keskiviikko 8. toukokuuta 2013

tervetuloa, kesä!

Tänä vuonna tuntui kevät jääneen väliin, ja esim. orvokkien aika alkoi olla jo ohitse siinä vaiheessa, kun niitä pystyi yötäpäivää pitää ulkona tuossa ennen vappua. Mutta saahan noita orvokkejakin vielä, kun on nopea :)
Nyt on ulkonakin jo +20 astetta ja kaikenmoisia pörriäisiä, joten kyllä se kesä on, ja johan sitä on odotettukin!
Mutta niin, mulla kesä alkoi tavallaan jo siitä, kun sain ensimmäiset orvokit tuonne parvekkeelle, juurikin vähän ennen vappua. Tänään ostin jo lisää kukkia, ison hortensian ja ison laventelin :) Juuri tällä viikolla mietiskelin, että en saisi pidettyä tuollaista hortensiaa varmaan hetkeäkään hengissä, kun se on niin juoppo kukka, ja tarvitsee ihan valtavasti vettä. Nyt menin sitten kuitenkin sellaisen ostamaan, joten katotaan muistanko nyt sitten kastella sen joka päivä :P
Laventeli tuoksuu ihanasti ♥

 
 


Mun piti sieltä Viherpeukaloista tilata kaikenlaisia juttuja, mutta kun aamulla kävin sivuilla katsomassa, niin melkein kaikki oli jo loppuunmyyty :/ Eli en varmaan saa tuonne partsille ihan sitä mitä alunperin oli ajatuksena, mutta ainakin jotain sinne suuntaan. Nyt alkaa työpaikallekin valua noita kesäkukkia, niin ties mitä kivaa nappaan sieltä vielä mukaani.

Tänään toin kotiin taas pari viherkasvia - varjoviikunan ja pari suka-aaloeta, ja lisäksi orvokkien oston yhteydessä löysin vihdoin Kodin Terrasta verililjapuun, jota oon jo pitkään etsinyt tuloksetta. Eipä tuokaan yksilö mikään valio ole, ja se tarvitsisi vähän lehtikiiltoa, mutta ainakin se puskee uusia lehtiä - ja siinä on pinkkiä x)
En hirveästi pidä fiikuksista noin yleensä, koska ne pudottaa talveksi suurimman osan lehdistään, kun ei saa tarpeeksi valoa, ja sitten siihen jää vain säälittävä ranka :P Ainakin mulla siis, koska me elellään täällä niin pimeässä... Mutta toin tuon varjoviikunan kuitenkin kotiin sieltä kaupalta pyörimästä :P Aaloet oli puhdas herätehankinta, samalla kun siivosin niitä pois äitienpäiväkukkien tieltä.
Huomenna on pyhäpäivä, ja naapuri pitää selkeesti etkoja. Mulla on kuitenkin työpäivä sekä huomenna että lauantaina, mutta onneksi ovat palkallisia :)

Kesän terassikausikin tuli avattua viime viikolla, ja dieetin päätyttyä voisi käydä vetäsemässä jätskit.
Olen kesää ja festareita varten ostellut muutaman uuden vaatekappaleen, esittelen ne kunhan vaihdossa tulee sopivankokoiset :) Tämä oli lähinnä kukkapäivitys, koska tämän ympärillä mun elämäni nykyisin suurimmalta osalta pyörii...

Ciao!

3 kommenttia:

 1. Ihanaa kun pääsee kevään/kesän ensimmäiset kukat laittamaan parvekkeelle :)
  Itsekin haluaisin kukkia mutta ne vaan aina kuolee ennen aikojaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin joudun yleensä vaihtamaan noita parvekekukkia useamman kerran kesässä, kun toi partsi on niin paahteinen, ettei mikään tahdo pysyä siellä hengissä :/ Mutta kuitenkin kiva että siellä jotain on :)

   Poista
 2. Vitsit, että teidän parveke näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista