lauantai 23. elokuuta 2014

pikaiset kuulumiset

Blogistaniassa pieni hiljaisempi pätkä, sillä none has happened. Me siis saatiin koululla meidän seuraavan näyttötyön aiheet, ja niitä juttuja olen korvat savuten miettinyt nämä kaksi viikkoa. Oikeasti on päätäkin särkenyt monena päivänä niin, ettei se ole mennyt ohi lainkaan. Nyt alkaa kuitenkin suunnitelmat olla selvillä, ja torstaina on deadline ennakkotehtävien palautukselle ja materiaalitilauksille. Sitten vaan jännätään tuleeko oikeet matskut, ja tehdään pari kirjallista juttua vielä, mitkä palautetaan vasta näyttöön. Ja sitten meni syteen tai saveen. Varmaan se jännityskin tulee jossain vaiheessa, mutta nyt kun on jo yksi näyttö takana, niin paniikki ei ole mikään suurensuuri. Tiedän, että mulla tuskin tulee olemaan varaa näytön uusimiseen, jollei tällä ekalla kerralla mene läpi, mutta so what. Olenpahan koulutuksen saanut ja käynyt loppuun saakka, vaikkei floristin papereita koskaan näkyisikään.

Kouluhan siis loppuu jo loka-marraskuun vaihteessa, eli loppujen lopuksi tosi pian. Parit työhakemukset oon laittanut vetämään, mutta en usko niistä olevan tässä vaiheessa hyötyä, kun tarjolla on ihmisiä, jotka voivat aloittaa työt heti eikä parin kuukauden päästä. Että jonkun aikaa tässä täytynee vielä odotella ja haistella tuulia.

Mistä päästäänkin siihen, että jeeeee syksy! ^^ Oon tainnut joka vuosi kirjoittaa jonkun syksynylistyspostauksen, joten jätän sen tällä kertaa väliin. Mutta on ollut ihanaa, kun ilma on huomattavasti viileämpää, ja nukkumaan mennessäkin voi päällensä ottaa ihan paksun peiton :) Aamullakin nukuttaa pidempään, kun ei aurinko paahda makkaria pikkupätsiksi. Mutta oli melko tuskaista laittaa farkut ekaa kertaa päälle sitten juhannuksen. Ei siksi että olisin kesällä lihonut (en ole), mutta kun on koko kesän pitänyt joustavia leggareita ja kesämekkoja, niin vei hiukan aikaa totutella kiristäviin farkkuihin :D Nyt on satanut melkeinpä joka päivä, niin en oo viitsinyt lähteä luonnosta nauttimaan. Mutta jospa joku päivä saisi aikaiseksi tehdä senkin.
Ostin tosin tässä uudet bikinit, joita olis vielä kiva päästä kokeilemaan tämän vuoden puolella :D Ehdotinkin Makelle jos käytäis joku ilta vielä pulahtamassa järvessä. Olkoon ne sitten vaikka jäähyväiset kesälle tai jotain.

Elokuun superkuu

Uudet biksut! Halensilta.


Meidän kämpässä alkaa maanantaina viemärisaneeraus. Taloyhtiössä se on jatkunut nyt pari viikkoa, mutta meidän kämpän tulivat suojaamaan keskiviikkona, koska varsinaisten töiden piti alkaa perjantaina. No ei alkanut, joten ollaan tässä muutama päivä oltu ihan turhaan ilman suihkua. Huomenna pakko mennä vaikka uimahallille peseytymään! Vähän jännittää, miten kissat reagoi siihen saneeraustöiden meteliin :/ En tiedä kuinka hyvin pystyn itekään keskittymään mihinkään hintalaskelmiin tms. remppaäijien täällä remutessa, mutta onneksi illat on sentään rauhallisia.

Oon ostellut myös uusia poneja, lähinnä eBaysta, mutta juuri kun asiasta valitin, niin löysin ihan tavalliselta kirppikseltä Pinwheelin 1 euron hintaan :) Ihanaa! Se oli ensimmäinen oikea kirppislöytöponini, ja vielä noin halpakin! Hieman sillä oli neonspotteja ja symboli vähän kulunut, mutta muuten yllättävän hyvässä kunnossa. Innostuin sitten samalla kuvaamaan kaikki ponini uudelleen nettisivuja varten, jotkut kaipaili pahvilaatikossa lojumisen jäljiltä myös vähän sukimista :) Hienosti keksin vaihtoehtoista tekemistä näytön suunnittelulle... Osa poneista on vielä tulematta, mutta nyt niitä on tosiaan hommattu niin paljon lyhyessä ajassa, että joutaa ponien ostelun taas unohtaa pitkäksi aikaa.

Nikki ihmetteli mun ponipuunausta :)

Pinwheel sekä 1950-luvulta peräisin olevia lehtiä, jotka myöskin kirppikseltä löytyi :)


Kissatkin halusi testata taustapaperin. Btw. Nikkin korvassa ei ole kakkaa vaan pigmenttiläiskä :D


Että sellaista tällä hetkellä, eikä mitään erikoisempaa ole myöskään luvassa, sillä tämän kahden näytön rumban vuoksi en oo uskaltanut koko syksyksi sopia mitään mielenkiintoista. Myös tulot tippuvat ens kuussa, joten eipä liene varaakaan ennen kuin töitä löytyy :/

2 kommenttia:

 1. Syksy! ♥ Oot hurja jos tohit vielä mennä uimaan järveen! :D

  Eikö ponit meinaa ikinä joutua kissojen suihin? :D Oon joskus pyöritellyt mielessäni, että alkaisin keräilemään Monster High nukkeja, mutta oon satavarma et Bablo hakis ne esiin vaikka lukkojen takaa ja järsis pilalle! Se nimittäin saa keittiön kaapeistakin haettua välipalakeksit jotka on yksittäispakattuja. Ihan vaan siksi, että niitä rapinapapereita on kiva järsiä. :P

  Tsemppiä näyttöön, kyllä se läpi menee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä ilma on viilennyt kyllä semmoseen tahtiin, että ei varsinaisesti tee enää mieli uimaan :D Mutta jos ehtis vielä joku päivä käydä kokeilemassa... Voi tosin olla että unohdan koko jutun puolivahingossa :D

   Ei oo meidän kissat olleet kovinkaan kiinnostuneita poneista, vähän haistelleet ja korkeintaan halailleet :D Mutta ylipäänsä ne ei ole koskaan nakerrellut mitään mun tavaroita, paitsi Nikki paljon pienempänä söi mun vaatteisiin sellaisia nyrkinmentäviä reikiä... Onneksi ei enää! Mutta siis huoletta oon voinut jättää noi ponit esille, nyt ne menee kuitenkin takasin kaappiin laatikoissaan :P

   Kiitti tsempeistä! ^^

   Poista