keskiviikko 22. toukokuuta 2013

clouds

Päivitin tämän jo biisivalintaankin, mutta oon niin fiiliksissä tästä biisistä, että se ansaitsee ihan oman postauksensa :)

Suomalainen räppäri Redrama on tehnyt Backstreet Boysista tutun A.J. McLeanin kanssa yhteistyössä biisin Clouds, joka julkaistiin tänään sinkkuna. Biisi on ollut ilmeisesti ainakin YleX:llä nyt Viikon Tehona, mutta itse kuulin sen vasta hmm... kaksi tuntia sitten ensimmäisen kerran, ja olen nyt kuunnellut biisiä repeatilla siitä asti :D

A.J. on aina ollut mun ehdoton suosikki BSB:ssä, ja joo, kyllä, olen pitänyt BSB:stä joskus yläasteella, ja eipä se diggailu ole kokonaan häipynyt. Vastikään katsoin Youtubesta myös BSB:n ja NKOTB:n yhteiskonsertin (oli muuten viihdyttävä, voin suositella :)). Mutta niin, A.J.:n rouheampi lauluääni ja tietty poikabändin "pahan pojan" rooli on vedonnut muhun, ja A.J. tulee aina olemaan yksi mun lempparipojista ;)

Redramaan taas kiinnitin huomiota jo silloin kun hän ponnahti niinsanotusti pinnalle. Ääni oli silloin hyvin hmm... raikkaalla tavalla erilainen, erottuen muista suomalaisista räppäreistä, joita tuntui tupsahtelevan kuin sieniä sateella, ja lisäksi jäbän ulkonäkökin vetosi muhun jollakin tapaa. En ole seurannut Redraman uraa juuri mitenkään, mutta hän on mun suosikkini edelleen näistä suomiräppäreistä. En kyllä räppiä kuuntele kovinkaan usein, enkä tiedä skenestä mitään, mutta kai voin silti mielipiteen muodostaa... :D

Eli kaksi mun feivörittiä tekevät biisin! Ja biisi osoittautui vieläpä tosi hyväksi, koskapa sitä repeatilla kuuntelen. Harva biisi onnistuu olemaan niin hyvä, toiveikas, ja saamaan mut niin hyvälle tuulelle, että itkettää. Tämä on sellainen (ja esim. Turmion Kätilöiden Grand Ball on sellainen myös). Ensimmäinen kuuntelukerta meni ihmetellessä, kolmannella meinasin purskahtaa itkuun, ja sen jälkeen onkin pelkkää hyvää fiilistä ja tanssijalan vipatusta :) Tää on niiiiiiiin tän kesän biisi!
Biisissä ainut harmitus on autotunen käyttö, joka poistaa A.J.:n äänestä mielestäni liikaa sitä rakastamaani rouheutta. Mutta ehkä tällainen sopii sitten paremmin toisaalta biisin luonteeseen, eikä se mua kyllä oikeasti häiritse edes :D Tää on vaan niin hyvä!"I huff and I puff
And I blow them away
I huff and I puff
Blow your clouds away"

4 kommenttia:

 1. Kuuntelin tuon kans pari tuntia sitten ja olin tosi positiivisesti yllättynyt. Redrama on kuitenkin lahjakas muusikko, jolle toivon vaan menestystä ja BSB nyt vaan oli kova sana mulle muksuna. Biisi oli semmonen hyväntuulen kappale :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, totta :) Tutustuinpa muuten samalla nyt A.J.:n soolomatskuunkin, en tiennyt että siltä on muutama vuosi sitten ilmestynyt soololevy. Ilmeisesti ovat hiljattain tehneet toista levyä juurikin Redraman kanssa...?

   Poista
 2. Oookei, oon kuunnellu Redramaa tänään suomeks, ruotsiks ja englanniks. :D Mut AJ, tää on aika hurja juttu! :o

  VastaaPoista
 3. Ei yhtään huono. Yllätyin positiivisesti. Tykkäsin itekki aikanaan Bäkkäreistä jonkun verran (olin enemmän XL5-naisia :D ) ja tää kuullosti oikein mukavalta kesäbiisiltä :)

  VastaaPoista