sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

finntroll @ klubi, turku

Jess, pitkästä aikaa Finntroll-keikka :) Viimeksi oon nähnyt Suomipeikot Sauna Openissa pari vuotta sitten, mutta kaikenkaikkiaan tää olikin jo mun 12. Finntroll-keikka, mikä tuntuu omituiselta kun edellisestä keikastakin oli jo niin pitkä aika. Finntroll-keikat ei oo tähän mennessä pettäneet koskaan, aina on ollut huisia ja niin oli nytkin :)

Alunperin piti lähteä vähän isommalla porukalla, mutta Make ja Ville päätti jäädä Saloon, joten pidettiinkin tyttöjen ilta Hannen ja Hennan kanssa. Oltiin vähän turhan ajoissa Turussa, sillä ei ollut pakko nähdä The Man-Eating Treetä, joten käytiin Edisonissa juomassa yhdet ennen kuin jatkettiin Klubille. Wolfheart siinä alotteli keikkaa kun pyörittiin merkkaritiskillä, Henna osti Nattfödd-levyn ja Hanne osti Finntroll-hupparin. Wolfheartkaan ei itseä kiinnostanut yhtään, eikä keikasta jäänyt mieleen oikeen muuta kuin se, että Tuomas Saukkosesta oli tullut melkoinen kaappi x) Keikan loppupuolella suunnattiin eturiviin. Paikalla oli hirveän vähän väkeä, joten ei ollut vaikeaa päästä lavan eteen eikä myöskään pysyä siellä. Vissiin Finntrolliin mennessä porukkaa oli tullut vähän enemmän, mutta ihmetytti ihan tosissaan kuinka siellä ei enempää ihmisiä ollut. Finntroll ei kuitenkaan keikkaile Suomessa kovinkaan paljon, niin luulis että olisi ollut enemmän kiinnostuneita. Kaverini E-P oli siellä myös, muutama sananen ehdittiin vaihtamaan Wolfheartin aikana.

Vessawelfie @ Edison :D


Finntrollin keikka kun alkoi, niin olin ensin ihan varma, että keikasta tulee surkea siinä eturivissä, kun kaikki soundit kuulosti pelkältä mössöltä, en edes tunnistanut kaikkia biisejä. En tiedä kompensoiko se sitten jotenkin, että oltiin eturivissä ja niin helvetin lähellä, mutta keikasta tuli loppujen lopuksi varmaan yksi parhaista millä oon ollut, oli niin hyvä meno ja hiton hauskaa :) Teki koko ajan mieli fanityttöillä ihan huolella, kosketella ja hipelöidä niitä ukkoja, kun tukkaa, jalkaa ja kitaraa tuli jatkuvasti nenän eteen :D Jotenkin saatiin hillittyä ittemme, mutta keikan lopussa fistbumpattiin kuiteskin Roudan kanssa ;)
Oon ollut koko ajan ihan fiiliksissä noista peikkokorvista, mitkä nuo otti käyttöön muutama vuosi sitten. Voi vitsi ne on hienot, pitäisi saada itellekin tuommoset :) Vielä kun olisivat pitäneet ne nahkahamehässäkät. Ja Skrymer sais luopua tosta lippiksestä. Routa oli jotenkin ihan paras :)Kiertue juhlisti Nattfödd-albumin 10-vuotissynttäreitä, joten kyseinen levy soitettiin kokonaisuudessaan, ja toki sitten uudempia biisejä myös (Seinäjoen settilista). Tuli moshattua ja tanssittua ihan koko keikan, alkukeikasta koitin ottaa vähän kuviakin, mutta ei siihen voinut enää lopulta keskittyä.

Keikan jälkeen istuskeltiin vielä hetki Kolossa ja lähdettiin kolmen bussilla takasin Saloon. Väsytti siinä vaiheessa jo kovasti, mutta onneks olin saanut vuorokausirytmiä pikkusen vaihdettua, ettei väsy tullut aikasemmin. Mä kun herään työpäivinä jo klo 4, niin jännitti etukäteen vähän, että jos alkaa väsyttää kauhean aikaisin. Oli kuitenkin ilmeisen hyvä humala eilen, sillä keikan aikana oli hyvä nousuhumala, mutta kuitenkin pää oli sen verran selvä, että keikka on edelleen kirkkaana mielessä, eikä tänään ollut edes krapulanpoikasta, mahtavaa! :D Niskakaan ei oo pahemmin jumissa.

Vitsi mulla oli niin hauskaa! Kiitos Hanne ja Henna, sekä Suomipeikot ♥

3 kommenttia:

 1. Harmittaa kyllä kun näiden Oulun keikka jäi mulla välistä.. Huomasin keikan ajankohdan just päivää ennen tapahtumaa, joten (pitkän pohdinnan jälkeen..) päätettiin, että ei se ois mitenkään järkevää lähtee ajamaan reilu 200km suuntaansa kun keikkaa seuraavana päivänä oli viel töitäkin :D Ei auta kun toivoa, että Trollit eksyis jatkossaki tänne pohjosemmas!

  VastaaPoista
 2. Ps. Määki tykkään noista korvista, joten jos joskus keksit tai löydät mistä semmosia saa nii vinkkaas ihmeessä mullekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tommoset ainakin löytyi :) http://www.ebay.co.uk/itm/Halloween-Stage-Theatrical-Latex-Prosthetic-Pointed-Goblin-Troll-Fairy-Ear-Tips-/221618509910?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item33997e1856

   Poista