lauantai 9. kesäkuuta 2012

Nemon studiofotoja

Niin, eli nyt on Nemokin kuvattu, kun vähän jäi talvella kaivelemaan, kun vaan tytöt kävin kuvauttamassa :P Vaikka harjottelu studiolla loppuikin, niin sovittiin wanhojenpäivän kuvauskeikasta ns. palkaksi myös Nemon kuvauttaminen sillä viisiin, että myös Annu saa kuvauksista jotain irti ja käyttökelpoista matskua. Olisi ollut kiva käyttää fuksianpunaista taustaa, mutta eihän se nyt meidän äijälle sovi, joten päätettiin pelailla parin värikalvon kanssa, ja kokeilla myös täysin valkoista taustaa vasten, ja ne onnistuikin tosi kivasti. Nikkille se fuksianpunainen olisi ollut tosi kiva... Mahtaiskohan Annu ottaa meiät sinne vielä kerran :D

No eniveis. Nemo pelkäsi studiolla ihan tolkuttomasti, ja vaikka tytötkin menivät siellä pitkin seiniä ja kävivät tutkimassa verhontaustat, niin ne ei jääneet sinne nököttämään kuten Nemo, ja Nemo jouduttiin joka kerta hakemaan sieltä pois. Se hakeutui jatkuvasti joko mun tai Maken syliin turvaan, ja jos me ei päästetty sitä kipittämään verhon taakse, niin se nökötti paikallaan hengittäen nopeasti ja näyttäen ihan pelästyneeltä pupulta. Sille ei kelvannut sen suurinta herkkua olevat herkut, eikä lelutkaan kiinnostaneet missään määrin. Niinpä Nemosta ei saatukaan mitään kunnon poseerauskuvia, eikä kuvissa oikein tapahdukaan mitään.
Mun suosikkini on kuitenkin tuo valkoisella taustalla otettu hiippailukuva. Se näyttää siltä kuin Nemo olisi hurrrrrrrja saalistaja vaanimassa saalistaan, vaikka todellisuudessa se kipitti vatsa maata viistäen takaisin turvaan kohti Maken syliä :D

Kuvaajana siis toimi Annamari Rissanen Studio Disainilta.
Itse editoin kuvat, mutta läppärillä ja hiiripadilla kunnolliseen editointiin menee a) ikä, b) terveys, c) hermo, joten eivät ole ihan niin hyviä kuin voisivat olla.


"Bah, humbug!"
Loppukevennykseksi vielä pari "behind the scenes" -tyyppistä kuvaa ;)


"I don't wanna!"

Kissoista helpoin studiolla taisi olla Nuno. Nikki ja Nemo olivat molemmat silminnähden helpottuneita päästessään studiolta pois, mutta Nuno marmatti kotiin päästyään, ja tulkitsin sen niin, että sillä oli ollut studiolla kivaa, ja olisi voinut lähteä vaikka samantien takaisin. Kuljetuskopassakin se nukkui koko illan. Nunoa pystyi studiolla myös lahjomaan herkuilla jonkin verran, kun taas Nikkiä ja Nemoa ne ei kiinnostanut ollenkaan. Nunosta tuli myös mun mielestä parhaat kuvat esimerkiksi ns. poseerauskuvien takia, mutta myös tausta ja rekvisiitta oli ihan nappivalintoja Nunolle. Nikkistä tuli myös kivan ilmeikkäitä kuvia, mutta harmittaa näin jälkikäteen vähän tuo joulurekvisiitan paljous, ne teki kuvista vähän levottomat, varsinkin kun eihän Nikki niiden keskellä köllinyt niin kuin mulla oli ideana :D Siksi oiskin ihan kiva otattaa Nikkistä vielä muunkinlaisia kuvia.

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Vikat I dont wanna kuvat sai kyllä nauramaan ihan ääneen, osaan niin kuvitella ton xD

  VastaaPoista
 2. Hauskoja kuvia :) Tuo viimeinen I dont wanna on kyl tosi hyvä :D Nemo raukka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin ihan samaa tuolla studiolla, kävi ihan sääliksi kun toista pelotti niin hirveästi :( Mutta jospa ei enää tarvis tommosiin paikkoihin viedä... :)

   Poista
 3. Kaunis kissa, niin suloinen <3

  VastaaPoista