torstai 16. lokakuuta 2014

kuontalon päivitys

En ole koskaan perustanut piilokaljuista, sidecuteista ynnämuista, mutta ihan puskista tuli tuossa pari viikkoa sitten fiilis, että voishan sitä sidecutia kokeilla, ees silleen pienesti :)
Mun koko tukka on kyllä jo pitkään ollut hirveän näköinen ja huonokuntoinen, joten päätin että tällä kertaa saa pituudesta muutenkin leikata reilusti, jotta hiukset näyttäisi paremmalta.

Pari viikkoa odottelin, että edellisen värjäyksen juurikasvu kasvaisi lisää, jätin kulmat nyppimättä ja rupsahdin totaalisesti :D Eilen kävin varaamassa kampaajalta ajan ja sainkin sen jo seuraavaksi päiväksi.

Hiuksista sitten leikattiinkin mun kipurajan verran, lopulta varmaan kymmenisen senttiä. Siitäkin suurin osa oli sellaista hiirenhäntää, josta ei ollut enää mitään iloa. Sidecut tehtiin reilusti sivulle, jotta saan sen halutessani keskijakauksella piiloon, jos tuntuu ettei se olekaan mun juttuni. Osa hiuksista värjättiin mustanruskealla, ja suurin osa Elumenin punaisella. Osittain tehtiin kevyttä värinpoistoa, jotta Elumen näyttää kirkkaammalta, eli tukasta tuli aika eläväisen värinen :) Ja oon siis lopputulokseen huisin tyytyväinen :)
Niin ja kyseisessä kampaamossa tarjotaan kulmien ja ripsien muotoilua ja värjäystä siinä odotellessa, joten sekin tehtiin tälläkin kertaa. Mun on ehkä pakko hankkia sellainen vahakynä kotiinkin...

Enivei, tällainen tuli :)
Sanoin kampaajallekin, että en oo koskaan antanut edes tällaista määrää hiuksia leikata noin lyhyeksi kuin tuo sidecut, joten tää on todellakin mulle aika iso ja tervetullut muutos, vaikka pieni aluehan tuo on, heh. Jospa tähän tottuu, ja seuraavalla kerralla lähtee tukkaa vähän enemmän? Ken tietää. Mutta ainakin tällä hetkellä tykkään ite tuosta kovasti.

Ostin mukaani myös Kerastasen hiuksiin jätettävän hoitoaineen, jossa on lämpösuoja mukana. Täydellinen mulle, joka föönaa ja suoristaa hiuksiaan lähes päivittäin, eikä muista mitään erillistä lämpösuojaa käyttää... Tuossa tökötissä hoitavat aineet vapautuvat vasta lämmön vaikutuksesta, ja suojan vaikutus kestää hyvin illan föönauksen ja aamun suoristuksen. Perfect!

Nyt on taas pirteämpi olo, ja voi hyvillä mielin mennä messuilemaan viikon päästä :)

9 kommenttia:

 1. Ooo, sopii loistavasti sun kasvoille!

  VastaaPoista
 2. Ooo miten fresh! :) Sopii sulle ja toivottavasti ei loukkaa kun sanon että näytät jotenkin aikuisemmalta nyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, ihan tosi? :D Ei loukkaa, päinvastoin se on vähän niinkuin hyvä juttu, pelkäsin että näytän tän jälkeen jotenkin vielä babymmältä :D Eilen kun kävin varaamassa ajan, niin multa kysyttiin, että oonko tällä hetkellä syyslomalainen :P No okei, oon toki koulussa ja voisin olla syyslomalla, mutta toivon ettei se sentään ajatellut mun olevan lukiolainen tms :P Eli hyvä jos näytän aikuisemmalta :)

   Poista
 3. Mää oon justiinsa päättäny alkaa panostamaan hiusten hoitoon ja itelläkin seuraava ajatus pätkästå latvoja (Ville myös), teen sen niin harvoin ku ei muka uskalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä päätin alottaa sen edellisellä kerralla kun kävin kampaajalla (pari vuotta sitten), mutta unohtuihan se heti :P Nyt on onneksi reilusti leikattu pituuksista, niin voi vähän niinkuin alottaa alusta. Mikään 5cm ei olis mitenkään riittänyt. Mäkin meinaan Maken usuttaa parturiin, kun sen pitäs kans leikkauttaa ainakin 10cm huonoja latvoja pois. En vaan tiiä pitääkö mun mennä sen mukaan, ettei se saa mitään kamalia ex tempore -ajatuksia :D

   Poista
 4. Waude! Sopii sulle ihan täydellisesti! Uudistautuminen on kyllä ihanan virkistävää! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja varsinkin kun sitä tapahtuu kerran 10 vuodessa :D Tai ylipäänsä mulla on ollut varaa käydä kampaajalla jotakuinkin parin vuoden välein, ja sillonkin yleensä laitettu vaan väriä ja tasotettu latvoja. Nyt oli kiva tehdä jotain repäsevämpää, tosiaan ekaa kertaa 7 vuoteen, sillon se taisi olla toi punaiseksi värjääminen, vaikka olin sitä aiemminkin jo ehtinyt olla punapää :)

   Poista