sunnuntai 2. marraskuuta 2014

halloween 2o14

Mitä kummaa, nyt se on jo ohi!
Onneksi kuitenkin saatiin juhlia kauan, sillä laitoin viime vuoden tapaan juhlat alkamaan klo 17, jottei aika loppuisi kesken. Olikin yllättävää, mutta ilahduttavaa, että varmaankin puolet vieraista tuli heti viiden jälkeen, eli tupa oli täynnä aika pian :) Yhteensä meitä oli täällä parhaimmillaan 16 henkeä, välillä meinasi jo olla vähän ahasta x) Oli huippua, että tänäkin vuonna saatiin mukaan ns. ensikertalaisia, jotka eivät aiemmin ole meillä Halloween-bileissä olleet :)

Mutta joo. Mulla on 30v-synttärit oikeasti tossa viikon päästä, mutta juhlittiin niitä nyt samalla, sekä oikeastaan mun valmistujaisiakin :P Mutta kolmekymppisten kunniaksi halusin pistää pukeutumisteemaksi 80-luvun / lapsuuden suosikit. Niinpä osa pukeutui kasarivermeisiin ja osa lapsuuden suosikkihahmoksi (tai hahmoksi 80-luvulta, kuinka vaan :D), kuten pitikin :)
Mulla itsellä on lapsuudessa ollut kaksi ihan selkeetä suosikkihahmoa: Rölli ja My Little Ponyt, ja tänä vuonna halusin olla poni :) Tarkemmin sanottuna Applejack. Ja tämä sen takia, että G1 Applejack on yksi ensimmäisiä My Little Ponyja vuosilta '83-'84 (eli jotakuinkin mun syntymävuodelta), mutta koska Applejack seikkailee myös G4-ponien joukossa, niin siitä sai lisää pukeutumisinspistä.

Vasemmalla G1 Applejack, oikealla G4 Applejack
(kuva)Ruuat oli jälleen tehty ja haalittu nyyttäriperiaatteella, itse tein pari voileipäkakkua, tonnikalanachoja ja kurpitsamuffineja, kaikki karpisti. Erityisesti suolaiset teki tosi hyvin kauppansa, onneksi makeita juttuja jäi vielä vähän, niin saan vetää ne ite napaani :D

Porukalla oltiin täällä meillä johonkin puolille öin saakka, jonka jälkeen lähdettiin kaikki yhes koos Pulpukkaan. Siellä tanssittiin muutama biisi, mutta sen jälkeen siellä olikin tappavan tylsää ja kamalaa musaa, joten osa porukasta lähti kotiin, ja osan kanssa vaihdettiin baaria Prockikseen, missä ehdittiin just tilata yhdet ennen kuin pilkku tuli. Pitkämatkalaiset jäi meille yöksi.
Erittäin positiivista, ettei tänään edes ollut krapulaa :)

Mutta joo, normi illanistujaiset ja bailut, ei mitään ihmeempää, joten kuvat puhukoon puolestaan :)

Make kaiversi taas kurpitsalyhdyn
 
Make oli Onninalle eli Lucky Bear :)


Hanne oli Love a Lot Bear eli Tosisydän(?) :)

Nina ja Jani olivat Karvinen ja Arlene :)

Nuno photobombaa

Kristjan ja Hanne
 
E.T.!Onninallen (Maken) ja Jokerin (Akken) seikkailut... :P

Annan kanssaThat was our Halloween :)
Todennäköisesti ens vuonna taas uudet kujeet! Teemana voisi olla ihan oikeasti pitkästä aikaa kauhu, niin sais näyttää hirvittävänkauhistuttavanällöttävältä x)

2 kommenttia:

 1. No höö, tottakai se olisi pitänyt hoksata että oot poni! hienoja asuja taas kaikilla, tuo E.T on oikeesti aika pelottava D: :DD upeasti maskeerattu kyllä. Harmittaa taas vietävästi, että jäi väliin, mutta vähän sellanen juttu mille ei oikein itse voi mitään :(

  Jos kutsu käy ensi vuodelle, niin alan ite jo nyt miettimään mikä oon ettei tarvii sitten panikeerata kahta päivää ennen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, voit huoletta jo ruveta suunnittelemaan :D Yleensä ei olla pidetty mitään teemoja, eikä kaikki oo aina ees pukeutunut, mutta ite oon nyt monta vuotta mennyt jo tällasilla "iisimmillä" asuilla mitkä ei hirveesti tarvii meikkausta tms, niin taidan ens vuonna lähteä horror-linjalle ja jättää nää söpöt Disney-hahmot nyt vähäks aikaa :)

   Poista