torstai 12. huhtikuuta 2012

ätsiu!

Tämä viikko onkin mennyt "mukavasti" flunssan kourissa :( Olo on ihan kamala, pää on kuin pumpulia, aivastuttaa jatkuvasti, nenä ja silmät vuotaa... Paljon on mennyt nessuja... Onneksi pomo oli reilu, ja kun normaalisti kahden päivän poissaolon jälkeen täytyy jo hakea lääkärintodistus, niin pomo sanoi että saan hänen luvallaan olla pois koko viikon, eikä tarvitse mitään todistuksia hakea <3 Tosi ihana juttu, nimittäin ei tekisi mieli jonottaa terveyskeskuksen päivystyksessä tuntitolkulla. Lisäksi tili näyttää nollaa, ei olisi ollut edes varaa käydä lääkärissä.

Ja syy varattomuuteen on tietysti parit shoppailut. eBay on siitä vaarallinen, että ite tuppaan ainakin katselemaan vaan itse tuotteen hintaa, ja vaikka postaritkin siinä näkyy, niin ne jostain syystä ei koskaan rekisteröidy tuonne mielen perukoille :D Ja vaikka punnan ja euron arvot ovatkin aika lähellä toisiaan, niin välillä loppusummassa voipi olla viisikin euroa eroa. Sitten kun päätät ostaa muutamat legginssit ja meet kerralla kaikki maksamaan, niin sinne onkin mennyt hupsistakeikkaa yli 60€ -.- Yhden kivan topin ehdin ostamaan ennen tilin hupenemista, ja luulin ostaneeni yhdet sandaalit, mutta se osto ei kai koskaan jostain syystä rekisteröitynyt minnekään. Unohdin kai tehdä jonkun klikkauksen. Niinpä siis kun seuraava palkka tulee, meinaan ostaa vielä ne sandaalit, ja varmaankin yhden mekon yksiin juhliin :) Mutta uudet ostokset saakin sitten vähäksi aikaa olla siinä, koska edellisiäkin on vielä maksamatta, ja niihin pitäisi jossain välissä mahtuakin. Moonmaidenille oli myös tullut pari uutta hamemallia, jotka kiinnostaisi... Millähän sitä oikein malttais mielensä :/

Yhdet uudet legginssit näkyikin tuossa edellisessä postauksessa, eli tuommoset rikotut. Toiset oli täysin wetlookia, mutta ne oli mun tämänhetkiselle kropalle ihan liian matalalantioiset, jotta voisin niitä käyttää. Niin ovat kyllä nämä kaikki, mutta muita pystyn sentään käyttämään, vaikka tuntuukin että niitä pitäisi jatkuvasti repiä ylöspäin. Ne kolmannet ovat sitten tuollaiset leopardikuvioiset. Saapuivat mulle tänään ja otin tosta kuosista kuvaa:


Kesäkuumalle nämä legginssit ei kyllä sovi, kangas hengittää tosi vähän, ja on melko paksua. Toivottavasti näistä kintuista lähtis vähän lisää läskiä veks, niin nämä varmaan tuntuisi kaikinpuolin mukavammilta.

Saikulla on tylsää, kun ei voi edes kuntoilla. Ja mikä ärsyttävintä, sain Discshopista pari kuukautta sitten tilaamani afrikkalaisen tanssin dvd:n, ja tekis niin mieli testata sitä :/ Buffyn 6. kausikin on jo katsottu, ja mun mielestä tuossa Anttilassa ei ollut 7. kautta. Netistä ladatut Ghost Adventuresit, Vampire Diariesit, Supernaturalit ja Game of Thronesitkin on katsottu, ja sitten taas mun keskittymiskyky on sen verran alhainen, ettei jaksa keskittyä kirjankaan juonenkäänteisiin. Plaah -.- Ja netissä kun hengaan, niin eksyn vaan kaikille shoppailusivuille, mikä ei todellakaan ole nyt hyväksi.

Kissojen päivää eilen piristi vapaa pääsy parvekkeelle, eli ovi oli auki, jotta pääsivät ravaamaan edestakasin sisälle ja ulos :P Talviaikaan sitä ei oikein voi tehdä, kun mä jäädyn pystyyn tähän sohvalle. Mutta tosiaan, meinasi olla parvekkeen kiipeilytelineessä vähän ruuhkaa, kun kaikki koittivat päästä katsomaan mitä sisäpihalla tapahtuu. Ei siellä oikeasti koskaan mitään tapahdu, mutta jostain syystä sekin tuntuu olevan kiinnostavaa x) Jos tässä joku nätti päivä piakkoin tulisi, niin voisi käydä vähän valjastelemassa.Toivottavasti olo helpottuisi viimeistään viikonlopun aikana, ainakin sen verran ettei olo olis näin sekava ja pää pehmeä. Ja ettei kuntoiluun tulis niin hirveän pitkää taukoa... :/ Niitä on tässä ollut jo ihan tarpeeksi.
Mutta se niistä lätinöistä, jatketaan toistaiseksi samalla kaavalla; minä, sohva, läppäri, iso paketti nenäliinoja, nenäsumute, Finrexin, tee, auringonhattu- ja nokkostipat, vitamiinit...

3 kommenttia:

 1. Tuolla moonmaidenilla näyttää olevan kaikkee kivaa :o Oletko ennenkin tilannut sieltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä oon tilannut sieltä sellaisen pitkän Lily-hameen, ja sitten yhden kustomihameen, molemmat omilla mitoilla ihan varmuuden vuoksi. Kaikki sujuu siellä tosi hienosti, yhteydenottoihin vastataan nopeasti, ja tosiaan tekivät mulle omien toiveideni mukaisen hameen, vaikkei sellaista ollut heidän katalogissaankaan :) Suosittelen todella lämpimästi.

   Poista
 2. Ebay on kyllä vaarallinen paikka :'D Ja ihania kissoja! ^^

  VastaaPoista