sunnuntai 7. lokakuuta 2012

mitä seuraavaksi? + kysy henniltä

Olisi blogini lukijoiden aika päättää, millaisia postauksia haluaisitte lukea :)
Kuten tiedätte, blogini on aikamoinen sekametelisoppa, joten kysynkin nyt, minkälaisia postauksia haluaisitte enemmän, tai onko jotakin mistä en vielä ole kirjoittanut?

Olen ajatellut tekeväni jossain vaiheessa mm. päiväni kuvina -tyyppisen postauksen, mutta olisiko muita postausaiheita mistä pitäisitte?

Kissani? Yleisesti kissojen virikkeellistämisestä? Musiikki ja keikat? Luonnonuskonnot, pakanuus ja uskomukset? Eläinsuojelu? Askartelu, taide, tuunaus, DIY? Floristiikka? Kasvilääkintä? Karppaus ja ruoka? Tyyli? Tatuoinnit ja lävistykset? Itselleni tärkeät esineet tms?

Kommenttiboksiin voi samalla laittaa mulle kysymyksiä, joihin voisin sitten vastailla tässä jossain vaiheessa ihan omassa postauksessaan.

8 kommenttia:

 1. Kissojen kuulumisia on aina kiva lukea :)

  VastaaPoista
 2. Kissat! Ja musta on kiva lukea, kun kirjoitat omasta elämästä, kuin päiväkirjaa. :)

  VastaaPoista
 3. Oon pistänyt merkille itsekin, että kissojen kuulumisia on tullut kerrottua harmillisen vähän siihen nähden, että aika paljon on lukijoita, jotka ovat nimenomaan kissojen takia blogiini eksynyt. Kuulumisien vähyys on johtunut suoraansanoen siitä, että kissarintamalla on ollut niin kovin rauhallista :P Mutta joo, kissojen kuulumisia luvassa jatkossa lisää! :) I promise.

  VastaaPoista
 4. Olisi mielenkiintoista lukea, miten suhtaudut nykyisin esim. Nylon Beattiin ja/tai muuhun teini(?)aikojesi suosikkibändiin. Tavallaan lyhyt yhteenveto, miten tutustuit johonkin yhtyeeseen (joka sinulle oli tai on kenties edelleen tärkeä) ja mikä on suhteesi siihen nyt. En tiedä, oliko tämä yhtään ymmärrettävästi selitetty. :)
  Mutta jonkinlaista ns. memorylinea musiikkiin liittyen olisi mukava lukea.

  VastaaPoista
 5. itse oon ainakin tykännyt juurin vaihtelevista aiheista! ei aina jaksa lukee siitä samasta asiasta päivästä toiseen eri muodossa (mitä joissain blogeissa tuppaa näkemään valitettavan usein), että en ainakaan ole jäänyt kaipaamaan mitään asiaa yhtään enempää kuin toistakaan!!:D Tykkään aina lukea ihmisten elämästä kaikkineen eläimineen, tyyleineen, kuulumisineen yms päivineen ja kantaa ottavat postaukset on aina mielenkiintoisia!!:) Mutta pidän tosiaan blogin aitoudesta, että kirjoittaa vaihtelevasti milloin mistäkin asiasta kulloinkin kiinnostaa!!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Oon pikkusen jännittänyt, että onko tämä mun aiheesta toiseen poukkoileminen liian sekavaa :) Monilla tuntuu olevan niin selkeitä aihepiirejä blogeillansa.

   Poista
 6. Tuosta kasvilääkinnästä olis mielenkiintoista lukea :)

  VastaaPoista