maanantai 12. helmikuuta 2018

nordic metal cruise 2o18

Tuossa viime viikonloppuna järkättiin ensimmäinen Nordic Metal Cruise Viking Gracella. Onneksi olin loppukesästä fiksu ja päätin lähtee mukaan, vaikka aluksi hyttien tullessa myyntiin ei homma oikein inspannut. En noin muuten tykkää erityisemmin käydä laivalla, ellei siellä oo joku hyvä esiintyjä tms, ja viime laivareissusta olikin aikaa jo semmonen 5 vuotta tms. Radio Rock -risteilyt ei oo kiinnostaneet, mutta tässä oli jo tarpeeks metallimeininkiä.

Lähdettiin isommalla poppoolla liikenteeseen, Hanne, Ville ja Mikko tuli jo perjantaina Saloon, lauantaina ehdittiin käydä syömässäkin ennen lähtöä. Oulaistelaiset lähti bussilla Hennan ja Teemun kanssa satamaan, ja mä menin autokyydillä Marissan ja Tintin kanssa, että oon hyttikavereiden kanssa sentäs samassa paikassa :)Pohjat tuli juotua jo Salossa ja matkalla, joten laivassa lähin melko pian baariin istuskelemaan. Porukat hajaantui pitkin laivaa, mutta melkolailla koko ajan sitä jostakusta sai seuraa. Wolfheart soitti yhdentoista aikaan ja kävin sitä vilkasemassa muutaman biisin ajan, samoin Dark Tranquillityn katsoin, mutta molemmista keikoista meni aika paljolti ohi, kun oli juttuja kavereiden kanssa :D Tutustuin myös mm. Johannaan Porista, ja siinä Johannan kanssa jutellessa ilta oikeestaan kuluikin.

Henna muistaa, että welfieitä täytyy ottaa :)


Wolfheart. Kaikki kuvat oli näin hyviä.


Hanne ja Ville taisi siinä heti DT:n jälkeen lähteä nukkumaan, mutta onneksi lukioaikainen kaverini Katri oli vielä hereillä ja pirteenä, ja vailla seuraa myös :D Joten jäätiin Katrin ja Johannan kanssa baariin juttelemaan ja jammaileen, Stereo Terror DJ's soitteli muuten tosi hyvää musaa, ja baarikin oli erityisluvalla pidempään auki :D Pilkun tullessa joskus viiden aikaan rupes Katri keräileen jatkoporukkaa ja Johanna lähti nukkumaan, mut ihmisiä vaivasi joku yleinen väsymys, meidän melkeen kaikki kaverit oli jo nukkumassa (Jounia ja Jereä lukuunottamatta), ja en tiiä menikö tyypit sitten pitämään hyttibileitä vai ei, mutta oli meillä sitten jonkinlainen jengi pitämässä käytäväjatkoja :D Hyteistä lisää juomaa, hetki käytävällä isommassa porukassa. Jerellä oli kaiutin mukana niin saatiin musaakin, ja jonkinmoisella pienemmällä porukalla seurattiin sitten Jereä ku mitäkin pillipiiparia mihin ikinä menikään. Välillä käytiin kannella röökillä ja lauleskelemassa - ja ulvomassa. Oli kyllä jumaleissön siinä aamun pikkutunneilla Tukholman satamassa, kun alkoi jo olla valoisampaa, siinä kannella niin hyvä fiilis, että sen olotilan kun olis saanut pullotettua niin siitä olis iloa pitkäksikin aikaa. No otin mä pari kuvaa sentään :)

Katri ja punaset valot


Aamulla kun ensimmäisestä paikasta sai janojuomaa, niin sinne suunnattiin sillä jengillä mikä oli jäljellä, mutta todettiin että täytyy vissiin juoda vaan yhdet ja käydä muutama tunti nukkumassa. Olin jo skippaamassa klo 11 olevan ruokailun, ja oli tarkotus vaan viedä ateriakortti hyttiin Marissalle ja Tintille, mutta ne olikin lähteneet aamupalalle ja hytti oli tyhjä, joten jäätiin sinne hetkeksi Katrin, Viljamin ja Noelin kanssa, kunnes ne yksitellen lähti omiin hytteihinsä. Lopulta en kyllä nukkunut yhtään ennen klo 11 ruokailua, vaan joku 1,5 tuntia vasta sen jälkeen. Oli kyllä niiden torkkujen jälkeen hiukan rapsakka olo! Noin ylipäänsä olin tosi yllättynyt että jaksoin pitkälle aamuun saakka ilman minkäänlaista väsymystä tai muuta ongelmaa, yleensä en jaksa jatkoja kuin säälittävät pari tuntia, tai sitten jossain vaiheessa humalatila menee niin yli, että pakko sen takia päästä nukkumaan. Mut nyt oli vaan hyvä ja pirtee fiilis :)

Suomen ja Ruotsin ajat sekotti kyllä aikataulun ja oman kuupan ihan totaalisesti, kun puhelimien kellot näytti mitä sattuu, ja missasin sitten Kalmahin kun valmistautuessa meni "yliaikaa". Olis siitä keikasta varmaan puolet vielä nähnyt, mutta niissä vapinoissa istuin mieluummin perseelläni baarin puolella, missä oli Henna, Teemu ja Mikkokin. Piti sitä käydä Finntrollin meet & greetissäkin, mutta torkut vei voiton. Trollit sitten mentiinkin kattomaan Hannen kanssa. Pitti oli melkeen koko tanssilattian kokoinen, joten tuli siinä vaivihkaa siirryttyä aika edestä ihan taakse. Keikka oli ihan helvetin hyvä, kuten Finntrollilla aina, mutta mun olot parani vasta siinä keikan loppupuolella, niin en kyllä valitettavasti saanut keikasta paljonkaan irti. Sen sijaan bändi näytti oikein freesiltä siihen nähden kuinka myöhään ne siellä käytävillä palloili :) Finntrollin ois kyllä pitänyt olla edellisenä iltana :/ Keikkakuvista ei kyllä yksikään onnistunut, siellä oli kuvaamisen kannalta ihan surkeat valot. Enkä taaskaan muistanut ottaa kuin pari hassuu kuvaa koko reissulta, eikä vissiin moni muukaan muistanut :D

Finntroll ♥

Seuraava NMC19 on jo julkistettu, täytyypi hommata sinne liput asap, oli kyllä niin siistii pitkästä aikaa :) Sain kommenttia meidän hovikuskilta, että joku on juonu muidenkin edestä kun etupenkille asti tuoksahtaa :D Sillai. Hyvin dokattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti