lauantai 12. tammikuuta 2013

vuoden eka kouluviikko

Viime postauksesta onkin jo aikaa! Ihme, että oon malttanut pysyä näin pitkään hiljaa :D Tosin se varmastikin johtuu siitä, että tammikuun ekalla viikolla en tehnyt mitään mainitsemisen arvoista, ja tämä toinen viikko mulla onkin ollut koulua, eli aikaa ei oikein jäänyt muuhun.

Loppiaisviikonloppuna käytiin mun isällä turisemassa puoli päivää, kun ei olla pitkään aikaan nähty. Sieltä tultiin iltamyöhään kotiin, ja sunnuntai menikin kerätessä voimia kouluviikkoa varten.
Tällä viikolla koulussa aiheena oli kimput, niin matalat kuin korkeat, ja rakenteella ja ilman. Asiaan kuului hermojen menetykset ja onnistumisen tunteet. Kouluviikoilla vapaa-aika tuntuu jäävän aika vähäiseksi, varsinkin kun työttömänä ehti jo tottua siihen, ettei muuta olekaan kuin vapaa-aikaa. Jaksoin sentään tiistaina mennä suoraan bussilta Bodyjamiin, ja siellä olikin uusi kiva ohjelma :) Pari ensimmäistä koulupäivää jaksaa vielä ihan hyvin, mutta keskiviikon tienoilla tulee aina väsymys, enkä esim. jaksanut mennä tanssitunnille enää silloin, olin illalla aivan liian väsynyt.

Alhaalla oikealla olevan kimpun sain tuoda viikon päätteeksi kotiin


Kouluviikkoina meillä ei yleensä ole perjantaisin enää koulua, joten torstai oli koulussakin vähän rennompi päivä, ja lisäksi mentiin luokan kanssa illalla Turkuun Blankoon syömään. Mun ei ollut mitään järkeä tulla siinä välissä bussilla Saloon, joten menin koulun jälkeen Heidille pariksi tunniksi, ja saatiin hänen mieheltään kyyti Turkuun iltasella. Ihan kaikki luokkalaiset eivät olleet paikalla, mutta suurin osa kuitenkin, ja oli kyllä kivaa :) Blankossa oli lisäksi ihan taivaallisen hyvät ruuat, tulee varmasti käytyä toistekin.
Tuntui, että yleisen fiiliksen puolesta olisin voinut jatkaa iltaa vaikka kuinka kauan, mutta vireystaso ei varmastikaan olisi ollut samaa mieltä. Kymmeneltä lähti viimeinen bussi ennen puoltayötä Saloon, joten lähdettiin Heidin kanssa porukan ensimmäisinä. Olipa ihana tulla Turun pikavuorobussilla kotiin, kun matka taittui niin nopeasti ja vaivattomasti :) Toista se on joka päivä tulla koulusta kotiin...
Ihanaa kyllä, että meidän luokalla on niin kivoja ja upeita naisia, ryhmähenki tuntui jo ihan alussa tosi mahtavalta :)

Perjantai meni suurimmaksi osaksi ihan vaan vapaapäivää viettäessä, ja ruokavalion suhteen ryhdistäytymisenä, eli pitkästä aikaa tuli kokkailtua kunnolla ja karpisti. Illalla kävin vielä vesijuoksemassa ja vesijumpassa. Viime aikoina oon Netflixistä katsonut 4400-sarjaa, ja sitä katsoin perjantainakin loppuillan.


En saanut joululahjaksi mitään mystiikkaan tai luonnonlääkintään liittyviä kirjoja, joten päätin ostaa muutaman tässä vuodenvaihteessa. Adlibriksestä tilasin Merja Leppälahden Vahvaa väkeä -kirjan, sekä alennuksesta löytyi Sari Haikan Kissan uusi kotilääkäri, jonka klikkailin koriin myös. Huuto.netistä löysin edullisemmin kaksi Suomen Kirjallisuuden Seuran opusta, joita haikailin:
Nuo näyttävät ainakin kansikuvien perusteella olevan samaa sarjaa Myytillisten tarinoiden kanssa, ja sisältökin jatkaa samantyyppisesti pienillä kertomuksilla ympäri Suomen.

Huomenna meinaan raahautua pariksi tunniksi jumppiin, ja ensi viikko onkin ensimmäinen viikko uudessa työssäoppimispaikassa. Vähän jännittää. Sen jälkeen onkin taas kaksi peräkkäistä viikkoa koulua. Toivottavasti olisi sellaiset kelit, että uskaltaisin kulkea autolla, ei nimittäin tällä viikolla oikein napannut se bussin venaileminen.

Mutta eipä tänne muuta ihmeempää.

3 kommenttia:

 1. Noi kirjat vaikuttaa tosi mielenkiintosilta ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja ne on sellaista helppoa lukemista, kun noi tarinat on tuommosia pikkusia pätkiä. Voi lukea vaikka vähän kerrallaan :)

   Poista
 2. Jätin sinulle tunnustuksen blogiini :)

  http://graveyardgrotesque.blogspot.fi/2013/01/blogitunnustus.html

  VastaaPoista