sunnuntai 14. helmikuuta 2016

mun viikkoni

Lauantai
Olin Turun Linnateatterissa katsomassa Dark Side of the Mime -(panto)miimiesitystä. Make oli mun mukanani flunssasta ja nyrpeestä naamasta huolimatta. Genre ei oo mulle kovinkaan tuttu, vaan eipä sillä että tässä esityksessä juuri perinteistä mimiikkaa olis ollutkaan. Jos mietit seksiakteja ja splätter-leffoja yhdistettynä pantomiimiin, oot aika lähellä.
Esitys oli ihan hervottoman hauska :) Olisi ollut vielä hauskempi jos oisin ollut pienessä nousuhumalassa. Kiitin kaikkia korkeimpia voimia siitä, ettei mua kiskottu lavalle osaksi esitystä, mutta esim. esityksen viimeisessä autoajeluosassa mukana ollut jätkä oli ihan huikea vaikkei suostunutkaan esittämään suihinottoa x) Musta ei olis saanut varmaan minkäänlaista pantomiimiä irti, kyllä siihen olis muutama rohkaseva tarvittu.
Kirjoitin koko hommasta luonnollisesti juttua Nousuun, joten kannattaapi sieltä käydä lukemassa vähän syväluotaavampi esitelmä.Sunnuntai
Siivoilua ja lorvimista lähinnä, sen jälkeen kun olin saanut edellisillan jutun kirjoitettua valmiiksi.

Maanantai
Poistuin kotoa kaupungille, kiertämään muutamia kauppoja läpi ja hakemaan EMP:n paketin postista. Ahdisti. En löytänyt itelleni kuin pari putelia The Body Shopista, jossa on tällä hetkellä menossa loppuunmyynti. Kissoille ostin alessa ollutta kissanhiekkaa sekä kanaa. Vaatekaupassa taas viimeistään huomasi miten helvetisti sitä on tullut lihottua. Ahdisti lisää.
Iltapäivällä yksi sijaiskoti tuli hakemaan lisää ruokaa hoidokilleen. Ostin tulppaaneja.
Siivoamisen lomassa mintunvihreä teki paluun sisustukseen. Tuli niin keväinen olo :)

Tiistai
PRKL Club ilmoitti lopettavan toimintansa kokonaan helmikuun aikana. Metrinen mela kasvoi meikäläisen ottaan, sillä keväälle oli suunnitelmissa ainakin kolme keikkaa PRKL:ssä. En oo tuolla mikään vakkarikävijä, sillä asunhan kuitenkin suht kaukana, mutta harmitti silti. Etenkin se, että en oo päässyt käymään kuin yhdessä Trashdiscossa, ja sillonkin hedari oli niin jäätävä ettei pystynyt olla kiinnostunut koko Perkeleestä.
Tein Faceen kodinetsintäilmoituksen kodinvaihtajakissa Mintusta.

Keskiviikko
Ikäänkuin vapaapäivä kaikesta. Päivällä rekkasin itteni Yoogaiaan ja tein ekan Yoogaia-joogani, tuntui hyvältä. Pikkusen koitin suunnitella liikuntalukkaria, ja päätin mm. sellaisen asian, että vihdoinkin alan kävellä kotiin rappusia pitkin. Jo sillon paljon aikaisemmin, kun jumppasin ja kunto parani, niin en silti jaksanut kävellä portaita tähän neljänteen kerrokseen ilman että puuskutin itteltäni melkein tajun kankaalle. Nyt on sen verran monessa sijaiskodissakin hissitön talo ja kerroksia käveltävänä joko tavaroiden ja kissan kanssa tai ilman, että pakko koittaa harjaantua siinä hommassa. Nolottaa aina puolikuolleena soittaa ovikelloa.
Ilta meni katsellessa Big Bang Theorya.

Kiltti kodinvaihtaja Katariina

Torstai
Tee suunnitelmia asiasta A, päädy tekemään asioita B ja C. Tarkoitus oli kahden aikaan käydä esy-Katjan kanssa suunnittelmassa kissalan järjestystä, ottamassa mittoja ja sen sellaista pientä, helppoa ja nopeaa. Sitten tuli pari muuttujaa. Omassa kodissa uutta kotia hakenut Katariina-kissa piti hakea heti pois, mikä tarkoitti sitä, että se piti kiikuttaa pikapikaa eläinlääkäriin FIV- ja FeLV-testeihin, ja kun tulokset oli negatiivisia, niin paniikkisoitto sijaiskotiin, ja onneksi pystyivät kissan ottaa samantien. Onneksi edes joskus nämä asiat sujuu helposti ja mutkattomasti, sillä tästä olisi voinut kehittyä isompikin ressi. Kyllä me sitten siinä klo 19 aikaan saatiin vielä muutamia mittojakin otettua :D Päivän päätteeksi käytiin Katjan kanssa vielä pitsalla, hirveä nälkä ja hedari. Olisi ollut kotona siivouspäiväkin.

Perjantai
Tee suunnitelmia asiasta A, päädy tekemään asiaa B, päivä 2. Oli aamupäivällä tarkoitus mennä uimahallille, mutta päädyinkin esyn kissalaan ihmettelemään talteenotettua kissaa, joka oli pistänyt hieman ranttaliksi. En ehtinyt uimahallille.
Illalla Make lähti mun mukaan viemään kodinvaihtajakissa Pörröä vanhasta kodista sijaiskotiin. Muuten olisin pärjännyt hyvin yksinkin, mutta kannettavaa tavaraa kolmanteen kerrokseen oli niin paljon, että apu oli tarpeen. Pörrö oli ihan älyttömän suloinen :) Teki mieli vaan kantaa hänet ihan omaan kotiini. Oli Maken viimeinen työharjoittelupäivä, ja ensi viikolla se valmistuu.

Sain ystävänpäiväkortteja ja Hillalta myös suklaasydämet :)

Lauantai
Tämänpäiväisen ystävänpäivän kunniaksi vietettiin Maisan luona tyttöjeniltaa Marin ja Hennan kanssa. En oo tainnut kuin Maria pikapikaa nähdä koko alkuvuonna, joten oli kyllä tosi kiva viinitellä tyttöjen kanssa :) Harmi ettei Marissa päässyt. Ex temporéna leivoin tytöille ystävänpäivän mokkapaloja. Olin herännyt ihan liian aikaisin aamulla enkä saanut nukuttua päikkäreitäkään, joten välillä illalla väsytti hirveästi. En sitten jatkoille esimerkiksi lähtenytkään, vaan tulin väsyneenä kotiin.
Päivällä pistin yhden työhakemuksen vetämään.


Tällä viikolla kaksi kokonaista päivää meni esy-hommissa, ja parina muuna päivänä tuli tehtyä joku pienempi asia, kuten kodinhakuilmoitus. Alkuviikko meni ihan rauhallisissa merkeissä, mutta viikonloppua kohden oli vähän enemmän puuhaa ja hulinaa. Pääsisinköhän ensi viikolla sinne uimahallillekin.

3 kommenttia:

 1. Vilkas viikko ollut sulla. Itsellä kun tuntuu että viikot koostuu lähinnä työstä ja välikuolemista, ainakin näin sydäntalvella :D Kumpa minunkin Empin paketti saapuis pian, niin harvoin raaskin sieltä tilata joten ootan kuin lapsi jouluaattoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en osaa ottaa välikuolemia, en siis ikinä nuku päikkäreitä :) Esy-hommat tuo kyllä rutkasti lisää sisältöä elämään. Ja siis pitää muistaa, että olen työtön, eli nää jutut ei siis tule mulla tällä hetkellä palkkatöiden päälle, kuten sulla tulis :)

   Poista
 2. Kunpa* Damn mikä typo :) No joo, mutta toivoisin silti että löytäisin jostain edes himpun tuommoista energiaa tehdä asioita..vireystaso kun mulla on oikeesti Muumin luokkaa talvisin vaikka rakastankin pimeyttä ja hämäränhyssyä:D

  VastaaPoista