perjantai 8. elokuuta 2014

turmion kätilöt @ hometown, salo

Syyslukukauden ensimmäinen kouluviikko on ohi, ja oon aivan helvetillisen väsynyt! Sen takia tääkin postaus on vähän myöhästynyt. Turmion Kätilöt siis vieraili pitkästä aikaa Salossa, tällä kertaa tuossa alkukesästä avatussa Hometown-baarissa. Tosi moni kaveri oli tulossa keikalle ja päätettiinkin pitää etkoilut jokirannassa porukalla, kun oli hyvä ilma. Hilla tuli kanssa Lohjalta tänne :)

Me poikettiin Maken kanssa vielä päivällä Hossuksella pulahtamassa, mutta ei oltu kauaa kun aurinko ei paistanut. Make lähti toisten kavereiden kanssa jokirantaan jo mua ennen, odottelin että Hilla saapuu ja aika pian siitä sitten läksittiin. Jokirannassa oli vasta Mussu ja Saija, mutta pikkuhiljaa siihen tuli muitakin. Minä, Hilla ja Henna lähdettiin jossain vaiheessa toiselle puolelle jokirantaa toiseen kaveriporukkaan turisemaan ja kuuntelemaan musaa, kunnes olikin aika lähteä baariin päin. Henna sai siitä porukasta vielä Pasin meidän mukaan :)
Oltiin reippaasti etuajassa, ja ehdittiin tunnin verran juoda ennen keikan alkua. Monesti ongelmana on ollut se, lähinnä noilla festarikeikoilla, että ollaan just sen verran myöhässä keikalta, että Grand Ballia ei ehditä kuulemaan kokonaan. Nyt sitä koko saatanan Grand Ballia ei tullut ollenkaan! Otti päähän, perhana! :D Mutta muuten oli ihan huippukeikka, tanssittua tuli koko ajan ja hiki vaan valui kun oli niin kuuma.
Keikan jälkeen ulos sauhuille Speggelin verkkosukkahousuista perää tuijotellen. Juteltiin siinä pienellä porukalla Tuomaksen kanssa hetki, sillä oli sykemittari päällä, ja katoin paljonko se oli keikan aikana kuluttanut: n. 1h 15min ja about 1100 kcal! Hetken jo harkittiin bändin perustamista :D Tuomas on aina niin hirveän kiva, kun se on niin ystävällinen ja juttelee kaikkien kanssa :)
Hengailtiin baarissa pilkkuun saakka, kun arvottiin mitä tehdään. Mennäkö teurastamolle jatkoille vai pizzerian kautta kotiin nukkumaan. Lopulta kukaan bändiläisistä ei ollut lähdössä jatkoille, joten ihan tyytyväisinä tilanteeseen (koska päänsärky ja hirveä humala) lähdettiin kohti kotia.

Oli tosi kiva pitkästä aikaa nähdä niin paljon kavereita yhden illan aikana :) Viimeksi sitä on tapahtunut Keikkamestassa yli vuosi sitten, ja todennäköisesti seuraavaa kertaa saa taas odotella. Oli koko illan sellainen onnellinen fiilis, että ihanaa kun kaikki on tässä, ja voi vitsi kun mulla on kivaa ♥

Seuraavana päivänä me lähettiin Maken kanssa siinä neljän aikaan vielä rannalle Nummijärvelle, Hillaa ei rantsuilu innostanut joten se lähti sitten ajelemaan kotiin. Pulikoitiin ja maattiin siellä pari tuntia. Tää viikonloppu olikin vähän kuin viralliset kesälomanpäättäjäiset, ja jotenkin sitä taas tuntui että samalla koko kesäkin loppui, vaikka tällä viikolla on ollut ihan helvetin kuumakin :D No, koitan vielä ottaa iloa irti tästä loppukesästä.
Käytiin alkuviikosta Sauvossa taas, kun isä ja Seija oli vuokrannut sieltä saman mökin kuin pari vuotta sitten. Ainoastaan koiria oli yksi lisää, ja ranta oli ruopattu ja valitettavasti aika uimakelvoton, joten en päässyt pulikoimaan, meh! Oli eka kerta kun näin tuon Neela-tyttösen, joka niille vuoden alussa tuli. Hän oli tosi kiltti ja ihan isin tyttö :D

Nummijärveltä

 Ropsu ja Neela ♥


Tänään ollaan menossa Salon seudun luonnonsuojeluyhdistyksen ja Suomen lepakkotieteellisen yhdistyksen järjestämälle luennolle ja retkelle Teijolle parin kaverin kanssa :) Kiva mennä sinne, kun viimeksi en päässyt.

3 kommenttia: