sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

profane omen @ hometown, salo

Oh my. Mun 23. Profane Omen -keikka, ensimmäinen vuoteen, enkä edes muista koska oon viimeksi riehunut keikalla noin paljon. Mutta kaikista parasta oli tavata niitä jätkiä pitkästä aikaa, ja jutskaillakin jotain :)

Alkuillasta istuskeltiin Marin, Maisan, Marissan ja Henkan kanssa jokirannassa viettämässä tyttöjeniltaa ja juhlimassa Marissan synttäreitä etukäteen :) Oltiin justiinsa lähdössä jo baarin puolelle kun ulkona oli sen verran kylmä, Maisakin lähti fillarilla kotiin, kun liuta hevimörköjä tulee vastaan, menossa verestämään muistoja Salon torille x) Käännyttiin kannoillamme ja mentiin mukaan höpöttelemään. Kuulemma rumpali Samulin ensimmäinen PO-keikka oli juurikin Salon torilla aikoinaan. Sillon täällä kuultiin vielä metallia torilla!Juotiin vielä viimoset tölkit ja lähdettiin baariin päin. Reilun tunnin verran oli aikaa palloilla ennen kuin lämppäri Social Stain aloitti. Tomppakin liittyi meidän seuraan vaihtamaan kuulumisia, ja vasta siinä hetkessä tajusin, kuinka hirveen kova ikävä mulla sitä olikaan ollut :) Viimeksi kun ollaan juteltu joku muutama vuosi sitten.
Kukaan ei odottanut juurikaan mitään Salon ja Hometownin yleisöltä tai että onko siellä muitakin kuin meidän porukka (etenkin näin Tuska-viikonloppuna) :D Myös bändit oli asennoituneet siihen etukäteen, ja varmaan siitäkin johtuen meininki lavalla näytti tosi rennolta ja vapautuneelta. Tykkään tommosista intiimeistä keikoista JOS minä en oo ainut riehumassa, ja nyt en ollut, niin oli vaan tosi hyvä fiilis koko ajan. Jätkät tuli meidän sekaan soittelemaan, ja näytti että oli kivaa vaikkei paljon jengiä ollutkaan kuuntelemassa. Meinasin jonkun vanhan biisin kohdalla ruveta vollottamaankin kesken moshauksen, kun tuli kaikkia muistoja mieleen ja oli vaan niin kertakaikkisen onnellinen olo :D Mä pidän enemmän vanhasta PO-tuotannosta, eikä niitä lempparibiisejä tullut kovin montaa, mutta se ei haitannut menoa yhtään. Pitkästä aikaa on niska kunnolla kipeä.Keikan jälkeen fiilis oli vaan vaatimattomasti euforinen ja todella pöllämystynyt. Tompan kanssa mentiin tupakalle hetkeksi, ja jossain vaiheessa siinä tuli aika etsiskellä kadonnutta Marissaa. Siinä etsiskellessä jutustelin myös Kokkosen kanssa, mm. sen ninja-saappaista, jotka tosin mun mielestä näytti kamelinvarpailta x) Marissa lopulta löytyikin sitten bäkkäriltä poikien kanssa, ja tuli sitten hetki istuksittua sielläkin. Pilkku tuli jo puoli kolmen aikaan, Marissa oli jo lähtenyt fillarin kanssa kotiin. Vaikka olin koko illan halaillut noita PO:n tyyppejä (ja Tomppa sai varmaan vuoden halikiintiön täyteen) jo varmaan rasittavuuteen asti, niin odottelin baarin ulkopuolella Tompan ja muiden kanssa loppuköörinkin saapumista, ja lähdin kotiin vasta kun olin saanut lisää haleja ja pojat starttasi autonsa kohti Lahtea x) Ei sitä tosiaan tajunnut, kuinka kova ikävä on ollut tota bändiä ja niiden keikkoja, ennen kuin nyt. Viimeisin nähty PO:n klubikeikka on tosiaan vuodelta 2012 myöskin täällä Salossa. Siitä olikin jo ihan liian pitkä aika. Toivottavasti seuraavaa ei tarttis odotella yhtä kauan :) Täytyy ryhdistäytyä.

Kiitos ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti