perjantai 30. maaliskuuta 2018

karhunpoika sairastaa

Jos helmikuu oli täynnä toimintaa, niin maaliskuu oli melko lailla sen vastakohta, ja kaikki kivat suunnitelmatkin joutui perumaan sairastelun takia.

Ihan alkukuusta oltiin Hennan, Teemun ja Kirstin kanssa Turku Saatanalle -häppeningissä, vaikkei siellä mitään jumalattoman tärkeää ollutkaan. Oli eka kerta Kårenissa enkä tykännyt siitä yhtään :D Se paikka oli tälle saatanointiporukalle ihan liian pieni, lisäksi siellä ei ollut juurikaan istumapaikkoja ja siellä oli liian valoisaakin x) Ja vaikka baaritiskejä avautui illan mittaan yhteensä kolme, niin jonottaa sai vähän turhan kauan.
Oltiin siellä suunnilleen heti ovien auettua ja kateltiin muutama bändi siitä alusta melko putkeen, mutta siinä Barathrumin aikana oli sali täyttynyt ihmisistä niin, että kunhan olin saanut juomia haalittua niin lähdin vähän väljemmille vesille ja pääsin hetkeksi jopa istumaankin. Näin myös Yoanan kaverinsa kanssa :)
Kiskoin siideriä koko illan, mutta sekään ei tuntunut auttavan ihmisahdistuksen suhteen. Lopulta kun Hennakin oli nähnyt kaiken minkä halusi, niin lähdettiin sen kanssa syömään puolenyön aikaan, ja Teemu jäi vielä Kåreniin. Sen enempää ei tapahtumasta jäänyt mieleen, hyvin käytetty rahat taas :DSeuraavana päivänä Katja tuli mun luo viinittelemään, juteltiin vaan ja kuunneltiin musiikkia. Käytiin me tuossa Zetassa juomassa yhdet ennen kuin haettiin grilliltä safkaa, mutta oli ihan hyvä ettei kummallakaan ollut sen suurempia menohaluja :)Seuraavalla viikolla sitten olinkin koko viikon kuumeessa ja angiinassa, joista kummastakaan en ees muistanut kuinka perseestä se on.
Antibiooteilla siitä selvittiin ja viikon verran olin terveenä. Sinä aikana käytiin Marin kanssa katsomassa Hevi reissu -leffa, josta molemmat tykättiin paljon. Läppä oli kyllä paikoitellen niin paskaa että se oli jo hyvää, mutta niin kai se kuuluu mennäkin :D Mari tykästyi siihen Pasiin, mä tykästyin siihen yhteen larppiviikinkiin :P
Siitä seuraavalla viikolla olikin sitten flunssan vuoro, josta nyt oon kärsinyt yli viikon. Yleensä flunssassa sentään kykenee toimimaan suht normaalisti, mutta tää on mennyt mulla korviin ja päähän, niin on jatkuvasti vähän hutera olo. Piti käydä Lohjalla kattomassa yhtä keikkaakin, mut flunssan takia ei huvittanut sekään. Viikon sairastelun jälkeen päätin kuitenkin ottaa hiukan tekemistä mm. esy-juttuja, että pääsen neljän seinän sisältä poiskin. Ne on kyllä väsyttänyt entisestään kun ei olokaan oo parantunut yhtään, mutta ei kai tääkään ikuisesti kestä...


Lohtushoppailin mm. tillandsioita

Lisää lohtushoppailua

Tässä kipeenä on ollut aikaa taiteilla ja näperrellä. Alotin helmikuun lopulla bujoilun eli bullet journalin. Mikäli termi ei oo tuttu, niin se on sellainen itse väkerretty muistikirjan, kalenterin ja päiväkirjan sekoitus, joista monet tykkäävät tehdä hyvinkin koristellun. Aluksi kun innostuin ajatuksesta, niin piti tilata kaikenmaailman washiteippejä, tarroja ja sivellintusseja ja mitä kaikkee, mutta lopulta päädyin ostamaan vaan lisää värillisiä tusseja sekä laadukkaat vesivärit. Kunnolliset akvarellit on pitänyt ostaa jo monta vuotta, koska on pitänyt opetella niiden kanssa maalaamista, mutta se on toistaiseksi jäänyt ajatuksen tasolle. Mut nyt sitten. Ja kylläpä onkin ollut kivaa maalailla ja piirrellä :) Toi bujon koristelu tuntuu kyllä olevan todella aikaa vievää, joten saas nähdä kauanko jaksan siitä intoilla. Toistaiseksi kuitenkin vielä :)
1 kommentti: