tiistai 30. huhtikuuta 2013

spiderman-tukka liituvärjäyksellä

Ostin taannoin Grouponin kautta setin pastelliliituja hiusten minimaaliseen värjäykseen. Nämä ovat ihan tavalliset pastelliliidut, joita löytää vaikkapa kirjakaupoista. Väri tarttuu ja näkyy parhaiten vaaleissa hiuksissa, mutta päätin kokeilla enivei.Liiduilla värjäys on tosi yksinkertaista: pieni osio hiuksia vain kastellaan, ja aletaan värittää sitä liidulla. Tämän jälkeen osio voidaan föönata kuivaksi, suoristaa tai kihartaa, sekä suihkauttaa siihen lakkaa.

Nämä nimenomaiset liidut on tosi pieniä, ja kuluivat jo yhden käytön jälkeen tosi paljon. Tällä kertaa kokeilin lähinnä sinisen eri sävyjä, sekä tuota pinkkiä, joka ei oikein näkynyt mun tukasta mihinkään. Tuo ihan vaalein sininen sai hiukset näyttämään lähinnä harmailta, mutta nuo kirkkaat olivat ihan kauniin näköisiä jopa mun punaisissa hiuksissa.
Liituvärjäys sai hiukset tuntumaan tosi tönköiltä ja kuivilta, ja harjatessa hiukset tuntuivat olevan hirveässä takussa (ja tietysti puolet väristä lähti siinä vaiheessa). Mutta tosi helppo ja yksinkertainen värjäystapa, jos haluaa vaikkapa illaksi pari eriväristä raitaa, tai vaikkapa ns. dipatut latvat. Itsellä tämä Spiderman-väriyhdistelmä toimi ehkä hiukan paremmin, kun sinistä oli vasta ainoastaan tuolla alempana, ja päällä näkyi puhdas punainen. Demonstroidakseni paremmin tuon värin näkyvyyttä laitoin sitä kuitenkin tuohon päällekin.
Värin pitäisi lähteä jo seuraavassa shampoopesussa.
Kyllä näitä varmasti tulee sillon tällöin käytettyä - tosin vähän hillitymmin kuin nyt tai dipatuin latvoin :)
Pinterestistä paljon lisää ideakuvia!

2 kommenttia:

  1. vitsi ku haluisin dipatut latvat mutta ei ne voi mustaan tarttua.

    VastaaPoista
  2. Hahaa, aika hauska idea! :) Ja näyttää sitäpaitsi hyvältä.

    VastaaPoista