sunnuntai 13. tammikuuta 2013

pari tunnustusta

Sain Nizurethilta A blog with substance -tunnustuksen, kiitoksia vaan :)
Tämän ideahan on kertoa itsestään kahdeksan faktaa, ja heittää tunnustus sen jälkeen kahdeksalle kanssabloggaajalle.1. Vaikka olen jo lähes kolmekymppinen, olen silti melko lapsenmielinen. Keräilen mm. My Little Ponyja, rakastan pehmoleluja, katselen vanhoja hyviä lastenohjelmia, kerään Disneyn klassikoita, luen sarjakuvia, pelaan lapsille suunnattuja pelejä, ja olen höpsönä satuihin. Rölli on elämäni ensimmäinen idoli, ja mielestäni se on edelleen paras hahmo ikinä, ja jollakin tapaa vieläkin esikuvani :) Aina kun kysytään kenet julkkiksen haluaisi tavata, niin en koskaan osaa vastata, mutta Allu Tuppurainen olisi kyllä SE julkkis. Rakastan myös Jussi Lampea, olisikohan sekin tullut jo aikoinaan Rölli-leffasta? :D Lampihan on näytellyt Iso-Rölliä jo pitkään.

2. Mulla on ollut jo kauan hyllyssä useampikin mielenkiintoinen kirja, joita en ole koskaan edes aloittanut lukemaan.

3. Pureskelen usein poskiani ja kynsivallejani, ja sormet ovatkin usein ihan kamalan näköiset sen vuoksi.

4. Vaikka suurimmaksi osaksi kuuntelen metallimusiikkia hyvinkin laidasta laitaan, niin paheeni on 90-luvun eurodance, ja monesti se valikoituukin vaikkapa aloittelumusaksi metallin sijaan :) Ysäripoppi on tanssittavaa ja hyväntuulista, ja se tuo mieleen paljon muistoja. Ysäri on myös hyvää treenimusaa samasta syystä.

5. Sisälläni asuu pieni, tai vähän isompikin hippi, joka haluaa aina silloin tällöin tulla ulos. Letkeämpi musiikki, 60-70 -lukujen rock, rento vaatetyyli, aurinkoisuus ja hyväntuulisuus. Ah, oispa jo kesä!

6. Tahtoisin lisää kissoja :D On aivan kamalaa kun joka puolella on tarjolla niin ihania kissoja, niin pitkäkarvaisia rotukissoja kuin maatiaisiakin, enkä mä voi edes harkita ottavani enää yhtään tähän taloustilanteeseen. Kissakuume on krooninen vaiva, ja valitettavasti siihen on vain yksi parannuskeino, joka sekin on vain hetkellinen.

7. Sotken ihan älyttömästi. Meidän kämppä on aina kuin pyörremyrskyn jäljiltä, ja vaikka kissat ja Makekin sotkee, niin mä olen se pahin. Jätän hirveästi tavaraa levälleen joka puolelle, ja pelkästään tavaroiden järjestelemiseen oikeille paikoilleen menee aikaa vaikka kuinka. Voi kun joskus oppisi palauttamaan kamat heti paikoilleen... Lattialla ei ylimääräistä kamaa juurikaan ole, mutta kaikki pöydät on roinaa piukassaan.

8. Vaikka juuri viime kesänä kävin vaatekaappini läpi poislaitettavien vaatteiden varalta, niin se pitäisi tehdä taas uudestaan, ja rankalla kädellä. Kaikki tila minkä sinne kesällä sain on jo sujuvasti täytetty :D Kirppikselle vietävää kamaa on jo nyt niin paljon, että itkettää pelkkä ajatuskin kaiken hinnoittelusta. Nyt olen vaatteidenostopannassa määrittelemättömän ajan.


Haastan mikäli sattuvat tätä lukemaan:


----

Myrika taasen heitti mulle viime vuoden puolella Liebster award -palkinnon/haasteen, mutta koska näitä on tullut useampia vähän hassusti silloin tällöin, niin en yksinkertaisesti keksi itsestäni tarpeeksi random-faktoja, enkä myöskään uusia kysymyksiä :D Pää lyö ihan tyhjää. Mutta vastaan Myrikan esittämiin kysymyksiin :)1. Elämäsi onnellisin hetki?
- Heti alkuun tosi vaikea kysymys... Luulen, että ainakin yksi onnellisimmista on ollut se, kun lapsena sain ikioman koiran, Rikun. Onnellisia hetkiä on ollut varmasti paljon, mutta jostain syystä tuo tuli ensimmäisenä mieleen.

2.  Pahin hiusmokasi kautta aikojen?
- Kuudennella luokalla lihoin tosi paljon, ja leikkautin polkkatukan, mikä kaikenlisäksi värjättiin tummanruskeaksi, eikä kombo sopinut mulle ollenkaan niin nuorena. Lukiossa mulla oli myös yhdessä vaiheessa vaaleat hiukset, joiden latvat oli värjätty tummiksi. Se oli muuten ihan kiva, mutta se sai hiukset näyttämään lyhyemmiltä kuin mitä ne oli.

3. Kuka on tyylillinen esikuvasi?
- En juurikaan seuraa muotia tai muutenkaan tyylikkäitä ihmisiä :D Ei mulla taida olla tyylillistä esikuvaa.

4. Asia/henkilö jolla on ollut suurin vaikutus elämääsi?
- No äiti tietysti. Asioista varmaankin eläinrakkaus ja eläimet ylipäänsä. Ja taide. Ne ovat kolme suurinta tekijää, miksi olen nyt tällainen kuin olen.

5. Mitä kuvittelet tapahtuvan kuoleman jälkeen?
- Pidän ajatuksesta, että sielu jatkaa elämää jollakin toisella tasolla, että kuolema ei ole lopullista. Se on sitten eri asia uskonko siihen. Sama kaiken muunkin yliluonnollisen kanssa - rakastan ajatusta siitä, mutta olen silti skeptinen.

6. Onko sinulla ollut ns. paranormaaleja kokemuksia?
- Oon muutamia kertoja nähnyt enneunia, ja joskus deja vu -ilmiöt tuntuvat jotenkin poikkeuksellisen vahvoilta. Mutta ei mitään sen suurempaa.

7. Mikä on aamuisin ensimmäinen ajatus päässäsi?
- Riippuu mitä alkava päivä pitää sisällään :D Mutta yleisesti ajattelen varmaan ensimmäisenä kahvia... Joskus ärsyttää (esim. herätyskello, kissat, vessahätä, jos tiedän jo etukäteen että päivästä tulee stressaava), joskus herää ihan hyvillä mielin, yleensä varsinkin viikonloppuna ja ilman herätyskelloa :)

8. Millainen oli ensimmäinen oma asuntosi? Jos asut vielä vanhemmilla, millainen on huoneesi?
- Muutin kotoa silloisen poikaystäväni kanssa yhteen kun olin 18. Kämppä oli 46-neliöinen kaksio, mutta ihan toimiva. Erottuamme muutin ensimmäisen kerran yksin asumaan, ja pidin asunnosta tosi kovasti. Se oli reilu 47-neliöinen kaksio tosi isolla makuuhuoneella. Olkkari oli suunnilleen samankokoinen, keittokomero oli ahdas, mutta riitti mulle. Ensimmäistä kertaa mulla oli myös parveke - pieni, mutta parveke kuitenkin. Kylppäriin ei mahtunut pesukonetta, joten kävin pyykkituvalla pesemässä pyykkini. Kämppä oli ihan kaupungin keskustassa ja baaria vastapäätä. Jouduin vuoden asumisen jälkeen muuttamaan siitä pois, kun kämppä pistettiin myyntiin.

9. Milloin viimeksi olit kateellinen jollekin? Miksi?
- Mä oon ollut kateellinen mm. serkulleni/parhaalle ystävälleni tässä viimeisen vuoden aikana aika monestakin asiasta. Laihtumisesta ja liikuntakärpäsen puremasta, ihkaomasta ja helvetin hienosta kodista, sekä siitä, että hän on peruskoulusta lähtien tiennyt mikä hänestä tulee isona, ja on siis saanut tehdä jo kauan sitä työtä. Mä olen ollut vaan tuuliajolla, enkä tiedä vieläkään mikä musta tulee isona. Kyllähän mullakin olisi jo se oma koti, jos olisin saanut olla töissä yhtä pitkään kuin hän. Mähän en ole nyt saanut oikeaa palkkaa noin kolmeen vuoteen...
Myönnän olevani ihan hiton kateellinen ihminen, ja kadehdin monia ihmisiä, pyrin vain olemaan näyttämättä sitä.

10. Mikä saa kylmät väreet kulkemaan niskassasi?
- No hipsutus tietty :D Siis "selkään piirtäminen". En voi vastata tähän mitään muuta, koska se on parasta mitä tiedän heti seksin jälkeen. Voileipäkakku tulee hyvänä kolmosena.

11. Missä näet itsesi kahdeksan vuoden kuluttua?
- Rehellisesti sanottuna en yhtään tiedä. Pahimmassa tapauksessa mulla on kolmas ammatti menossa ja olen edelleen tuuliajolla. Mutta toivoisin kovasti, että tämä olisi se pitkäaikaisempi ammatti, ja saisin sillä töitä, jotta voisin hakea sitä talolainaa. Jos elämä menee niin hyvin kuin toivon, niin siinä tapauksessa asuisin Maken kanssa omakotitalossa jossakin eteläisessä Suomessa, molemmilla olisi töitä (ja olisin tyytyväinen floristin ammattiini), ja vietettäisi rauhallista perhe-elämää lemmikkien ja mahdollisesti ihmislapsen kanssa. Omakotitalon kellari olisi omistettu löytökissojen sijaiskotitoiminnalle :)

2 kommenttia:

  1. Hehehehe, mie jätän kans aina kaikki levälleen ja tää kämppä on aina ku pommin jäljiltä. :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta! Tein tän ihan pari päivää sitten, mutta voisin ottaa uusiksikin kunhan keksin jotain uutta tunnustettavaa :D Sun tunnustuksista samaistun ihan täysin kohtaan 7....

    VastaaPoista