keskiviikko 14. tammikuuta 2015

sisustusinspiraatio

Tässä kotia pintarempatessa olen remppaamisen välissä selaillut nettiä ihan hulluna, kun on pintaremontin lisäksi tietysti tehnyt mieli vähän sisustaakin uudelleen. Ajattelin koota tähän joitakin itseäni erityisestä säväyttäneitä juttuja :) Jotain on jo ostettu tai pistetty tilaukseen, mutta mielelläni olisin ottanut nämä kaikki! Vaan minne mä saan kuusi kattolamppua :D

Näistä suurin osa on mustavalkoisia jonkinmoisella graafisella kuvioinnilla, mihin oon erityisen viehtynyt juuri nyt, kuten jotkut on ehkä sattuneet huomaamaan :) Kaikki kuusikulmiot, timanttikuviot, salmiakki, erityisesti kaikki kulmikkaat jutut viehättävät, mutta pidän myös pyöreistä muodoista.
Ihan ehdottomat suosikkihalpismerkit (mitään kalliita ei tällaset köyhät katokaan) tällä hetkellä ovat Ellos Home (Ellos), Anno (Kodin1 ja NetAnttila) sekä House (Prismat), sillä niistä tuntuu jatkuvalla syötöllä löytyvän mun makuun ihania mustavalkokuvioisia ja metallisia härpäkkeitä! Myös H&M Home myy aika kivoja teollishenkisiä juttuja, mutta juuri nyt siellä ei ollut mulle mitään erityistä - nää kevätvärit ei oo ihan mun heiniä ;) Ikeassa ei tuntunut olevan myöskään oikein mitään. Tai no kivoja lahjapapereita siellä oli :P

Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Valaisimet


Valaisimista mikä tahansa neljästä vasemmanpuoleisesta olisi ollut ihana keittiöön ♥ Päädyin kuitenkin vähän erilaiseen ratkaisuun ihan varmuuden vuoksi, ettei leveys haittaisi kaapinovien avausta. Noita valkoisia mietin lähinnä makkariin. Jotenkin tuo Bolzano on kamala, mutta kuitenkin ihana :D


Matot


On ihan kamalaa miettiä kissaperheessä maton valintaa. Se on jo huomattu, että valkoinen lankamatto on nounou, lähinnä sen pesulakulujen takia. Yksi moinen löytyy vielä meidän makkarista, ja sen tilalle katselin jotain fantsumpaa ja helpompaa. Katselin toki myös vaaleita yksivärisiä mattoja makkariin, mutta ne vaan oli niin kovin tylsiä, ja jopa yksivärinen harmaa tuntui liian tummalta sinne. Nuo kuviolliset taas on ehkä vähän levottomia, varsinkin nuo pienikuvioiset. Mutta näistä yhtä laatua on nyt tulossa meidän makkariin, meni syteen tai saveen ;)


Sisustus


Näistäkin on nyt pari juttua varmasti ostoslistalla. Noita kynttilälyhtyjä oli myös seinäversioina, ja noi olis niiiiiiiiin kivat! Yritän tosin vähentää tätä mun kynttilähuumaa, sillä fakta on se, että kissojen takia meillä ei oikeasti koskaan polteta kynttilöitä :P Ei edes seinällä, koska ne unohtuu sinne. Harkitsen vakavasti erityisesti noita Hexagon-hyllyjä (maalaisin kyllä tuon vihreän mustaksi), sillä ne mahtuisi hyvin keittiöön, ja siellä todella tarvittaisi lisää hyllytilaa. Nuo Prismasta saatavat Housen Pick 'n Mix -jutut on ihan huippuja, siellä on vaikka mitä ihanaa :) Kuvassa on keittiöpyyhkeet, mitä tuskin tuun ostamaan, sillä ne likastuu aina niin kovasti eikä niitä saa enää millään puhtaaksi.

Onko muilla havaittavissa sisustuskärpäsen puremaa, ja minkä tyylinen on nyt itselle in? Iskikö mikään näistä? :)

2 kommenttia:

  1. Mä innostuin nyt vihdoin kans tekemään jtn. Ajattelin lähte Ykaan kattoo niitä kontaktimuoveja ja kuinka sattuikaa että tänään tuli kärkkäisen lehti ja siellä oli niitä vissiin vielä tarjouksessa. Mäkin oon innostunu tosta salmiakista ja ootan että pääsisin Prismaan kattelee niitä muitaki ku mukeja ja keittiö vimman vallitessa varmaan verhotki vaihtuu.

    Sun takia työkaveriki sai kontaktimuovi vimman :D

    VastaaPoista
  2. Voe jehna! Kylläpä tuli himotus sisustaa. :P Mulla on ollut pitkään tarkotus hommata uudet lamput koko kämppään ja nyt mä haluan tommosen timsuhäkkyrän näkösen juttujutun. :D Ispiroivia juttuja oot kerännyt tähän postaukseen!

    VastaaPoista