maanantai 12. lokakuuta 2015

antti tuisku & valokarnevaalit @ linnanmäki

Tässä vaiheessa varmaan hevimöröt vetää kahvit väärään kurkkuun, mutta kyllä joo, meikä pitää Antti Tuiskusta :) Kun huomasin, että herra esiintyy Valokarnevaaleilla, niin kysyin heti Hennalta, että mites ois - molemmat ihan intsinä messissä :)

En oo seurannut vuosien varrella Tuiskun uraa mitenkään hirveän kiinnostuneena, mutta ei mulla oo koskaan ollut sellasta oloa että oisin jotenkin inhonnut tyyppiä tai sen musiikkia. Oon muutenkin aina altavastaajien puolella, niin enemmän olin aina Antin puolella. Justiinsa perjantaina oli myös Tuiskun päivä Vain elämäässä, ja oli kiva kuulla Antin suusta se, että hän on halunnut uudessa musiikissa näkyvän ja kuuluvan itseironian ja rentouden, ja se on just se syy miksi tykkään uudesta En kommentoi -levystä ihan hulluna. Kaikesta kuulee, että nyt ollaan ohitettu se piste, missä välitetään vielä mitä muut on mieltä, kaikessa kuulee rentouden ja itseironian, sen että osaa nauraa myös itelleen. Musta se on ihan huikeeta varsinkin Tuiskun taustalla, tosi iso peukku siitä. Blaablaa (En kuule sanaakaan) -biisistä on esimerkiksi tullut mun uusi voimabiisi. Keinutaan-biisiä taas vois tanssia koko illan. Sillon kun näin ekan kerran Peto on irti -musavideon, niin mietin että tää on nyt tosi uutta, mitähän tässä on tapahtunut kun tää on niin hemmetin hyvä ja hauska :)Eniveis, lauantaina sitten koitti Valokarnevaalipäivä, suunnattiin Hennan kanssa Helsinkiin muutaman siiderin ja pikkupullon voimalla. Ratikka oli tupatentäynnä ja jo siinä ahdisti sen verran paljon, että olin hyvin kiitollinen siitä että oltiin jo otettu muutama rohkaseva x) Lintsillä väkeä oli ku pipoa, ja Tuiskun omasta FB-päivityksestä päätellen jossain vaiheessa Lintsille ei enää otettu enempää ihmisiä sisälle - ihan kreisiä! Me tungettiin ja pungettiin mahdollisimman lähelle lavaa, mikä jäi ehkä jonnekin 50 metrin päähän, ja jengiä oli niin paljon, että kun yhteen paikkaan ittemme tällättiin, niin siinä ei pystynyt liikkua enää mihinkään, ei siis paljon keinuttu eikä heiluttu. Lintsin äänentoistovehkeet ei selkeestikään oo suunniteltu tollaselle väkimäärälle, sillä meidän kohdalle kuului kaikki tosi huonosti, kuin levyä olis soitettu jossain kaukana, enemmän kuulin ihmisten hälinää ympärillä. Harmitti etten pystynyt oikeen keskittymään niihin biiseihin. Kameran kautta sai lähinnä selvyyden siihen, että kyllä se Antti siellä lavalla vetää x) Biisit, mitä ootin eniten tuli melkeen kaikki keikan alkupuolella, jolloin se tungeksiminen oli pahimmillaan, Sata salamaa saatiin sentään tanssittua kun ihmiset vähän rauhottui ja väheni :P Funtsittiin kyllä, että pakko se on jossain vaiheessa mennä ihan oikealle keikalle, kun ei toi oikeen ollut hirveän nautittavaa :P

Vähän ennen keikan loppua liuettiin paikalta, ja kierrettiin vielä huvipuisto läpi. En nyt ainakaan äkkiseltään muista että olis varsinainen Valokarnevaali muuttunut mitenkään edellisestä käynnistä, joten kierros oli aika pikainen. Mutta olihan ne valot siltikin hienoja, musta huvipuistot onkin viehättävimmillään näin ilta-aikaan kun on jo pimeää. Sitä vaan aina on ite tullut käytyä päiväsaikaan.


Lintsin vessa oli kokenut muodonmuutoksen sitten viime käynnin... Sirkus-intoilija oli fiilareissa :)

Lintsiltä lähdettiin PRKL:seen, siellä oli joku black metal -ilta. Naureskeltiin kyllä asialle puoli iltaa, että Antti Tuiskun keikalta bläkkiä kuuntelemaan, mutta that's how we roll x) Viivyttiin PRKL:ssä parin bändin ajan, ensimmäisenä soittanut Curse Upon A Prayer kuulosti tosi hyvältä, ja Henna kävi niiden levynkin ostamassa.
Just kun oltiin lähdössä, törmättiin Hillaan ja Joonakseen, jotka olivat vaan piipahtaneet sisällä ja lähtivät kanssa, kun sanottiin että ollaan menossa Steamiin. Oli kiva random törmäys kyllä :D Törmäsin Kampissa myös Jouniin, jota en oo nähnyt varmaan moneen vuoteen, kun en pyöri enää Helsingin baareissa enkä Nummirockin leireissäkään, ja vaikkei se ite mitään myöntäiskään, niin se oli kyllä ihan yhtä innoissaan mun näkemisestä kuin mä sen näkemisestä (tiedän sen, koska olin silloin harvinaisen perseestä ja halittava) ;) Se ei kuitenkaan tullut meidän kanssa Steamiin, vaan mentiin sinne nelisteen sitten.

Henna otti kuvan Curse Upon A Prayerista


En ollut aiemmin käynyt Steamissa, joten en oikeen osannut odottaa muuta kuin steampunk-henkistä sisustusta, ja oltiinkin siinä ulkona jonossa vähän että "tuleeko nää ihmiset oikeesti tänne? mitä porukkaa täällä oikeen käy??" Kävijäkunta oli siis hyvin monenkirjavaa, mutta eniten siellä oli pukumiehiä, ihan sitä en osannut odottaa, vaikka näin jälkikäteen ajatellen siinä ei liene mitään ihmeellistä. Paikka oli ihan täynnä, ja olis varmaan ollut kivampi katella ympärilleen vähän väljemmässä baarissa. Puutarhalta tuttu Anna oli narikassa töissä, oli kiva nähdä sitä pitkästä aikaa, mutta en kyllä ymmärrä miten se jaksaa sitä duunia :D Siinä narikassakin oli koko ajan jotain härdelliä. Henna vihasi koko paikkaa ihan täydestä sydämestään, mutta me Joonaksen kanssa fiilisteltiin sitä musiikkia tosi paljon. Jos asuisin Helsingissä, niin se vois hyvin olla mulle sellainen juurikin after work -kantispaikka. Täytyy käydä siellä joku kerta sillai ihmisten aikoihin, ja veikkaan että Makekin vois tykätä siitä baarin fiiliksestä. Oltiin siellä parin drinksun verran ennen kuin lähdettiin bussi- ja juna-asemalle ja kohti kotia.

Kiva ilta oli, mutta kyllä oli hienoo tulla tänne tuppukylän rauhaan ton Helsingissä tungeksimisen jälkeen :D Ei oikeen sovi mulle tuo pääkaupunkiseutu.
Halusin laittaa tähän loppuun jotain asiaankuuluvaa musiikkia, mutta koska sen suhteen ilta oli niin monenkirjava, niin tässä on nyt sitten palanen kaikkea :D
2 kommenttia:

  1. <se olit oikeasti sie! Olin Cursella paitamyyjänä (mies soittaa kitaraa) ja katoinki et ei vitsi on tutun näkönen emäntä. Tirsk! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan! :D Mietin oikeasti monta kertaa pitäiskö tulla juttelemaan jotain, mutta en sitten kehannut kun aattelin ettet kuitenkaan tiedä/muista mua, heh x) Mutta tunnistin sut kyllä heti, sanoin Hennallekin että "toi tytsy taitaa olla yks bloggaaja, mutta se kyllä asuu jossain Kemi-Tornio -akselilla", "no tääl on yks bändi Torniosta", selvä se sitten :D Henna tunnisti myös sun miehen joidenkin sen kaverien kautta :)

      Poista