sunnuntai 14. elokuuta 2011

remppaa ja rellestystä

Oliskohan taas viikonloppupostauksen aika, eli viikon yhteen niputtamista.

Tällä viikolla mulla on ollut ohjelmassa pelkkää maalausta. Taulujen maalausta töissä, ja kotona seinien maalausta. Vihdoin ja viimein otin itseäni ja Makea niskasta kiinni, käytiin Terrassa silmäilemässä Tikkurilan maaleja, tuotiin maalilappusia kotiin, vertailtiin, laskeskeltiin ja käytiin ostamassa maalit.
Keskiviikkona saatiinkin maalattua keittiön yksi seinä tummanpunaiseksi (sävy oli Tikkurilan Granaattiomena), muutama tunti siinä meni kun suojattiin paikat ja maalattiin kahteen kertaan. Oli melko työläs, kun pinnat oli pieniä ja ahtaita, vaikeasti telalla maalattavia, mutta nätti siitä tuli. Valitettavasti mulla ei ole valmiista keittiöstä nyt vielä kuvaa, koska tää kämppä on kuin ydinpommin jäljiltä, ja turha tätä on vielä kovin paljon siivoillakaan, kun homma jatkuu edelleen. Kunhan koko paska on ohi, niin ajattelin muutenkin tehdä jonkinsortin kämppäpostauksen, koska onhan tämä muuttunut jonkin verran siitä kun tänne muutettiin viime syksynä, ja tosiaan muuttuu edelleen.

Torstaina suojattiin kylppäri valmiiksi ja kitattiin koloja, ja perjantaina kylppärikin saatiin maalattua. Make oli mun töissäollessa maalannut jo ensimmäisen kerroksen, ja koska mä inhoan kiikkua tikkailla, ja kylppäri on suht pieni, niin periaatteessa Make maalasi sen toisenkin kerroksen teloilla. Mä lähinnä pensselillä ja pienemmällä telalla sudin niitä paikkoja, jonne ei ison telan kanssa pääse. Kylppärin seinät oli siis aiemmin sellaiset haaleanvaalean öklönruskeat, mutta nyt ovat tummahkonharmaat (Tikkurilan sävy Tyrsky). Kylppäriin tuli laitettua samalla uudet pyyhekoukut sun muut, ja mun mielestä siellä näyttää nyt tosi nätiltä :) Päivänvalossa harmaa on kyllä mun makuun vähän liian sinertävä, mutta ehkä pystyn elämään sen kanssa ;)

Ja kun oli kerran vauhtiin päästy, niin lauantaina päivällä alettiin repiä tapetteja alkovista. Alotettiin sieltä lähinnä sen takia, että tuolla harmaalla maalattava alue on pienempi, koska tulee vain alkovin kahdelle seinälle, ja lisäksi paikka on sen verran huomaamaton, että siinä oli helppo kokeilla lähteekö tapetti helposti irti, vai joutuuko siinä vallan vittuuntumaan. No ei joutunut, ja tapetti lähti irti melko helposti. Tänään jatkettiin toisella seinällä, joka tosin tuntui aavistuksen vaikeammalta. Krapulalla saattoi kyllä olla osuutta asiaan :D Huomenna tasoitetaan tapetin alta ilmestyneet kolot, ja sitten pääseekin maalailemaan. Näiden maalaustöiden pitäisi olla suht helppoja, kun on isoa pintaa eikä mitään pikkupiiperrystä. Seinät on vaan sen verran isot, että tällä tekniikalla ja vauhdilla tapettien poistoon menee kyllä tovi jos toinenkin...
No mutta, seinäremppa siis jatkuu, ja sen jälkeen joskus tulee sitten se kämppäpostaus.

Töissä valmistui Makelle maalattu taulu, sekä ne pari tilaustyötä sille työkaverille.

Samurai-taulu Makelle, öljyvärit n. 30x40 lastulevylle


Tilaustyöt, öljyvärit 30x30 kangaspahvipohjille


Niin ja alkuviikosta sain Briteistä jälleen ihanan paketin :) Nimittäin Nemesis Now:n lohikäärmefiguurin, aivan mielettömän komean ♥ Nuo Nemesis Now:n tuotteet ovat aika tyyriitä, postikuluineen varsinkin, mutta joskus sellaisiakin on vaan pakko saada.
Eilen lauantaina oli sitten Felinen läksiäispartyt. Se lähtee Jyväskylään opiskelemaan ja jättää meitit tänne :( Harmittaa ihan hirveästi, koska vastahan me alkuvuonna tutustuttiin, ja Felinestä on muodostunut ehkäpä tällä hetkellä paras kaveri täällä Salossa, ja nyt sekin sitten lähtee pois... Tuutkin sitten usein käymään! >:) Onneksi on tullut Felinenkin kautta tutustuttua uusiin salolaisiin tyyppeihin, ja erityisesti eilisistä pippaloista jäi tosi hyvä mieli sekä uusia tuttuja/kavereita. Bileissä oli mm. Anya, joka kertoi lukeneensa mun blogia jo kauan. Mietin siinä, että onkohan se tuo Anya, joka tuossa lukijalaatikossa on tosiaan jo aika kauan hengaillut, mutta en kehannut kysyä, koska tyttö näytti niin erilaiselta :D Mutta tänään kun silmäilin Anyan blogia tarkemmin, tajusin että sama tyttö on kyseessä :) Tultiin tosi hyvin juttuun, ja kaverustuisin mielelläni paremminkin :) Samaten Tuskassa kunnolla tavattu Hanne vaikuttaa myös tosi ihanalta tytöltä :)

Alkuilta meni vähän hiljasemmissa merkeissä, mutta kunhan viinaa oli koneessa tarpeeksi, niin tuli ainakin suurimman osan ihmisistä kanssa juteltua edes jotain, ja lopulta päädyin suuteloimaan niiden puolituttujen naisten kanssa :D No, Feline lohdutti että se on niiden bileissä aina ihan normaalia, joten ehkä mun ei tarvitse hävetä itteäni eikä ainakaan ihan kaikki katso mua kieroon :P Että semmonen ensivaikutelma sitten... Mutta tyttöjen kanssa on tosi mukavaa pussailla, tytöt osaa sen niin hyvin! Vaikka Make on tosi hyvä pussailemaan, niin kyllä noiden tyttöjen suudelmien jälkeen miespusu oli aika lame :P

Joskus kenties puolenyön jälkeen (?) porukka lähti Felinen luota baariin päin, osa oli lähtenyt jo aiemmin pois. Päästiin Anyan ja miehensä kyydillä, joten oltiin baarin edessä muita ennen. Make lähti siitä kotiin nukkumaan ja Anyan mies kotiin myös, joten päätettiin Anyan kanssa käydä juomassa yhdet Tivolissa siinä muita odotellessa. Olikin mun eka kerta siellä, tosin juotiin ne yhdet siinä alakerrassa ja kuunneltiin karaokea (mikä ei onneksi ollut ihan susipaskaa). Muut olikin sitten ehtineet tien toisella puolella olevaan entiseen Pulpukkaan, ja sinne mekin mentiin. Yhden mä siellä vain join, ja tuli tanssittua muutama biisi, ja kolmen aikoihin lähdin samalla ovenavauksella Felinen, Anyan ja J-P:n kanssa. Käytiin grillillä hakemassa sapuskaa, ja mä suuntasin siitä sitten kotiin melko humalaisessa tilassa, ja hokasin ettei mulla ole kotiavaimia mukana -.- Rämppäsin ovisummeria vaikka kuinka kauan kunnes Make jaksoi könytä sängystä ylös ja avaamaan mulle oven. Jollain ilveellä olin saanut piilarit silmistä ja meikitkin pestyä, mutta tossa vaiheessa olin jo niin väsynyt etten kyllä muista edes riisuneeni vaatteita.

Tänään aamulla heräsin jo kahdeksalta, ja hedari ja vapinat oli sitä luokkaa, että muistan miksi ryyppääminen on jäänyt aika vähälle viime aikoina... :P Mutta pari särkylääkettä auttoi, ja päivällä tohti jatkaa sitä tapettien repimistä.
Mulla oli kyllä kamera mukana noissa bileissä, mutta enhän mä mitään kuvia muistanut tietenkään ottaa. Katotaan jos jostain niitä ilmestyisi.

Kiitos kaikille osallistuneille mukavasta illasta, ja Felinelle tietenkin pippaloiden järkkäämisestä! :)
Ensi viikolla ohjelmassa on lisää maalausta ja tapettien repimistä, ja lisäksi torstaina on tarkotus mennä Turun Taiteiden yöhön vähän kattelemaan. Jospa olis sen verran mukava keli, että pääsis lyhtypiknikille :) Käyn samalla reissulla vaihdattamassa lyhyemmän korun tähän huuleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti