pitävät aina täällä Salossa. No, ehkäpä sitä jonain vuonna pystyy osallistumaan kaverinkin bileisiin :)

6 kommenttia:

 1. Oon kyllä niin pönttö, etten taaskaan hoksaa mikä hahmo on kyseessä ja sitten kun se paljastuu, niin se olis pitänyt arvata :D
  Mut mun pää ei vaan toimi näissä. Sama kun tässä pyörittelin mielessä ajatusta jos vaikka pääsisin niin mikä ois mun asu, niin ihan tyhjää lyö :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkkä kasariteema voi olla helpompi toteuttaa kuin se toinen, ei tarvii olla mikään tietty hahmo, riittää että on vähän jotain kasaria päällä :)

   Poista
 2. Ihanaa, tätä mie oon taas oottanu! :D Miula on melko vahva tunne siu hahmosta, mutta tokihan sitä voi olla väärässäki ;) Mie en oo omaa halloweenpukua ees kerenny miettimään, kun kavereita on tulossa maskeerattavaks taas usseempi. Liekkö tuota ehtii itelleen ees mitään tekemäänkään :D Mutta ootan jo innolla siun halloweenpostausta ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa että joku muukin on tästä innoissaan, hehee :D Mä tykkään tosi paljon tehdä näitä, niin kiva että muillekin on iloa :)

   Poista
 3. Voi nyt perse ku tuijotan noita kuvia jo kolmatta päivää enkä keksi tuota hahmoa :DD Sama oli viime vuonna sen Matami Mimmim kanssa. Noo, jälkiviisaus on paras viisaus :p Mäkin täällä asua mietin.

  VastaaPoista