sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

mustan kuun lapset @ turku

Mihin ihmeeseen aika katoaa? Viime vuonna näihin aikoihin aika suorastaan mateli, kun odotin vaan koska mun työt loppuu. Olin ihan nuutunut, kipeä ja inhosin aamulla lähteä töihin. Nyt on ollut hyvä olo helteistä huolimatta, ja oon viihtynyt. Ei uskoisi että on jo kesäkuu, kohta 2 kk töitä takana ja enää 4 edessä o.O Tähän aikaan työt pitää sisällään enimmäkseen perennapenkkien ja pensasryhmien kunnossapitoa, eli rikkaruohoja on kitketty. Yllättävää kyllä, jopa kroppa on kestänyt sen kökkimisen ja kumartelun, ainoastaan yhtenä viikonloppuna oli selkä kipeä, mutta sekin meni ohi kun pääsi töihin takaisin vetreytymään :D Muutamana päivänä on kantapää ollut vähän jäykkä. Terkkarilta sain terveen paperit, verensokerikin oli ok.

Tuossa pari viikkoa sitten Mustan Kuun Lapset oli keikalla Turussa, ja me käytiin siellä Hennan ja Katjan kanssa. Oon ollut saamaton ja inhottava kaveri, kun en ollut vielä käynyt Katjalla, joten sovittiin että mennään sinne etkoilemaan ja rapsuttelemaan kisuja :) Tietysti kun oli ohjelmaa tiedossa, niin etkoiluaika tuntui loppuvan taas liian lyhyeen, ja kotiin mennessä vaan haaveilin Katjan ruuista... Rakastuttiin Hennan kanssa Katjan kissoihin, erityisesti Armaksesta tuli mun kaveri, kun taas Henna olis pistänyt Oskarin kassiin jos olis vaan mahtunut x)


Tukkasamikset joi punkkua

 Onni o.O ja Oskari O

 Armas ja Aatos

(Katja on varmaan tyytyväinen kun laitan tällasia kuvia, mutta hei, minkäs mä mahan jos kissat irvistelöö x))

Keikka alkoi älyttömän aikaisin, jo puoli kymmeneltä, kun olivat tehneet niinkin fiksun ratkaisun, kuin buukanneet samaan saliin toisen esiintyjän näiden jälkeen. Meininki oli se, että metallipäät viskattiin ulos heti keikan jälkeen, jotta hipsterit pääsi sisään. Ei voi tykätä. Mutta Mukuloiden keikka sen sijaan oli tosi hyvä (tai meillä ainakin hyvä fiilis), vaikka yleisöä oli vaan kourallinen, ja biisien välissä oli niin hiljaista että hädin tuskin uskalsi edes kuiskata. Jätin kameran laukun pohjalle ja laukun lavan nurkkaan, ja jorattiin ja moshattiin vaan kolmistaan käsi kädessä ♥ Keikan jälkeen tuli palautetta, että meitä oli kuulemma ihana kattoa, kun vedettiin niin hyvin :DMentiin siitä sitten ulosheitettyinä vielä Forteen, johon mulla hädintuskin oli varaa. Loppuillan joinkin lähinnä vettä, kun rahat loppui kesken. Tuli kyllä Fortessa aika paskaa musiikkia, en oo aikasemmin edes tajunnut kuinka paljon hittibiisejä tolla suomirap-osastolla onkaan. Kyllä me siellä tanssittiin ja laulettiin, mutta kolmas tunti niitä samantyyppisiä biisejä sekä alati kasvava ihmismäärä alkoi olla mulle vähän liikaa, alkoi ahistaa. Katja ja Henna olis varmasti halunnut vielä olla, mutta puolipakotin ne pois sieltä ja kotiin nukkumaan :/ Ite en ois paitsi jaksanut juoda ja baareilla, niin myöskään pysyä hereillä, joten ei musta enää paljon iloa ois ollutkaan. Jospa seuraavaksi pääsis Katjalle niin ettei tarvii rynnätä minnekään muualle :) Mutta oli kyllä ihan sikakiva ilta! Ja jos jostain oon kiitollinen tän blogini kirjottamisessa, niin siitä, että sain tutustua Katjaan ♥

Viime viikolla Nemo kävi ensimmäisessä hammaskivenpoistossaan. Aika pitkälle ollaan päästy hammashoidoitta, kun Nemokin on jo kuitenkin 5,5-vuotias, ja tytötkin 8-vuotiaita. Mutta nyt oli Nemolla sitten merkkejä kiillevaurioista, ja ell suositteli hammasröntgeniä etenkin jos syömistavat muuttuu. Nemo on niin paskamainen "huollettava", että sen kanssa on turha enää opetella mitään hammaspesua, joten toivottavasti ei nyt ihan heti ilmene mitään ongelmia... Nuno saa käydä hammaslääkärillä kanssa loppukesästä, Nikki ehkä sitten loppuvuodesta.

Tuntematon potilas (nemo = latinaksi 'ei kukaan')

Tässä olis kesäkuussa tarkoitus käydä ilmeisesti Lohjalla, ja juhannukseksi pukkaa Nummirock-reissua, ja tällä kertaa Makekin tulee mukaan. Siellä onkin tänä vuonna aika paljon kiinnostavia bändejä myös niiden vakkarien (Kätilöt ja Mokoma) lisäksi. Esim. Fleshgod Apocalypse, Stratovarius, Equilibrium, Dark Tranquillity ja Amorphis on sellaisia, mitkä on nähtävä, Amorphista lukuunottamatta eivät nimittäin kauheen usein täällä päin pyöri. Lisäksi Omnium Gatherum, DragonForce, Mustan Kuun Lapset ja eeeehkä Stam1na, Ajattara, Mayhem ja Children of Bodom on sellasia mitä pitäisi käydä vilkasemassa. Jännittää vähän miten jaksan valvoa, tai kykenenkö esim. päikkäreihin.
En kauheesti haaveile muusta kesäohjelmasta, kun ei tuo varallisuus oikeen riitä vanhoja velkoja maksellessa, mutta kaipa sitä jotain muutakin pientä keksii. Heinäkuussa olis Kustavissa sirkusfestarit, Tuskassa käydään kattomassa Primordialia, ja elokuussa on Saarihelvettiä, Vuohensaaren mäiskeiltaa ja sen sellaista. Ja pääsen mä elokuussa vihdoin sitten mökillekin :)

5 kommenttia:

 1. Mukulat <3 Lilith alkoi soimaan päässä tätä lukiessa..Nummi kuulostaa varsin mukavalta. Ajattaraa mielelläni itsekin mulkoilisin :) Mulla alkaa loma juhannusaattona klo 6 jälkeen yövuoron joten ois vaan turhan brutaalia lähteä sinne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hennallakin on monen päivän yövuoroputki ennen Nummea, mutta jollain ilveellä se meinaa siellä pärjätä :D Sanoinkin että se on meillä varmaan läpystä vaihto jos mulla tulee uni kymmeneltä illalla ja herään aamukuudelta x)

   Poista
  2. Joo mullakin niitä öitä aina sillee useempi putkeen. Mikäs siinä että jää kyllä hyvä yövalvomisrytmi päälle mutta päivisin oon kyllä täysin kuutamolla :D Mies on Nummeillut monesti ja kehunut atmosfääriltään sitä täydelliseksi juhannusfestivaaliksi joten joskus täytyy se tulla katsastamaan. Tänä vuonna ei kuitenkaan oo meidän vuosi vaikka se Ajattara kyllä kiinnostaisi. Onneksi nuo "arkuntuuletus" keikat tuppaa tulemaan useemman keikan sykleissä joten Toivossa on hyvä elää :)

   Poista
 2. Mä en oo käyny Fortessa vuosiin mutta ainakin sillon parikymppisenä se oli nimeenomaan se paikka johon mentiin pelkillä kolikoilla o_O Mites se nyt niin on kallistunu, täytyis ehkä käydä sellanen nostalginen "nuoruuteni Turku" -baarikierros :D

  Damn, olisin varmaan kans tullu keikalle jos oisin hoksannu sen ajoissa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sillä mekin newbiet sinne mentiin, kun on kuulemma halpa. No juu, oli siellä juomat keskivertoa halvempia, mutta sisäänpääsy oli kyl muistaakseni 7 egee... Keikkalippu makso 10 :D

   Poista