sunnuntai 27. tammikuuta 2013

catcat + ysäribileet @ keikkamesta, salo

Eilen vietettiin Keikkamestassa hieman poikkeavaa iltaa, kun lavalle asteli CatCat, ja koko illan soitettiin muutenkin ysäriä.
Onneksi mulla on täällä Salossa ihana Henna, joka paitsi käy mun kanssa metallikeikoilla, on myös yhtä kieroutunut ja kuuntelee tällaistakin "shittiä" :D Eli kärppänä kahdestaan ysäribileisiin, vaikka kumpaakaan ei duo CatCat niin kovasti kiinnostanut (enhän mä edes tiedä niiltä kuin kaksi biisiä).
Olisin halunnut laittaa päälle jotain vähän mun tyylistäni poikkeavaa, siis normaali-ihmisen bilevaatteet :D Mutta ei mulla sitten ollutkaan enää mitään normaaleja bilevaatteita, ja tyyli oli ihan samanlainen kuin ennenkin... mutta nyt en ahtautunut korsettiin.
Toppi: Haven / Spiral
Hame: Ellos
Sukkikset: Seppälä
Saappaat: eBay
Kaulakoru: 2nd hand

Henna tuli perinteisesti meille alottelemaan, ja tuli taas kälätettyä äänet käheiksi, ja baariin lähtö vähän venyi :P Keikka olikin jo puolessa välissä kun ehdittiin sisälle ja baaritiskille. Yleisö koostui hyvin suureksi osaksi keski-ikäisistä, mutta oli siellä myös meikäläisten ikäisiä. Kuitenkin kaikenkaikkiaan hyvin erilaista väkeä kuin mitä Keikkiksessa on normaalisti totuttu näkemään.
CatCat veti keikan läpi taustanauhojen kanssa, ja jatkuvasti lavalla oli jotain jengiä yleisöstä heilumassa. Oli mukava kuulla pitkästä aikaa hyvää stemmalaulantaa, viimeksi oon sellaista kuullut livenä varmaan Nylon Beatin aikoihin. Virpi oli mun mielestäni välillä vähän jäykän oloinen, kun taas Katja näytti nauttivan keikasta enemmän. 


CatCat - Yksin sateeseen live


Make oli alkuillasta kaverin luona kiskomassa kaljaa, mutta jostain kumman syystä se suostui tulemaan muiden kanssa Keikkikseen, vaikka inhoaakin ysäripoppia :D Paljon tuli keskusteltua (Maken kanssa on helpompi jutella kaikesta silloin kun se on vähän päissään :D), valokuvattua ja fiilisteltyä musiikkia.
Hyvä musiikki ja seura pidätteli meitä aina pilkkuun saakka, ja taidettiin olla viimeiset lähtijät, vaikka loppuyöstä väki olikin jo tasaisesti vähentynyt. Yllättävän heikosti iski salolaisiin ysärimeininki, oisin oottanut paikalle sentään vähän enemmän ihmisiä. Muutaman biisin kävin Mikan kanssa tanssimassa tanssilattialla, mutta muuten tuli lähinnä jamiteltua pöydän ääressä.
Illan päätteeksi mentiin grillin kautta kotiin, ja Henna tuli meille yöksi. Pistettiin vielä Eddie Izzardia pyörimään, ja kaikki sammahtivat kesken kaiken sohvalle.


No hyi...

Käsimerkit oli joku illan juttu :D

Huomaa, että mennään jo pikkutunneilla :D

Itsellä sunnuntain kankkunen jäi onneksi aika lieväksi, mutta Make nukkui pitkälle iltapäivään zombeillen loppupäivän. Ei kyllä puhettakaan, että minkäänlaisia liikuntasuorituksia saisi aikaan, ihan suosiolla itsekin meinaan löhötä loppupäivän ja katsella Grimmiä ja Ghost Adventuresia. Huomenna pitäisi taas olla kisakunnossa lähdössä kohti uutta kouluviikkoa.

2 kommenttia: