perjantai 5. elokuuta 2011

inspiraatio ♥

Tittidii! Jälleen viikonloppu, joten summaillaanpa viikkoa yhteen.

Pakko aloittaa tuoreimmalla, nimittäin tänään sain vihdoinkin aikaiseksi ottaa sen lävistyksen, mitä oon miettinyt, pähkäillyt ja jahkaillut joku 8 vuotta :D Mulla on aiemmin lävistyskuumeet menneet ikäänkuin sykleissä, on tehnyt mieli tiettyjä lävistyksiä, en ole ottanut, ja sitten se kuume on mennyt joksikin aikaa ohi, vain tullakseen takaisin.

About 9 vuotta sitten mulla oli napalävistys, joka oli mulla vain puoli vuotta kunnes kasvoi ulos, sen jälkeen oon vaan lävistyskuumeillut. Eli jo oli aikakin päättää, että kuumeilu nyt tämän lävistyksen osalta saa luvan olla ohi, joten töiden jälkeen ensin syömään, ja sitten suunta kohti Turkua ja Individual Inkiä / Larypiercingiä :) Vähän hermostutti, koska edellislävistyskerralla (Lohjalla aikoinaan Tommy's Tattoossa) meinasin oksentaa ja pökrätä, mutta tuolla sai makoilla rennosti (tai niin rennosti kun nyt pystyi) siinä lävistyspöydällä, Lari jutteli koko ajan ja muutenkin oli erittäin hyvä meininki, paikka todella avara, puhdas ja minimalistisesti sisustettu. Tykkäsin kovasti :) Sattuihan se vähän, mutta kyllä se napalävistys oli pahempi, imo.
Make sai samalla kertaa vaihdatettua nenäänsä segmenttirenkaan, ja nyt se on niin seksikäs ettei mitään järkeä! Roarrr! :DSyöminen on tällä hetkellä aavistuksen vaikeaa, kun tuo toinen pää hakkaa hampaisiin koko ajan. Turpois vaan nyt jo :P

Töistä sain raahattua kaksi jo kuivunutta taulua kotiin. En oo niihin ihan tyytyväinen kumpaankaan, mutta mä en millään jaksanut enää näpertää niiden kanssa. Esim. tuon kissan (Nemon :)) kasvojen kuvioinnin kanssa meni hermo aina kun yritin sitä työstää, ja lopulta jätin sen tuollaiseksi ja luovutin. Eikä mulla ollut tarpeeksi pientä ja teräväkärkistä sivellintä. Mutta siinä ne nyt on, päätyvät seinälle sitten jossain vaiheessa.


Öljy lastulevylle, n. 30 x 30


Ton töissä maalauksen ansiosta aloin nyt kotonakin piirtää, lähinnä luonnoksia tulevista maalauksista, ja tällä viikolla on tullut piirrettyä enemmän kuin moneen, moneen vuoteen! Tuntuu ihan mielettömän hyvältä kun on jälleen ollut inspistä piirtää :) Se tosiaan vaati vaan sen pienen potkun persiille. Nyt on tullut piirrettyä itselle jo kaksi tatuointikuvaa, kolme maalausluonnosta, lisäksi piirsin ja maalasin sille työkaverille pari Autot-aiheista taulua, ja Makelle ja toiselle työkaverille samanlaiset samurai-taulut. Laitan niistä kuvat sitten kun ovat täysin valmiit. Mulla riittää aiheita joita haluaisin maalata joko itselleni tai myyntiin, mutta ei kyllä kiinnosta niitä tauluja tehdä tuonne työpaikalle myytäväksi. Enhän mä niistä mitään korvausta saa. Tai no, koska maalit ovat mun, niin pomo lupasi kustantaa mulle uudet maalit. Mutta siis rahallista korvausta en saa kuin sen mitä saan työttömyyskassasta, eikä se ole kovin paljon. Taidan siis odottaa noiden ideoiden kanssa siihen, että saan maalailla ne kotona, ja maalaan töissä sitten jotain "vähäpätöisempiä" kuvia ;)

Voin muuten tuossa viimeistään vuodenvaihteen jälkeen ottaa tilaustöitäkin vastaan, jos joku kiinnostui. Jos saan pidettyä kahdet maalit ja kahdet siveltimet kahdessa paikassa, niin silloin aikaisemminkin käy :) Teen tietysti omien taitojeni mukaan, ja mielellään mallista, eli parasta olisi jos sulla olisi mallikuva valmiina. Idean voi lähettää mulle sähköpostitse, ja funtsin sitten riittävätkö taitoni siihen.

Lyijykynäluonnos


Muuten viikko on kotosalla mennyt aika lailla netissä hengaillessa ja katsellessa 70's Showta. Nikkin ja Nemon kanssa käytiin myös sisäpihalla valjastelemassa. Nemolla oli koko ajan niin hirveästi asiaa / marmatettavaa, että varmaan koko taloyhtiö tiesi, että hän on ulkoilemassa :P Niiltä kanssa-asujilta, joita pihalla silloin näkyi, tosin tuli vain neutraaleja tai positiivisia kommentteja kummastakin kisusta :)Mutta tuo inspiksen uusi tuleminen, se on ollut jotain mielettömän hienoa! Tervetuloa takaisin, sua onkin jo odoteltu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti