sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

turkuilua leffan merkeissä + the undivine @ keikkamesta, salo

Oi, eilen oli niin mukava päivä :)
Oltiin ensin kaveriporukalla Turussa syömässä ja leffassa, ja takasin Saloon tultuamme käytiin katsomassa mun lohjalaisten kavereiden bändien keikkoja tossa Keikkamestassa :) Tai valitettavasti yksi bändi jäi välistä, mutta eniveis.

Lähdettiin iltapäivällä Maken ja sen kavereiden kanssa köröttelemään kohti Turkua, missä odotteli Saana. Saana oli varannut meille pöydän Amarillosta, ja käytiin ensin syömässä. Oltiin varattu pari tuntia aikaa jos vaikka ruokien tulo kestää tosi kauan, mutta ne saatiinkin pöytään lähes samantien, joten syömisen jälkeen aikaa jäi ihan reilusti käydä mm. kaupassa ja kahvilla.
Mä valitsin Amarillon listalta Hill Billy's chickeniä, vaikka otin sitä viimeksikin. Mutta oli hyvää, ja erityisesti toi grillattu ananas toi kivan makean lisän siihen :)
Leffana oli siis uusin Batman, Yön ritarin paluu. En oottanut leffalta oikeastaan mitään, sillä mulle Batmanit on aina ollut vähän kuin mitkä tahansa muutkin supersankarileffat. Edellinen oli ihan hyvä, mutta nyt tän leffan alkaessa totesin itsekseni, että en mä edes muista mitä siinä edellisessä tapahtui, sen lisäksi että siinä oli Jokeri. Täytyisi varmaan katsoa noi kaksi muuta uudelleen :P
Mutta leffa oli mun mielestä ihan mielettömän hyvä, ja jännittäväkin. Etukäteen olin vähän huolissani, että ton ruokailun jälkeen alkaisi pimeässä leffateatterissa väsyttää, mutta siitä ei kyllä todellakaan ollut mitään pelkoa. Luulin ensin, että elokuvan loppuratkaisu olisi tosi tylsä, mutta onneksi se siitä jatkuikin ja loppu olikin oikein mainio :) Ja lisäksi leffa oli visuaalisesti todella hieno. Elokuva kesti hurjat 2h 45min, ja normaalisti inhoan istua leffan penkeillä niin pitkään puuduttamassa persettäni, mutta toi ei kyllä missään vaiheessa pitkästyttänyt, eikä persekään puutunut kovin pahasti x)
Ja Joseph Gordon-Levitt oli ihana! ^^

Viime aikoina ei oo mun mielestä ollut kauheasti uusia leffoja joita olisin halunnut nähdä, ja esim. leffan vuokraaminenkin tuntuu olevan välillä tosi hankalaa, kun mikään ei vaikuta mielenkiintoiselta. Nyt kuiteskin noissa esitetyissä trailereissa oli ainakin kaksi ens kuussa tulossa olevaa leffaa, mitkä haluan ehdottomasti käydä katsomassa; Abraham Lincoln - Vampire Hunter (kuulostaa pelottavan huonolta, mutta traileri vaikutti hyvältä) sekä Total Recall. Abraham Lincolnin voisi käydä katsomassa jopa 3D:nä, koska en oo vieläkään saanut aikaiseksi katsoa ainuttakaan 3D-leffaa!

Leffan alkamista odotellessa

(kuva)

Leffan loputtua lähdettiin ajamaan takaisin Saloon, ja kutsuin Hennan ja Jarnon meille alottelemaan, kun olivat joka tapauksessa menossa myös Keikkamestaan. Pyrkimys oli päästä puoliltaöin Keikkikseen, joten siinä oli sellaiset 1,5 tuntia aikaa vetää pikakännit kotona :D En ookaan vetänyt noin pikaisia kännejä sitten TLY:n 2009, hehee. Veiled Grief oli valitettavasti ehtinyt soittaa just kun päästiin baarin eteen tupakalle, mutta The Undivine soitti viimeisenä, ja sitä olin katsomassa siinä lavan edessä.
Tuli jutskailtua paljon Maisan kanssa, ja Henna olikin hävinnyt sillä aikaa kun sitä Undivinea katselin. Oli kiva nähdä pojat livenä pitkästä aikaa :) Jäsenvaihdoksiakin on ollut sen verran, etten oo edes pysynyt perässä :P Mutta nyt tuntui olevan hyvä paketti kasassa, ja olikin keikan jälkeen kiva kuulla salolaisilta kavereilta, että olivat tykänneet :)
Kello läheni ihan huomaamatta neljää, ja me lähdettiin siinä vähän ennen pilkkua pois, grillin kautta kotiin. Ei mulla kyllä taaskaan ollut nälkä, mutta tänään oli taas kiva kun oli grillisafkaa jääkaapissa :DKiitokset kavereille, vitsi että oli kiva päivä ja ilta :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti