torstai 28. elokuuta 2014

uusi kirstu kissoille... eiku poneille!

Olen tällä viikolla melko sujuvasti tasapainoillut näytön suunnittelun, ponimanian ja viemärisaneerauksen välillä. Sunnuntaina käytiin anoppilassa saunassa, kun oma suihku ei ole käytössä, enkä nyt varsinaisesti innostunut tuon taloyhtiön saunatilojen käytöstä. Maanantaina alkoi varsinainen saneeraustyö. Oon kissojen kanssa ollut olkkarissa yötäpäivää ja Make on yksin nukkunut makkarissa. Mua on huvittanut kovasti se, että saatiin kuivakäymälä sen ajaksi kun meillä ei ole vessanpönttöä, ja sitä ei kertakaikkiaan voi pitää muualla kuin parvekkeella :P Käydä nyt partsilla vessassa...

Näytön ennakkotehtävien ja -tilauksien palautusten deadline oli tänään, ja sinne ne on nyt palautettu, ja nyt voi lähinnä nostaa vaan kädet ilmaan ja odotella ensi viikon mitä tapahtuu.

Ponimania on jatkunut ihan hirvittävänä. Oon sitä mukaa kuvannut poneja kuin niitä on mulle saapunut, kaveriltani Ninalta sain myös muutamat ponit, mutta suurin osa tulee eBaysta.

Paikallisella FB-kirppiksellä kaupattiin Ristomatti Ratian Saaristo-kirstua, ja vaikka pitäisi lähinnä päästä tavarasta eroon, niin mun oli pakko ostaa se, kun maksoi vaan 35€. Jonkin verran pähkäilin mitä sinne pitäisi laittaa, koulutarvikkeet oli yksi vaihtoehto, mutta kun ponit oli levällään olkkarissa ja pursuilivat vanhasta pahvilaatikostaan ulos, niin päätin tehdä siitä uuden ponilaatikon :) Koulu on kuitenkin pian ohi, ja sitten voi kyseiset tavarat laittaa jo kaappeihinkin. On ees pikkusen parempi mieli, kun ei ponien tarvii mennä enää pahvilaatikkoon ja pimeän kaapin uumeniin :DJee, uus laatikko!


Laitoin pohjalle lahjapaperia

Kaik aikuiset ponit siististi riveissä


Sitten tuli babyponit ja kaaos oli valmis


Ei näytä järin mukavalle :D
Kirstu on nyt tuollainen rustiikkisen ruskeanharmaa väritykseltään, ja tekisi vähän mieli pistää sille pintaan valkoista puuvahaa... Mutta rempan takia ei pysty sitä nyt maalaamaan, joten saa nähdä josko tuohon väriin tottuu vai maalaako sen sitten myöhemmin. Tuosta tulee talvella varmaan kissojen yksi suosikkipaikoista, kun on ihan patterin vieressä :) Nuno hiffasi idean jo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti